Widok

RATUNKU TRACĘ WŁOSY!!!!!!!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny pomóżcie znacie jakieś sprawdzone sposoby, tabletki cokolwiek przeciwko wypadaniu włosów. Nie wiem co mam robić gubię je garsciami!!! to nie jest efekt czestego farbowania bo maluje raz w miesiącu sam odrost na ciemny kolor u fryzjera, uzywam tylko profesjonalnych kosmetyków. Pomóżcie;(
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że najlepiej jest iść do lekarza w takim przypadku. Pozdrawiam!

zawzse bylo tak ze wiosna wypadaly mi troszke wloski ale to noramlne( przesilenie wiosenne) ale teraz?? moze znacie jakies dobre preparaty
image
image
Ja biore od 3 mies Silice firmy Naturell polecila mi Ela Skoczeń włosy wyrażnie się wzmocniły

image
skrzyp polny - polecam..
co do wypadania wlosow...to stosujesz np prostownice?
moze to takze brak witamin...lub jakies zmiany hormonalne zachodza w Twoim organizmie? nie jestem lekarzem...ale zainwestowalabym w tabletki poprawiajace wlasnie kondycje wlosow...ze znanych specyfikow polecam skrzyp...i na pewno jakas odzywiajaca dobra maske.
dix napisał(a):

> skrzyp polny - polecam..
> co do wypadania wlosow...to stosujesz np prostownice?
> moze to takze brak witamin...lub jakies zmiany hormonalne
> zachodza w Twoim organizmie? nie jestem lekarzem...ale
> zainwestowalabym w tabletki poprawiajace wlasnie kondycje
> wlosow...ze znanych specyfikow polecam skrzyp...i na pewno
> jakas odzywiajaca dobra maske.

używam prostownicy ale mam wszystkie profesjonalne kosmetyki do ochrony przed cieplem, kupuje sama profesjonalan linie u fryzjera wiec to nie od tego
image
image
skrzyp polny w herbatce lub tabletkach (np. silac - skrzyp polny + witaminy)
W aptekach są specjalne szampony na wypadające włosy

mi pomaga Revalid-dawka 3 razy po 2 tabletki na początek-przestały wypadać. Moja mama też go stosuje i też przynosi efekty-dodoatkowy plus-dziala super na paznokcie.może akurat Tobie pomoże:)

image
idąc za radami dziewczyn z forum jakiś czas temu kupiłam sobie szampon Dermena i dodatkowo brałam Silicę, nadmierne wypadanie się skończyło

image
image
Demolka, może stresujesz sie czymś? Ja tak zawsze mam podczas sesji.

image
nie nie mam stresu jakiegos silnego.
image
image
kup tabletki SILICA + tabletki tran i bierz codziennie - po miesiacu - dwóch już przestaną wypadac,a więcej wzmocnią sie, zaczną odrastać. Poprawia sie też paznokcie i cera.
Mi i wielu osobom sie sprawdziło

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
dziekuje dziewczyny za rady napewno skorzystam
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
HEJ!
MOJA CIOCIA TEZ TRACILA WŁOSY I PROBOWALA NA WLASNA REKE KUPOWAC ROZNE PREPARATY, TABLETKI, EXTRA SZAMPONY I NIC...

LEPEIJ POJSC DO LEKARZA OD RAZU I WYKUPIC TO CO ON ZAPISZE... :)
ALE NIE MARTW SIE, BO CALKIEM NORMALNE ZE WLOSY ZACZYNAJA BARDZIEJ WYPADAC WIOSNA I JESIENIA

image
image
moze uzyj RADICALA..... to jest taka 3miesieczna terapia.....tabletki +kapsulki do smarowania w skore glowy (te kaspulki chba sie do miesiaca stosuje a tabletki 3 miesiace). Robilam to po zimie, a teraz zrobie po lecie.
szczerze polecam....powodzenia
Hej, ja zawsze brałam Skrzyp max z NaturKaps bo on ma większą dawkę skrzypu a niewiele kosztuje ok 13zł a do tego babka w aptece poleciła mi cynk - sprawdziłam i działa.
polecam zawsze soję - mleko

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
jest jeszcze taka dobra odżywka do włosów Wax, można kupić w aptece, jest niedroga a skuteczna:) jak mi po ciąży włosy wypadały garściami i pełno ich było wszędzie ; w łóżku, na podłodze, na meblach to właśnie ją stosowałam i pomogła
www.gabinettwojachwila.pl
GALERIA: www.kosmetomania.pl/index.php?strona=albumy&gal=2&album=55&nrstr=6

image
Po pierwsze lekarz, musi zlecić Ci podstawowe badania i jeśli coś będzie nie tak (odpukać) To skieruje Cię do specjalisty.
Po drugie łykaj tabletki któreś z ww.
Po trzecie polecam odżywkę i szampon Dercos Vichy i Seboderm. Coś musi zadziałać- trzymam kciuki :)
image

silica- tabletki świetna kuracja, po miesiacu zero wypadania choć wypadały setkami przez całe lata-moje włosy były dosłownie wszędzie. Warto powracać co 3,4 miesiace do tej kuracji mur betonowo pomoże bo mi już nic nie pomagało.
Ja tez polecam Dercos Vichy (czerwony), naprawde dziala
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja rowniez polecam Dercos Vichy, kuracje ampulkami dobrze jest wzmocnic szamponem o tej samej nazwie. Ja robie sobie taka kuracje co 6miesiecy (na wiosne i jesien, trace wtedy wlosy) i zawsze widac efekty. Teraz zmienilam na Quinoral firmy Klorane, tabletki przez 3 miesiace i szampon wzmacniajacy, jestem po miesiacu kuracji jak na razie i tez widze roznice.
Prześwietna jest odżywka do włosów VAX, kupuje sie ją w aptece, około 20 zł bez recepty. Jest osobna dla blondynek i dla brunetek. Jest świetna, wystarczy nakładać raz w tygodniu, trzymać przez 15 min na włosach, owinąć ciepłym ręcznikiem ( uaktywnia się pod wpływem ciepła) Jest rewelacyjna! Sprawdzona nie tylko na moim przykładzie.

