Widok

Queen - koncert odwołany

Queen - koncert odwołany Temat dostępny też na forum:
Po 1991 roku, kiedy zmarł Freddie Mercury, grupa zajmowała się głównie wydawaniem składanek z serii "Greatest Hits" oraz występowaniem z coraz to innymi wokalistami (warto wspomnieć o koncercie razem z Robbiem Williamsem).W 2005 roku dwaj muzycy z oryginalnego składu - Brian May (gitara) oraz Roger Taylor (perkusja) wyruszyli w pierwszą od 1986 roku trasę koncertową pod szyldem Queen ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

nie za darmo

FREE w tym przypadku nie oznacza "darmowy" tylko to ,ze koncert odbedzie sie na powietrzu a nie w hali czy obiekcie zamknietym,.

za darmo ??

Witam, na oficjalnej stronie zespołu czytam że ; The 2008 tour kicks off mid-September in Russia with two dates at Moscow’s SCO Olympic Arena, moves on into Poland for a massive free concert at the historic Gdansk Shipyard.

Zwróćcie uwagę na słowo FREE

Potwierdzenie!!!

Kilkanaście minut temu oficjalnie została potwierdzona informacja, iż Queen+Paul Rodgers zagrają 20 września w Gdańsku w ramach europejskiej trasy koncertowej. Bilety w sprzedaży od 5 kwietnia, w przedsprzedaży od 25 marca

super

Bardzo się cieszę,że będzie ich koncert.Oglądałam ich na płycie już z tym nowym wokalistą,jest superrrrrrrrrrrrr. Czekam na wiadomość o biletach.

very sorry, ale .....

bez Fredka to już niestety tylko "popierdółki" zostały - tego głosu nikt nie podrobi!!!

Podpisuję się pod wypowiedzią Flo w 100% zdjęcie redakcja ma również z innej bajki :)

szkoda, że tegop pana z prawej już nie ma...

.

nie pod szyldem Queen, tylko 'Queen + Paul Rodgers' (wlasnie tak nazywa sie caly ten projekt) panowie redaktorzy i nie zagrali koncertu z Robbie Williamsem, tylko nagrali nowa wersje We Are The Champions z nim. Sprawdzenie informacji przed napisaniem wiadomosci jeszczenikomu nie zaszkodzilo

Miło będzie posłuchać Ich na żywo. Choć to "tylko" 1/2 składu, to jednak dźwięk prawdziwego Queen'u.
Czekam z niecierpliwością na info o biletach.

Dla mnie Queen to Queen z Freddiem Mercurym i Johnem Deaconem a ich w obecnym składzie nie ma

Odpowiedż na pytanie.

80 zł to się płaci za kibel,a nie za wstęp na taki koncert.Chcesz mieć taniej to idż na koncert disco polo.

Oczywiście wybiorę się. Nawet bez Frediego to zespół klasa i ich wiek nie odgrywa roli.A zespół Free w którym śpiewał Rodgers też był bdb.Ale współczesna młodzież nie ma o tym zielonego pojęcia a szkoda.

Pytanie

A co Fredy Mercury też będzie?To ja ide na koncert.Bo jak nie to jak można ten zespół nazwac zespołem Queen.Co dziadkowie nie maja pieniedzy>?Żenada.I pewnie bilety zaczynac sie beda od 80 zł.Szkoda mi ludzi ktorzy na "To"pójda.

SUPERRRR!!!

GDZIE MOŻNA KUPIĆ BILETY ?
CENA NIE GRA ROLI :)

Świetnie że przyjeżdzają

Bardzo lobię queen, oraz Rogera Taylora i gitarkę Briana już się nie mogę doczekać/

Paul Rodgers z Queen.

Paul Rodgers jest świetnym wokalistą.Gdy w1970r powstawało Queen,Rodgers z grupą Free byli już gwiazdami.Kto nie pamięta ich wielkiego przeboju All right now.

Inne tematy z forum Rozrywka

Tomasz Karolak - Miłość Ci wszystkiego nie wybaczy (4 odpowiedzi)

Kontynuacja "50 i co?" czyli muzycznych przygód Tomasza. Rockowo gadany stand up muzyczny, który...

Kino nad Stawem Młyńskim (3 odpowiedzi)

Twoja dzielnica. Twoi sąsiedzi. Twoje kino. Rusza cykl "Kino nad Stawem Młyńskim" w Gdańsku...

OKI na molo (5 odpowiedzi)

Best Day Ever w Gdyni. OKI ponownie organizuje darmowe wydarzenie dla fanów podczas Open'era. Tym...

do góry