Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
kiepściutko wątek zamknięty dziwie się ze w ogóle jeszcze tam ktoś przychodzi,chyba że poranni nie dopici...
~Karolina
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 22 marca 2013

Polecam! (szczególnie karaoke) wątek zamknięty Witam, do klubu zaglądam w miarę regularnie na karaoke. Ostatni wtorek, po...
~Marcin
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 20 stycznia 2013

... wątek zamknięty Ogólnie to fajny wystrój,mega dj,fajna impreza ale podobno to klub z...
~ja24
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 5 września 2012

czy to jest nadal lokal branzowy? wątek zamknięty jak w temacie...czy przychodzi troche osob z branzy?
~norbi
-

dodano: 18 sierpnia 2012

wyluzujcie;P wątek zamknięty chodzicie do tego miejsca bo dobrze się tam bawicie to po co czepiacie się...
~imprezowa laska
-

dodano: 1 maja 2012

;) wątek zamknięty witam;) impreza bardzo mi sie podoba a zwlaszcza przystepnosc taksowek, w...
~fanka
1

dodano: 2 kwietnia 2012

polecamy !! wątek zamknięty nie ma to jak tańczyć na parkiecie o 6 rano.takiego klimatu w 3miescie...
~kasia i ewa
-

dodano: 2 kwietnia 2012

To jest Szok!!!! wątek zamknięty Niestety muszę się podzielić z wami negatywną opinią na temat tego miejsca....
~zawiedziony
1

dodano: 21 lutego 2012

wielka prośba! wątek zamknięty Witam. Czy ktokolwiek może będzie wiedział co było w miejscu, gdzie teraz...
~candywoman
7

dodano: 20 lutego 2012

Podzielna uwaga wątek zamknięty Fajnie ze klub jest otwarty az tak dlugo, mozna sie wybawic do rana. parkiet...
~Angela
6

dodano: 4 grudnia 2011

magda - opinia wątek zamknięty witam nie mieszkam w polsce takze przepraszam za błedy od 18 lat mieszkam w...
~magda
4

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 listopada 2010

zmieńcie DJ!!! wątek zamknięty W klubie zawsze jest świetna zabawa do samego rana. Ogólnie jest fajnie....
~kot
4

dodano: 8 sierpnia 2011

super wątek zamknięty witam ostatnio znowu bywalam w que pasa chociaz nie mialam tam checi isc no...
~nieznana
-

dodano: 21 października 2011

que pasa !!! wątek zamknięty powiem krotko najlepszy after w trójmieście !! super muza !! barmani tez ok...
~piotr
-

dodano: 10 października 2011

Jedne wielkie nie porozumienie. wątek zamknięty Masakra bez trzymanki, szkoda mówić, byłem i nie polecam tego klubu, nie dość...
~Generał
1

dodano: 5 sierpnia 2011

Klub na poziomie !! wątek zamknięty Witam, Nie wiem kto wypisuje te wszystkie bzdurne i wyssane z palca...
~Mikel
-

dodano: 6 października 2011

Zlot pseudo bandytów wątek zamknięty Witam Kiedyś dosyc czesto przychodzilismy ze znajomymi do klubu Que Pasa....
~Paweł
-

dodano: 25 września 2011

Tragiczna obsługa! wątek zamknięty Głównie mam zarzuty do pracownika tej knajpy,chodzi o barmana Marcina który...
~kamilka09
-

dodano: 12 sierpnia 2011

tragedia wątek zamknięty nie polecam nikomu tego klubu obsługa super milo barmani ale jak chcesz za...
~gdańszczanin
-

dodano: 12 sierpnia 2011

super! wątek zamknięty Złodziej Marcin barman bezczelny idiota! Pani Danusia super babka zawsze...
~smerfetka
-

dodano: 11 sierpnia 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
126

88

wątków

do góry