image
dziewczyny chodzi o te tabletki?? http://www.domzdrowia.pl/39508.html
Również polecam VAX, tylko należy stosować regularnie,
ja polecam używanie go w saunie a jesli jest to problemem to do ogrzania ręcznika można wykorzystać farelke albo jakiś grzejnik elektryczny lub piekarnik (osobiście nie próbowałam ale podobno ręcznik złozony i wlożony do odpowiedniego naczynia w niedługim czasie osiągnie odpowiednią temperaturę-sądzę jednak że warto mieć go "na oku" podczas podgrzewania)

M J-R
Mam problemy z włosami - [pięćdzięsięloatka

Może źle się odrzywiasz? to też może byś przyczyna ! zmień jedzenie na bardziej odrzywcze, owoce, soki, magnez.

image
[url=http://pierwszezabki.pl]image
Owoce i soki nic tu nie pomogą. Witami A, E odpowiedzialne za włosy i paznkocie rozpuszczają się w tłuszczach. Jeśli jesz mięso, ryby itp. a włosy mimo to ci wypadają, na początek możesz spróbować dodatkowo wspomagąć sie tymi różnymi prapratamu wzmacniającymi zawierającymi te witaminy. Jeśli to nic nie da, to może problem jest głębszy.
donatella a jak ogrzać ręcznik (kaloryfery juz nie grzeją)
masz widocznie zaburzenia wewn. albo choroba... jak garsciami to zamiast biadolic na forum juz dawno moglas isc do dermtaloga prywatnie- wizyta ok 50 zl... i zrobic badania krwi... zadne odzywki TU nie pomoga..

image

ja polecam Revalid, opakowanie za 48zl starcza na póltora m-ca. Sa wyrazne efekty juz po 2 tyg.
Zgadzam się z przedmówczynią revalid lub radzę spróbować silicę ( ja zamiast 1 dziennie brałam jedną tabletkę 3 razy dziennie tak polecił mi lekarz). Warto wybrać się do lekarza i zrobić badania na tarczycę - TSH!
pozdrawiam
image
Dziewczyny to bardzo stary wątek, pewnie nieaktualny. Skąd go wykopałyście:)
image

kup hairmax albo chociaz poczytaj o nim w internecie - bardzo dobra i działająca rzecz
Mi nie pomagało zupełnie nic przez rok, również te preparaty z powyżej wymienionych przez dziewczyny.

Zachamowały wypadanie 2 preparaty stosowane razem, które przepisała mi p. dermatolog:
szampon Dermena do dtosowania codziennie lub co 2 dzień( w aptece http://www.doz.pl/ jest w promocyjnej cenie 23,49 )
http://www.doz.pl/apteka/p4940-Dermena_szampon_zapobiegajacy_wypadaniu_wlosow_200_ml

Loxon 5% - do aplikacji na skóre głowy 2 razy dziennie ( stosowałam go przez ok. 4 m-ce)

Po tym włosy przestały wypadać, ale tez zaczęły w bardzo szypkim tempie odrastać. Teraz nie stosuje nic i nie wypadają
POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
proponuje udac sie do lekarza ogolnego i zrobic badania hormonu tarczycy bo zla praca tarczycy daje objawy wypadania wlosow, sama mam ten problem biore leki i jest poprawa nowe wloski odrastaja a dodatkowo wspomagam sie tabletami Vitapil i szamponem Klorane z chinina, powodzenia:)
dokladnie, niedoczynność tarczycy objawia sie mega wypadaniem włosów oraz przybieraniem na wadze, idz do lekarza endokrynologa niech zbada tsh
OSOBISTY TRENER FITNESS, ODCHUDZANIE, kształtowanie i modelowanie sylwetki, zajęcia indywidualne,diety,zapraszam, tel.695519424,fitness-ola@wp.pl www.odchudzanieztrenerem.pl
warto się udać do lekarza po skierowanie do specjalisty, moją siostrzenicę skierował do dermatologa, zdiagnozowano chorobę skóry, którą z kolei wyleczyła u.... psychoterapeuty :) bo okazało się, że łysienie plackowate ma podłoże psychiczne. Ale pewnie przyczyn wypadania włosów jest dużo wiecej.. lekarzowi będzie łatwiej postawić jakieś hipotezy po wywiadzie
polecam loxon 5% po tym po 2 miesiącach odrastają włosy, ew. tabletki innoew firmy loreal, ew. tabletki klorane francuskiej firmy, dobry jest też radical, albo olejek łopianowy z ekstraktem paryczki czerwonej - ok. 5 zł
ja polecam szampon klorane i ich maskę oraz odżywkę bez spłukiwania. teraz akurat można je dostać w świetnej promocji, cena w zestawie - http://www.wapteka.pl/produkt_klorane-szampon-na-bazie-wyciagu-z-drzewa-egipskiego-200ml-maska-do-wlosow-odzywka-do-wlosow_4552.html chyba nigdzie nie ma taniej :)