Widok

Pytanie za sto punktow

Napalilam sie i chcem sie zrealizowac wiec tak chcem zaczac robutki na drutach dodam ze jestem zielona i nie mam babci dziergajacej co poradzicie czy mozna sie jakos nauczyc orzy pomocy jakis poradnikow jesli tak poprosze o namiary
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
A gdzie mieszkasz? Umiem robic na drutach i to różne wzory. Mogę chętnie nauczyc Ciebie jeżeli nie mieszkamy za daleko od siebie.

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wielkie dzieki za porady a co do moich błędów to powstają tylko w wyniku szybkiego pisania poszukam w necie
w empiku jest kącik z książkami w tym temacie, no i faktycznie, przeszukaj internet:)
hahahhaha agatha jesteś boska :))))
Normalnie sie we mnie zagotowało od tych Waszych złośliwości !!! Dziewczyna zadała proste pytanie a Wy zamiast odpowiedziec,czepiacie sie do ortografii,ręce opadaja. Ja Ci niestety nie odpowiem, bo nie znam zadnych tego typu pism,ani poradników, druty znam tylko z praktyki. Moim zdaniem ciekawsze jest tkactwo np. :)
są fora o róbótkach ręcznych - poszukaj tam napewno ci powiedzą jak można się nauczyć i z czego :-) ja nie umiem niestety nie mam zdolności manulanych nad czym ubolewam ..
Wypożyczę babcie moją-fajna, na pewno sporo nauczy-86 lat, tylko jak Ci sie nie powiedzie, dostaniesz laską po głowie;)

Dniówka 20zl, myślę, że to taniej niż książka;)
Głównie dzięki wyjatkowej ortografii, ale wielki i nagły zapał do samorealizacji przez dzierganie też jest uroczy :)

Sam pomysł popieram, lubię wyszywać i robić na drutach :)
no i robótki :-)
mistrzyni bezsensownych postów
chcę - chcem , muszem to nasz Prezydent W. kiedyś stosował :-)
czemu ? poprostu mnie do tego ciagnie a nie wiem od czego sie zabrac
Przepiękny post :D