Widok

REFERENDUM - NOWE INWESTYCJE NA ZASPIE !!!

Po raz kolejny próbują nam wcisnąć nowe budynki.
Przez ostatnich kilka lat słyszałem wiele koncepcji.
Głównie chodzi o wciśnięcie jak najwięcej budynków w środki plastrów miodu np było też że między Pilotów 13 a Startową 17
Zakładam ten wątek żeby rozpocząć dyskusję.
Jeśli pozwolimy sobie na coś takiego to będzie "blok w blok" jak na Dywizjonu.
To referendum z uznaniem braku głosu za głos "ZA" to chyba jest bezprawne, ale wtym kraju większe przekręty przechodzą....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czytaliście ostanie wypociny Gajcego w jego "biuletyniku" ? Nie będzie inwestycji w okolicy Startowej 5 i 11 (mieszkańcy nie wyrazili zgody-CHWAŁA IM ZA TO) Jeśli zaś chodzi o parking na Dywizjonu 303 to mieszkańcy wyrazili chęć zagospodarowania tego terenu, co oczywiście nie oznacza jeszcze, że cokolwiek tam powstanie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie jest to żadne referendum, tylko ankieta z wizalizacją.
Ja na Saharze bloki mogę każdemu pokazać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bloków na pewno nie ma NA SAHARZE,A JAKA PRZESTRZEŃ,a widoki
Jak nie podobają ci się bloki w mieście to się wyprowadź na wieś albo do lasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak zamarzyły ci się bloki to przeprowadź się do Warszawy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludzie,
mieszkamy w mieście
MIEŚCIE
powtórzę, większymi literami się nie da... w MIEŚCIE

więc będą stawiać bloki i niech stawiają, niech spółdzielnia wykorzystuje wolne przestrzenie, bo jak tego nie zrobi, to kto inny zrobi z tymi terenami co będzie chciał.

żeby mieszkając koło ETC nie mieć w pobliżu stacji benzynowej....

jestem jak najbardziej za rozwojem osiedla ROZSTAJE, bo chce żyć na dobrze rozwiniętym osiedlu, w dobrze rozwiniętym mieście.
jak zamarzą mi się obrzeża to się wyprowadzę i to samo polecam innym, spragnionym zieleni, którym masa okolicznych parków nie wystarcza!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
To nie jest ani plac zabaw, ani park, ani boisko. Nie trzeba tam sprzątać. NIKT tam nie przychodzi z dziećmi. Przestańmy się czepiać siebie na siłę. A może ten teren ogrodzić i przeznaczyć go dla psiarzy? w cywilizowanym świecie tak jest...
Zgadzam się, my też popraliśmy ten projekt, niech się coś wreszcie dzieje nowego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wiadomo kto. Górski będzie to budował....dobry znajomy prezesa Gajcego...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie spotkałam , żeby właściciel psa robił kupę tzw. "terenie zielonym".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nie narzekać ,że opłaty są duże.Nie jestem pracownikem spódzielni ale tę propozycje popieram
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Gmina Pruszcz Gdański ma wolne działki budowlane,wypowadzac sie i po problemie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

O inwestycji w Młyńcu na Trojmiasto pl

W artykule "Nie będzie Nowej Zaspy na Rozstajach?" jest w niebieskiej ramce o inwestycji w Młyńcu

Można pobrać tam dwie ulotki, które zostały rozesłane: wizualizacja i karta do referendum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mieszkam na ul Pilotów 10 i nie było informacji o referendum ?????.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkam tu od dziecka i guzik mnie interesuje wartość mieszkania gdyż nie zamierzam się nigdzie przeprowadzać. A ty dexterze, zamilcz lepiej, twoje "wywody" nic nie dadzą... Jesteś albo smutnym trollem, albo pracownikiem spółdzielni albo po prostu idio..ą ;) Powodzenia. (P.S. Nie, nie 3 osoby, jest nas znacznie więcej)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem przeciwna w 100% żeby były budowane bloki a psie kupy będą zawsze do momentu aż właściciele psów nauczą się sprzątać po nich te bloki a psie kupy to dwie różne sprawy
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy spółdzielnia jest w stanie potwierdzić ,że wszyscy mieszkańcy z tych budynków dostali karty do referndum! Nie były one wysyłane listem poleconym!
A może wrzuciła tylko do 2-3 skrzynek a potem powie że nikt nie głosował i policzy głosy mieszakńców na tak.
Uważam to za nieuczciwe ze strony Spółdzielni!
Nie ma mozliwości sprawdzenia kto otrzymał takie karty i kto został poinformowany. Nie widziałam żadnej informacji o referendum w tablicach ogłoszeń, a przeciez po to są!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
To że nie lubisz zwierząt to Twój problem, mi nie przeszkadza starsza Pani czy Pan z pieskiem,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
wieczyste uzytkowanie nie podatek od gruntu, to duża róznica
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zaspa

Aleksander Panow lek.med Leszczyńskich 1E (3 odpowiedzi)

Cześć...byiście? macie jakieś opinie? pomógł? Proszę o pomoc

Remont łazienka (14 odpowiedzi)

Witam mam do zlecenia remont łazienki ok 5m2. Zakres prac: - demontaż starego wyposażenia:...

Sea Salt (20 odpowiedzi)

Sea Salt powstanie przy al. Jana Pawła II. Najbliższe otoczenie inwestycji zapewnia dostęp do...

do góry