Widok

Pytanie o pracę.. Od 08:00 do 16:00 ..

Pogórze Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Obecnie pracuję na pół etetu.. godzę tak dwie prace.. Ponieważ nie mogłam znaleźć właśnie w godz 08:00- 16:00 .. Większość od/do późniejszych godz- na co nie mogłam sobie pozwolić, ponieważ mała chodzi do przedszkola, a świetlica jest od 07:15- 17:00 ..

Od sierpnia chciałabym zacząć normalną pracę, na cały etet, na umowę o pracę właśnie w tych godz.. 08:00- 16:00.. Nalepiej Gdynia (Pogórze, Obłuże, centrum) ..

A pytanie do Was.. Czy mam szansę znaleźć pracę w tych godzinach..? Jeżeli tak to jakie są to stanowiska pracy..? Mieszkam tutaj 1,5 roku i nie mam jeszcze takiej orientacji.. U siebie bez problemu pracowałam w tych godzinach.. Tutaj jest inaczej.. :D

Z góry dziekuję za odpowiedzi.. :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
I jeszcze jedna ważna rzecz.. Praca od poniedziałku do piątku.. :)
no biurową to napewno jakąś znajdziesz w godz. 8-16 czasem jest to kwestia dogadania sie z szefem , w ksiegowości , w sekretariacie - nie wiem gdziesz szukasz ..
Taż pracuję 8-16 potem lecę po syna do szkoły , świetlicę mam zwykle do 17 lub 17,30 jak wybierałam szkołe to głównie na to zwracałam uwagę .
Właśnie myślałam o biurowej.. :) ale nie księgowość.. nie znam się.. ;) Mam ukończoną administrację/ekonomię.. Tylko wkurza mnie czasami ten kierunek pracy.. na rozmowach kwalifikacyjnych.. Bo przyjdzie jakaś "panienka" z toną makijażu, cyckami na wierzchu i taka dostanie pracę, nie wazne co ma w głowie.. Nie narzekam na swoją urodę ale niestety tak często bywa.. :)
Jeszcze ofert nie przeglądałam.. Bo idą wakacje i trzeba małej je jakoś zorganizować.. Bedzie do babci jechać.. Dlatego chciałam zacząc szukać od lipca/sierpnia.. Tak by zacząć od września.. A muszę miieć zaświadczenie moje i męża z pracy, by ją zapisać na świetlice..
Ja obecnie pracuje od 8-16 , lecz jest to centrum Gdańska! Niedługo bede szukała kogos na swoje zastępstwo , lecz nie wiem czy na stałe czy na okres macierzyńskiego!
image

image

Gdańsk za daleko.. :( choć więcej ofert.. Nie dałabym rady.. A nie chcę do córki brać opiekunki..
MamaKlaudii taka praca to najczęściej w urzędach, albo jako sekretarka w wielu firmach, ja bym na twoim miejscu powysyłała kilka CV do firm - ot tak bez ogłoszenia, ja tak pracę dostałam dwa razy i powodzenia :)
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Kamilka ja chętnie Cie zastapie ;) A w jakiej branzy pracujesz?
Karola.. Dziękuje.. :) Będę tak próbować.. :) A wysyłając CV do firm, które się nie ogłaszały pisałaś stanowisko, czy po prostu samo Cv..?
Kamilka,ja również jestem chętna,ponieważ też szukam pracy w tych godzinach.
http://www.kariera.hestia.pl/kariera/hestia/pl/oferty-pracy.html
oprócz chyba dwóch działów praca od 8 do 16
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Czy posiadanie dzieci jest warte zmiany stylu życia? Czy wychowywanie dzieci jest przyjemne? (47 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad urodzeniem dziecka, więc chciałem zapytać. Właśnie...

Od kiedy własny pokój? (48 odpowiedzi)

Dziewczyny tak się zastanawiam, od kiedy przeniosłyście wasze maleństwa do własnych pokoi? Moja...

Drukarnia wielkoformatowa (4 odpowiedzi)

Jak ktoś potrzebuje wydrukować zdjęcie , plakat, wizytóki lub inne rzeczy , w tym upominek dla...

do góry