Widok
Przedstawiciel polskiego Fanklubu Queen - qMichał jest po pierwszych rozmowach z organizatorami koncertu w Gdańsku.
Najlepiej jak zacytuje jego słowa:
"To czy koncert bedzie darmowy rozstrzygnać powinno sie w przeciagu miesiaca. Wsztstko to zalezy od planow jednej z dunskich firm wspolpracujaych ze Stocznia,ktora moze wykonywac jakies prace modernizacyjne na terenie placu koncertowego. Poniewaz nie sa jeszcze znane szczegoly i terminy tych dzialan, organizatorzy wstrzymuja sie z oficjalnym powierdzeniem darmowego koncertu. Zachodzi takze ewentualnosc zmiany lokalizacji koncertu na Plac Zebran Ludowych (http://www.trojmiasto.pl/Plac-Zebran-Ludowych-o7144.html). Wg. organizatorow istnieje jednak 90% szans,iz koncert odbedzie sie na terenie Stoczni (byc moze bedzie nieco ograniczony teren) i bedzie darmowy.
Stocznia Gdanska wyraza zdecydowana chec wspopracy z PFQ."
ha!..
Najlepiej jak zacytuje jego słowa:
"To czy koncert bedzie darmowy rozstrzygnać powinno sie w przeciagu miesiaca. Wsztstko to zalezy od planow jednej z dunskich firm wspolpracujaych ze Stocznia,ktora moze wykonywac jakies prace modernizacyjne na terenie placu koncertowego. Poniewaz nie sa jeszcze znane szczegoly i terminy tych dzialan, organizatorzy wstrzymuja sie z oficjalnym powierdzeniem darmowego koncertu. Zachodzi takze ewentualnosc zmiany lokalizacji koncertu na Plac Zebran Ludowych (http://www.trojmiasto.pl/Plac-Zebran-Ludowych-o7144.html). Wg. organizatorow istnieje jednak 90% szans,iz koncert odbedzie sie na terenie Stoczni (byc moze bedzie nieco ograniczony teren) i bedzie darmowy.
Stocznia Gdanska wyraza zdecydowana chec wspopracy z PFQ."
ha!..
Podniecanie sie
Cała ta wrzawa ze sponsorami,darmowym wejsciem to smieszn sprawa i swiadczy tylko o braku profesjonalizmu organizatorow,a i zespolu.Kuxxx zespoly z jamajki nie maja problemów jakos by sie ugadac z ludzmi w Polsce i grac na najwyższym poziomie a te rozkapryszone gwiazdeczki(dziadkowie)maja problem by zagrać i potrzebują 1000 sponsorow.Mam totalna beke z tych komentarzy.Żenada/
Queen raczej nie bedzie
Trudno czekać dłużej, co za nieodpowiedzialny organizator podaje dwukrotnie oficjalną informację a następnie nic, jak firma krzak. Raczej musimy wszyscy wybrać się na koncert większej gwiazdy Erica Claptona do Gdyni-tam wiedzą jak się robi wielkie wydarzenia muzyczne i potrafią zaangażować odpowiednich specjalistów jak LiveNation.
Koncert Queen ostatecznie odwołany
Żenada w tym Gdańsku ja nie wiem dlaczego władze miasta "prezydenci", korzystają z tych pajacy chyba tylko dlatego że to koledzy z urzedu miasta. Fundacja Gdańska
to jak dla mnie to nawet koncert Rosiewicza pod patronatem telewizji Trwam by spartoliła, ale czego można się spodziewać po "pralni".
to jak dla mnie to nawet koncert Rosiewicza pod patronatem telewizji Trwam by spartoliła, ale czego można się spodziewać po "pralni".
wina miasta?
podobno do miasta gdansk zglosila sie agencja live nation, ktora robi Erica Claptona w gdyni i takie duze sztuki jak metalica, ale miasto odmowilo nie wiadomo z jakich powodow... ciekawe tylko czy to koniec koncertow pt. "przestrzen wolnosci" zamiast zlecic to profesjonalistom to zlecaja to amatorom - fundacji gdanskiej...
Queen I love ;DDD
Jak zwykle gdansk nie ma pieniedzy i koncertu nie zorganizuje ale na ta badziewiasta Scene muzyczną,Baltick Arene to oczywiscie pieniadze sie znajda
Ten legendarny zespol mial byc w gdansku mial ale nie bedzie jestem wkurzona i to straszanie;/
jak zwykle wszystko musiano spiprzyc
żal na calej dlugosci ;/////////
Ten legendarny zespol mial byc w gdansku mial ale nie bedzie jestem wkurzona i to straszanie;/
jak zwykle wszystko musiano spiprzyc
żal na calej dlugosci ;/////////