Widok
Mój kolega z pracy będzie miał mianowanie w pazdzierniku bodajże..wiem, że na egzaminie jest dyrektor szkoły, w której sie pracuje plus właśnie członkowie niezależni wyznaczeni przez kuratorium... pytania dotyczą podobno tego co robiło się przez okres stażu na mianowanego, szczególne osiągnięcia, jakies projekty badawcze z uczniami, sukcesy wychowawcze... itp
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Jestem Mamą Aniołka [*] + 24.05.2011 (9tc) - Oleńka...
Ja miałam 3 pytania-dwa dotyczące pracy dydaktycznej i jedno z prawa szkolnego, reugalimu, lub karty nauczyciela.
Nie ma się co stresować, chociaż łatwo sie mówi:)
Jest na pewno przedstawiciel ze swojej szkoły, u mnie był dyras, z nim najlepiej mi się współpracuje i na niego trafiłam:)
Komisja sprawia wrażenie zarąbiście poważnej, cała sprawa wygląda bardzo oficjalnie, ale to tylko pozory- wsio jest na dobrej drodze, jak zaakceptują jej teczkę a wtedy już może opijać mianowanie;))!!
Nie ma się co stresować, chociaż łatwo sie mówi:)
Jest na pewno przedstawiciel ze swojej szkoły, u mnie był dyras, z nim najlepiej mi się współpracuje i na niego trafiłam:)
Komisja sprawia wrażenie zarąbiście poważnej, cała sprawa wygląda bardzo oficjalnie, ale to tylko pozory- wsio jest na dobrej drodze, jak zaakceptują jej teczkę a wtedy już może opijać mianowanie;))!!
zapiszcie się do solidarności oświaty, to przy egzaminach będzie jeszcze ktoś z od nich, a tam są bardzo miłe panie i nie dadzą zrobić krzywdy ;)
Ogólnie to warto się do nich zapisać, bo bardzo bronią nauczycieli, mają darmowe porady prawne, organizują fajne tanie wyjazdy, różne imprezy, tanie wyjścia do teatrów, filharmonii i choinkę dla dzieci z darmowymi paczkami :)
[/url]
[/url]
Ogólnie to warto się do nich zapisać, bo bardzo bronią nauczycieli, mają darmowe porady prawne, organizują fajne tanie wyjazdy, różne imprezy, tanie wyjścia do teatrów, filharmonii i choinkę dla dzieci z darmowymi paczkami :)
![image](http://ticker.7910.org/as1cCx1gQd30010MDA4MTE5c3wxODIzODc4bHx0byBqdSYjMzgwOw.gif)
![image](http://ticker.7910.org/an1cCC0Nw1z0010MjU3anw3OTk1NDhqYXxWaWthIG1h.gif)