Widok

Queen - koncert odwołany

Queen - koncert odwołany Temat dostępny też na forum:
Po 1991 roku, kiedy zmarł Freddie Mercury, grupa zajmowała się głównie wydawaniem składanek z serii "Greatest Hits" oraz występowaniem z coraz to innymi wokalistami (warto wspomnieć o koncercie razem z Robbiem Williamsem).W 2005 roku dwaj muzycy z oryginalnego składu - Brian May (gitara) oraz Roger Taylor (perkusja) wyruszyli w pierwszą od 1986 roku trasę koncertową pod szyldem Queen ...
więcej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a jednak bedzie!

Wszystkich fanow zapraszam z kasetami Thr Best of Queen do siebie.
Bedzie tez Freddy...

Koncert

Mam pytanie.Czy odbędze się ten koncert jak tak to kiedy i o której i ile bilet kosztuje.

fredi ! ! !

dokładnie . bez frediego to nie to samo. on duuuuuuuuużo wniósł do naszy serc - fanów rocka

Queen I love ;DDD

Jak zwykle gdansk nie ma pieniedzy i koncertu nie zorganizuje ale na ta badziewiasta Scene muzyczną,Baltick Arene to oczywiscie pieniadze sie znajda
Ten legendarny zespol mial byc w gdansku mial ale nie bedzie jestem wkurzona i to straszanie;/

jak zwykle wszystko musiano spiprzyc
żal na calej dlugosci ;/////////
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jpg

niech nie przyjezdzaja freddie umarl Queen nie istnieje

szkoda

bez Frediego To nie to samo:(

Będzie czy nie będzie?!

Czy ktoś wie coś nowego na temat koncertu? Wiadomo czy się odbędzie? Organizacja jest wyjątkowo powalająca...

Cena biletĂłw

JeĹ?li jednak ten koncert w GdaĹ?sku siÄ? odbÄ?dzie, to ile kosztowaĹ?yby bilety ?

Ja wybieram się na Erica Claptona a tak swoja drogą Queen w tym składzie to dla mnie nie jest mega gwiazda, ale jak na Gdańsk to faktycznie wydarzenie.
Swoją drogą " Gdańsk-morze możliwości" powinni zmienić
na "Gdańsk -morze korupcji" albo tylko "morze może"?

wina miasta?

podobno do miasta gdansk zglosila sie agencja live nation, ktora robi Erica Claptona w gdyni i takie duze sztuki jak metalica, ale miasto odmowilo nie wiadomo z jakich powodow... ciekawe tylko czy to koniec koncertow pt. "przestrzen wolnosci" zamiast zlecic to profesjonalistom to zlecaja to amatorom - fundacji gdanskiej...

Koncert Queen ostatecznie odwołany

Żenada w tym Gdańsku ja nie wiem dlaczego władze miasta "prezydenci", korzystają z tych pajacy chyba tylko dlatego że to koledzy z urzedu miasta. Fundacja Gdańska
to jak dla mnie to nawet koncert Rosiewicza pod patronatem telewizji Trwam by spartoliła, ale czego można się spodziewać po "pralni".

Queen raczej nie bedzie

Trudno czekać dłużej, co za nieodpowiedzialny organizator podaje dwukrotnie oficjalną informację a następnie nic, jak firma krzak. Raczej musimy wszyscy wybrać się na koncert większej gwiazdy Erica Claptona do Gdyni-tam wiedzą jak się robi wielkie wydarzenia muzyczne i potrafią zaangażować odpowiednich specjalistów jak LiveNation.

Cały czas jest szansa, że koncert odbędzie się w Gdańsku. Więc spokojnie ;) Wszystko się wyjaśni za parę dni ;)

Podniecanie sie

Cała ta wrzawa ze sponsorami,darmowym wejsciem to smieszn sprawa i swiadczy tylko o braku profesjonalizmu organizatorow,a i zespolu.Kuxxx zespoly z jamajki nie maja problemów jakos by sie ugadac z ludzmi w Polsce i grac na najwyższym poziomie a te rozkapryszone gwiazdeczki(dziadkowie)maja problem by zagrać i potrzebują 1000 sponsorow.Mam totalna beke z tych komentarzy.Żenada/

problemy ze sponsorem?

napisali na oficjalnej stronie, że dosdtali od organizatora info, że są problemy ze sponsorem i w związku z tym, dopóki sprawa się nie wyjasni, nie mozna będzie przez oficjalną stronę Queen kupić biletów na koncert w Gdańsku

Wycofano koncert w Gdańsku

na oficjalnej stronie q+pr oraz na stronie www.queenonline.com WYCOFANO z listy koncert w Gdańsku...
Na chwile obecna nikt nie wie co sie stalo! ;(

Przedstawiciel polskiego Fanklubu Queen - qMichał jest po pierwszych rozmowach z organizatorami koncertu w Gdańsku.
Najlepiej jak zacytuje jego słowa:
"To czy koncert bedzie darmowy rozstrzygnać powinno sie w przeciagu miesiaca. Wsztstko to zalezy od planow jednej z dunskich firm wspolpracujaych ze Stocznia,ktora moze wykonywac jakies prace modernizacyjne na terenie placu koncertowego. Poniewaz nie sa jeszcze znane szczegoly i terminy tych dzialan, organizatorzy wstrzymuja sie z oficjalnym powierdzeniem darmowego koncertu. Zachodzi takze ewentualnosc zmiany lokalizacji koncertu na Plac Zebran Ludowych (http://www.trojmiasto.pl/Plac-Zebran-Ludowych-o7144.html). Wg. organizatorow istnieje jednak 90% szans,iz koncert odbedzie sie na terenie Stoczni (byc moze bedzie nieco ograniczony teren) i bedzie darmowy.

Stocznia Gdanska wyraza zdecydowana chec wspopracy z PFQ."

ha!..

http://queen1991.blog.pl/komentarze/index.php?nid=13475518..

Paul Rodgers

co Wy chcecie Rodgers wymiata!!! i to dla niego jadę właściwie, ale Queen swoją drogą....:)

sprzedaż, przedsprzedaż

a gdzie szukać tych biletów?

Inne tematy z forum Rozrywka

FETA 2026 | Teatr Ósmego Dnia Stracony sen (3 odpowiedzi)

Zapraszamy na otwarcie XXVIII Międzynarodowego Festiwalu Teatrów Plenerowych i Ulicznych FETA...

Kayah i Bregović - Huczne Poprawiny 2026 (5 odpowiedzi)

Kayah i Goran Bregović ogłaszają Huczne Poprawiny 2026 serię pięciu wyjątkowych koncertów...

26. Sopot Film Festival | Międzynarodowy Festiwal Filmowy (4 odpowiedzi)

Międzynarodowy Festiwal Filmowy w Sopocie odbędzie się w tym roku po raz 26. Przez dziewięć...

do góry