Widok

REDA

Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
a co tam :)
to ja założę wątek redzki :))
przepraszamy za "zaśmiecenie" wejherowskiego wątku ;))

małaaa to tereny jednak są :))
lumpik jest faktycznie, w bloku prostopadłym do mojego :) tylko przez szybkę zaglądałam, bo godziny pracy mi nie pozwalały do niego zajrzeć :/ ale jak będę miała chwilkę to zdam relację co tam ciekawego mają :)
ostatnio otworzyli restauracyjkę .. a nawet 2 :) często jednak zmieniają się sklepiki w lokalach :)

Jesteśmy małżeństwem od 27.07.2007
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
zrobimy wiec i musza nam zrobić aquapark:)
małya a ty też na ciechocinie

image

nie wiem ile w tym prawdy, slyszalam tylko tyle ze nawet ten sopocki aquapark na siebie nie zarabia, wiec nasz redzki tym bardziej by nie mial wielkich zyskow....

a basen (taki zwykly) w redzie juz budują chyba z 15 lat.... mial byc za stadionem, nawet juz jakies wykopy byly, ale wszystko staneło w martwym punckie...

image
image
nie Kajutko - ja na sw wojciecha :) blisko cukierni sabinka, sklepu zabka...

wczesniej (z rodzicami) oboje z A. mieszkalismy na Spokojnej - tam vis a vis tych transformatorow - machalismy sobie z okien - mielismy do siebie tak bliziutko, teraz z naszego domku do jednych i drugich rodzicow mamy 3 minutki :)))

image
image
ja ze Smiechowa ale się dołączę, bo kiedyś mieszkałam w redzie :P

musze się pochwalić , kupiłam dzis sobie super spodenki ciążowe, sztuka 60 zł :D więc tanioszka, jedne kupiłam takie eleganckie na kant, a drugie takie dzinsy ale elastyczne i jestem bardzo zadowolona

image
image
zdradz gdzie Perełko :)

image
image
kupiłam w Gdyni, jedna dziewczyna z forum pisała o tym sklepie, jest na skrzyżowaniu ulic 3 maja i starowiejskiej, koło polbanku nazywa się Świat Jeansów i są tam właśnie rózne spodnie i spódnice, ogrodniczki , a wszystko kosztuje koło 60 zł za sztukę, chciałam tez kupić spódnicę, ale akurat nie było mojego rozmiaru, wolałam kupić 2 pary spodni za 120 zł niż za ta cenę jedną parę w innym sklepie

image
image
ach tak, zuzka pisala :)

image
image
a tam...moi rodzice mają dom i zakład w Redzie więc często tam bywałam i teraz też bywam ;)

image
image
oo wiper :) myslalam ze w gdyni masz rodzicow :)

image
image
to skomplikowane...dom rodzinny w Gdyni
w Redzie drugi dom i zakład, i ze wzgledu na zakład ktoś musi tam być cały czas na miejscu więc sie podzieliliśmy...tato z bratem w Redzie a my z mama w Gdyni ;)

image
image
a-cha :)

image
image
w redzie bede mieszkala na osiedlu fenikowskiego a moja pociecha ma 15,5 miesiaca

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
nono będziemy szły na spacer do lasu a potem do mnie na kawke i pogaduchy:)

image

moj bracholek mieszka na fenikowskiego :)

image
image
a jak mieszka sie w blokach semeko? bardzo glosno slychac sasiadow?

hmmm kurcze to by ceny zrobili przystępniejsze jakby 2 aquaparki były :/ bo jak byłam z chrześniakiem to za 4 osoby 170 zl ... to chyba przegięcie :( za ponad godzinkę !!

małaaa to kurcze się okazuje autochton redzki ;)))

a jeżeli chodzi mieszkanie w budynkach semeko, to ja akurat jestem zadowolona, bo jeżeli chodzi o wykończenie to jest oki ... fajnie, że dbają o estetykę osiedla, bo znajomi jak nas odwiedzają, to zachwycają się, że ładnie w koło zadbane :)
a sąsiadów trochę słychać, nie jest źle... mieszkałam wcześniej w wieżowcu, no i jest na pewno lepiej, no i piony kanalizacyjne mniej słyszalne ;)) no ale chyba to niemożliwe by nie było słychać tak całkiem sąsiadów .. chyba, żeby wygłuszyć śiany ;)

a dziś byłam w tym sklepie ze skórami na osiedlu - jest jedna ładna torebka za 60 zł... hmm kurcze za skórzaną chyba niedużo ... może się skuszę :))

Yaira a gdzie jest os. fenikowskiego ?! domyślam się, że gdzieś przy tej ulicy ;) ale które to bloki ?!

pozdr :)

image
Mmadlen - Fenikowskiego to całkiem blisko Semeko :)
np te bloki co stoją zaraz kolo przedszkola to jest Fenik. (wiesz gdzie jest przedszkole prywatne?)
tam obok siebie są ulice Fenikows., Ceynowy, Brzechwy, Szkolna...

image
image
ja mieszkam w jedynym bloku orlex ktory tam jest taki zielono szary obok lidl

allegro Majka22-GDY ZAPRASZAM!!!FAJNE CIUSZKI ZA GROSZE
aaa no to wiem gdzie to :))
no to faktycznie niedaleko :))

image
Mmadlen jak ciszej niz w wiezowcu to ok, bo teraz wlasnie mieszkam w takim molochu i kazdy stukot i glosniejsza rozmowe slychac, nie wspominajac o krzykach

do góry