Widok
Pytanie o reklamacje wózka w Mama i Ja
Dziewczyny kupiłam w mama i ja wózek spacerówkę x-lander x-s jadę ją już 3 raz reklamować bo mimo ich starań dalej jak mała w nim siedzi to mega skrzypi powiedzie mi ijakie mam prawa jadąc jutro 3 raz reklamując to samo żadać wymiany wózka na nowy czy zwrotu kasy z kim rozmawiać nie chce jechać tam 4 raz z tym samym ani jeździć skrzypiącym wózkiem
Agusia producenci czasami maja tak ze maja jakies umowy ze sklepami podpisane i nie zawsze biora wozki od ludzi - wola od sklepu bo taka pierwsze rozpatrzenie reklamacji robi sklep - ja mialam tak z wozkiem kupionym w bobowozkach - dlugo sie wyklucalam z nimi az w koncu wyslalam do producenta ktory nie chcial prawie ze mna gadac
No ja piszę tez ze swojego doświadczenia bo dwa razy ( dwa różne wózki i dwóch różnych producentów) po kolejnej bezskutecznej naprawie przez sklep załatwiałam sprawę bezpośrednio z producentem opisując wady dołączając zdjęcia i w jednym przypadku dostałam zupełnie nowy stelaż a w drugim wymieniono mi całą rączkę :)
Nie jestem pewna czy przy wszystkich modelach, ale w MAMA i JA dają wózek zastępczy za oddawany do reklamacji wózek. Mówili nam o tym jak chcieliśmy dwa lata temu kupić Emmaljungę (w końcu kupiliśmy gdzie indziej). Akpol nie oferuje takiej usługi.
Jeśli chodzi o nowy towar po trzeciej naprawie to tego zapisu już nie ma i obowiązuje to co masz zapisane w gwarancji.
Jeśli chodzi o nowy towar po trzeciej naprawie to tego zapisu już nie ma i obowiązuje to co masz zapisane w gwarancji.