Widok

RATUNKU TRACĘ WŁOSY!!!!!!!!

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
dziewczyny pomóżcie znacie jakieś sprawdzone sposoby, tabletki cokolwiek przeciwko wypadaniu włosów. Nie wiem co mam robić gubię je garsciami!!! to nie jest efekt czestego farbowania bo maluje raz w miesiącu sam odrost na ciemny kolor u fryzjera, uzywam tylko profesjonalnych kosmetyków. Pomóżcie;(
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że najlepiej jest iść do lekarza w takim przypadku. Pozdrawiam!

skrzyp polny - polecam..
co do wypadania wlosow...to stosujesz np prostownice?
moze to takze brak witamin...lub jakies zmiany hormonalne zachodza w Twoim organizmie? nie jestem lekarzem...ale zainwestowalabym w tabletki poprawiajace wlasnie kondycje wlosow...ze znanych specyfikow polecam skrzyp...i na pewno jakas odzywiajaca dobra maske.
mi pomaga Revalid-dawka 3 razy po 2 tabletki na początek-przestały wypadać. Moja mama też go stosuje i też przynosi efekty-dodoatkowy plus-dziala super na paznokcie.może akurat Tobie pomoże:)

image
zawzse bylo tak ze wiosna wypadaly mi troszke wloski ale to noramlne( przesilenie wiosenne) ale teraz?? moze znacie jakies dobre preparaty
image
image
idąc za radami dziewczyn z forum jakiś czas temu kupiłam sobie szampon Dermena i dodatkowo brałam Silicę, nadmierne wypadanie się skończyło

image
image
dix napisał(a):

> skrzyp polny - polecam..
> co do wypadania wlosow...to stosujesz np prostownice?
> moze to takze brak witamin...lub jakies zmiany hormonalne
> zachodza w Twoim organizmie? nie jestem lekarzem...ale
> zainwestowalabym w tabletki poprawiajace wlasnie kondycje
> wlosow...ze znanych specyfikow polecam skrzyp...i na pewno
> jakas odzywiajaca dobra maske.

używam prostownicy ale mam wszystkie profesjonalne kosmetyki do ochrony przed cieplem, kupuje sama profesjonalan linie u fryzjera wiec to nie od tego
image
image
skrzyp polny w herbatce lub tabletkach (np. silac - skrzyp polny + witaminy)
W aptekach są specjalne szampony na wypadające włosy

Demolka, może stresujesz sie czymś? Ja tak zawsze mam podczas sesji.

image
nie nie mam stresu jakiegos silnego.
image
image
kup tabletki SILICA + tabletki tran i bierz codziennie - po miesiacu - dwóch już przestaną wypadac,a więcej wzmocnią sie, zaczną odrastać. Poprawia sie też paznokcie i cera.
Mi i wielu osobom sie sprawdziło

POLIGRAFIA ŚLUBNA - Zaproszenia Menu Tablice Winietki Zawieszki http://doriart.ucoz.comimage
dziekuje dziewczyny za rady napewno skorzystam
image
image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
HEJ!
MOJA CIOCIA TEZ TRACILA WŁOSY I PROBOWALA NA WLASNA REKE KUPOWAC ROZNE PREPARATY, TABLETKI, EXTRA SZAMPONY I NIC...

LEPEIJ POJSC DO LEKARZA OD RAZU I WYKUPIC TO CO ON ZAPISZE... :)
ALE NIE MARTW SIE, BO CALKIEM NORMALNE ZE WLOSY ZACZYNAJA BARDZIEJ WYPADAC WIOSNA I JESIENIA

image
image
moze uzyj RADICALA..... to jest taka 3miesieczna terapia.....tabletki +kapsulki do smarowania w skore glowy (te kaspulki chba sie do miesiaca stosuje a tabletki 3 miesiace). Robilam to po zimie, a teraz zrobie po lecie.
szczerze polecam....powodzenia
Hej, ja zawsze brałam Skrzyp max z NaturKaps bo on ma większą dawkę skrzypu a niewiele kosztuje ok 13zł a do tego babka w aptece poleciła mi cynk - sprawdziłam i działa.
polecam zawsze soję - mleko

Cokolwiek w życiu robisz, nie ma większego znaczenia. Ale ważne jest, żeby to robić
jest jeszcze taka dobra odżywka do włosów Wax, można kupić w aptece, jest niedroga a skuteczna:) jak mi po ciąży włosy wypadały garściami i pełno ich było wszędzie ; w łóżku, na podłodze, na meblach to właśnie ją stosowałam i pomogła
www.gabinettwojachwila.pl
GALERIA: www.kosmetomania.pl/index.php?strona=albumy&gal=2&album=55&nrstr=6

image
Po pierwsze lekarz, musi zlecić Ci podstawowe badania i jeśli coś będzie nie tak (odpukać) To skieruje Cię do specjalisty.
Po drugie łykaj tabletki któreś z ww.
Po trzecie polecam odżywkę i szampon Dercos Vichy i Seboderm. Coś musi zadziałać- trzymam kciuki :)
image

silica- tabletki świetna kuracja, po miesiacu zero wypadania choć wypadały setkami przez całe lata-moje włosy były dosłownie wszędzie. Warto powracać co 3,4 miesiace do tej kuracji mur betonowo pomoże bo mi już nic nie pomagało.
Ja tez polecam Dercos Vichy (czerwony), naprawde dziala
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0