Widok
Pytanie odnośnie protokołu
Dziewczynki, czy do spisania protokołu trzeba mieć wszystkie papiery przygotowane. Bo zostało mi jeszcze poradnictwo i nie wiem czy mogę na razie bez tego protokół spisać, a kwitek z poradnictwa doręczyć w międzyczasie.
Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
Hm....... u nas trzeba było miec ten kwitek
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.com

Z tego co wiem, to trzeba miec wszystko. Choć musisz pogadać z księdzem. Nasz nam poszedł na ręke chociaz nie mielismy aktu chrztu mojego narzeczonego oraz mojego świadectwa bierzmowania (w akcie chrztu nie miałam adnotacji o bierzmowaniu). Musielismy szybko spisac protokół bo mój narzeczony wyjeżdzał i wraca przed samym slubem. Ja doniose jego akt chrztu.
zaraz zaraz..protokołu wkosciele tak? my spisywalismy w styczniu,dokumenty jakie mielsimy to tylko akt chrztu,bierzmowania i to wszystko.nic nie musielismy wiecej miec bo wszystko załatwialismy o wiele wiele pozniej.dopiero teraz jak mamy juz nauki,porad.zrobionone idziemy do usc i potem do koscioła ale protokol koscielny dano spisany
Nie przeprasam za bledy
Pierw bylismy ustalic termin slubu ksiadz zapisal nas na nasz termin oraz ustalilismy godz.
Teraz musimy zakonczyc nauki poradnmictwo i 3 miesiace przed slubem ( nie wczesniej ) przyjsc z dokumentami z usc oraz ukonczonymi naukami.,musimy miec zgode z jednej parafi ( bierzemy w obcym kosciele ani moim ani ukochanego)oraz dokumenty (bierzmowanie chrzest)
Teraz musimy zakonczyc nauki poradnmictwo i 3 miesiace przed slubem ( nie wczesniej ) przyjsc z dokumentami z usc oraz ukonczonymi naukami.,musimy miec zgode z jednej parafi ( bierzemy w obcym kosciele ani moim ani ukochanego)oraz dokumenty (bierzmowanie chrzest)