Widok

Pytanie o reklamacje wózka w Mama i Ja

Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Dziewczyny kupiłam w mama i ja wózek spacerówkę x-lander x-s jadę ją już 3 raz reklamować bo mimo ich starań dalej jak mała w nim siedzi to mega skrzypi powiedzie mi ijakie mam prawa jadąc jutro 3 raz reklamując to samo żadać wymiany wózka na nowy czy zwrotu kasy z kim rozmawiać nie chce jechać tam 4 raz z tym samym ani jeździć skrzypiącym wózkiem
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jesli sie nie myle to pare late temu sie zmienily przepisy, i teraz moga Ci 100 razy ten wozek naprawiac i nie musza Ci wymienic na nowy. Kiedys po 3 naprawach juz mozna bylo zadac wymiany, teraz juz nie.
Załatw sprawę najlepiej z producentem, sklep jest jedynie pośrednikiem w sprzedaży. Opisz całą sprawę i wyślij maila do producenta oraz wózek do nich.
Agusia producenci czasami maja tak ze maja jakies umowy ze sklepami podpisane i nie zawsze biora wozki od ludzi - wola od sklepu bo taka pierwsze rozpatrzenie reklamacji robi sklep - ja mialam tak z wozkiem kupionym w bobowozkach - dlugo sie wyklucalam z nimi az w koncu wyslalam do producenta ktory nie chcial prawie ze mna gadac
No ja piszę tez ze swojego doświadczenia bo dwa razy ( dwa różne wózki i dwóch różnych producentów) po kolejnej bezskutecznej naprawie przez sklep załatwiałam sprawę bezpośrednio z producentem opisując wady dołączając zdjęcia i w jednym przypadku dostałam zupełnie nowy stelaż a w drugim wymieniono mi całą rączkę :)
Nie jestem pewna czy przy wszystkich modelach, ale w MAMA i JA dają wózek zastępczy za oddawany do reklamacji wózek. Mówili nam o tym jak chcieliśmy dwa lata temu kupić Emmaljungę (w końcu kupiliśmy gdzie indziej). Akpol nie oferuje takiej usługi.
Jeśli chodzi o nowy towar po trzeciej naprawie to tego zapisu już nie ma i obowiązuje to co masz zapisane w gwarancji.
hehe wózek zastępczy dali mi za pierwszym razem jak go zobaczyłam to powiedziałam facetowi, żeby mnie nie rozśmieszał i w takim syfie to ja bym psa nie woziła żałuję , że nie zrobiłam wtedy fotki bo szczeny by wam opadły

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

budowa domu czy mieszkanie?? przekonajcie mnie!! (142 odpowiedzi)

witam, wiem ze niektóre forumki budują własne domy za miastem, inne mieszkają w centrum miasta....

do góry