Widok
RATUNKU TRACĘ WŁOSY!!!!!!!!
dziewczyny pomóżcie znacie jakieś sprawdzone sposoby, tabletki cokolwiek przeciwko wypadaniu włosów. Nie wiem co mam robić gubię je garsciami!!! to nie jest efekt czestego farbowania bo maluje raz w miesiącu sam odrost na ciemny kolor u fryzjera, uzywam tylko profesjonalnych kosmetyków. Pomóżcie;(
skrzyp polny - polecam..
co do wypadania wlosow...to stosujesz np prostownice?
moze to takze brak witamin...lub jakies zmiany hormonalne zachodza w Twoim organizmie? nie jestem lekarzem...ale zainwestowalabym w tabletki poprawiajace wlasnie kondycje wlosow...ze znanych specyfikow polecam skrzyp...i na pewno jakas odzywiajaca dobra maske.
co do wypadania wlosow...to stosujesz np prostownice?
moze to takze brak witamin...lub jakies zmiany hormonalne zachodza w Twoim organizmie? nie jestem lekarzem...ale zainwestowalabym w tabletki poprawiajace wlasnie kondycje wlosow...ze znanych specyfikow polecam skrzyp...i na pewno jakas odzywiajaca dobra maske.
dix napisał(a):
> skrzyp polny - polecam..
> co do wypadania wlosow...to stosujesz np prostownice?
> moze to takze brak witamin...lub jakies zmiany hormonalne
> zachodza w Twoim organizmie? nie jestem lekarzem...ale
> zainwestowalabym w tabletki poprawiajace wlasnie kondycje
> wlosow...ze znanych specyfikow polecam skrzyp...i na pewno
> jakas odzywiajaca dobra maske.
używam prostownicy ale mam wszystkie profesjonalne kosmetyki do ochrony przed cieplem, kupuje sama profesjonalan linie u fryzjera wiec to nie od tego
> skrzyp polny - polecam..
> co do wypadania wlosow...to stosujesz np prostownice?
> moze to takze brak witamin...lub jakies zmiany hormonalne
> zachodza w Twoim organizmie? nie jestem lekarzem...ale
> zainwestowalabym w tabletki poprawiajace wlasnie kondycje
> wlosow...ze znanych specyfikow polecam skrzyp...i na pewno
> jakas odzywiajaca dobra maske.
używam prostownicy ale mam wszystkie profesjonalne kosmetyki do ochrony przed cieplem, kupuje sama profesjonalan linie u fryzjera wiec to nie od tego