Widok

REFERENDUM - NOWE INWESTYCJE NA ZASPIE !!!

Po raz kolejny próbują nam wcisnąć nowe budynki.
Przez ostatnich kilka lat słyszałem wiele koncepcji.
Głównie chodzi o wciśnięcie jak najwięcej budynków w środki plastrów miodu np było też że między Pilotów 13 a Startową 17
Zakładam ten wątek żeby rozpocząć dyskusję.
Jeśli pozwolimy sobie na coś takiego to będzie "blok w blok" jak na Dywizjonu.
To referendum z uznaniem braku głosu za głos "ZA" to chyba jest bezprawne, ale wtym kraju większe przekręty przechodzą....
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
Czytaliście ostanie wypociny Gajcego w jego "biuletyniku" ? Nie będzie inwestycji w okolicy Startowej 5 i 11 (mieszkańcy nie wyrazili zgody-CHWAŁA IM ZA TO) Jeśli zaś chodzi o parking na Dywizjonu 303 to mieszkańcy wyrazili chęć zagospodarowania tego terenu, co oczywiście nie oznacza jeszcze, że cokolwiek tam powstanie....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie jest to żadne referendum, tylko ankieta z wizalizacją.
Ja na Saharze bloki mogę każdemu pokazać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bloków na pewno nie ma NA SAHARZE,A JAKA PRZESTRZEŃ,a widoki
Jak nie podobają ci się bloki w mieście to się wyprowadź na wieś albo do lasu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
jak zamarzyły ci się bloki to przeprowadź się do Warszawy
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Ludzie,
mieszkamy w mieście
MIEŚCIE
powtórzę, większymi literami się nie da... w MIEŚCIE

więc będą stawiać bloki i niech stawiają, niech spółdzielnia wykorzystuje wolne przestrzenie, bo jak tego nie zrobi, to kto inny zrobi z tymi terenami co będzie chciał.

żeby mieszkając koło ETC nie mieć w pobliżu stacji benzynowej....

jestem jak najbardziej za rozwojem osiedla ROZSTAJE, bo chce żyć na dobrze rozwiniętym osiedlu, w dobrze rozwiniętym mieście.
jak zamarzą mi się obrzeża to się wyprowadzę i to samo polecam innym, spragnionym zieleni, którym masa okolicznych parków nie wystarcza!
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10
To nie jest ani plac zabaw, ani park, ani boisko. Nie trzeba tam sprzątać. NIKT tam nie przychodzi z dziećmi. Przestańmy się czepiać siebie na siłę. A może ten teren ogrodzić i przeznaczyć go dla psiarzy? w cywilizowanym świecie tak jest...
Zgadzam się, my też popraliśmy ten projekt, niech się coś wreszcie dzieje nowego.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Wiadomo kto. Górski będzie to budował....dobry znajomy prezesa Gajcego...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Nie spotkałam , żeby właściciel psa robił kupę tzw. "terenie zielonym".
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
To nie narzekać ,że opłaty są duże.Nie jestem pracownikem spódzielni ale tę propozycje popieram
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 7
Gmina Pruszcz Gdański ma wolne działki budowlane,wypowadzac sie i po problemie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

O inwestycji w Młyńcu na Trojmiasto pl

W artykule "Nie będzie Nowej Zaspy na Rozstajach?" jest w niebieskiej ramce o inwestycji w Młyńcu

Można pobrać tam dwie ulotki, które zostały rozesłane: wizualizacja i karta do referendum.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2
Ja mieszkam na ul Pilotów 10 i nie było informacji o referendum ?????.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Mieszkam tu od dziecka i guzik mnie interesuje wartość mieszkania gdyż nie zamierzam się nigdzie przeprowadzać. A ty dexterze, zamilcz lepiej, twoje "wywody" nic nie dadzą... Jesteś albo smutnym trollem, albo pracownikiem spółdzielni albo po prostu idio..ą ;) Powodzenia. (P.S. Nie, nie 3 osoby, jest nas znacznie więcej)
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jestem przeciwna w 100% żeby były budowane bloki a psie kupy będą zawsze do momentu aż właściciele psów nauczą się sprzątać po nich te bloki a psie kupy to dwie różne sprawy
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy spółdzielnia jest w stanie potwierdzić ,że wszyscy mieszkańcy z tych budynków dostali karty do referndum! Nie były one wysyłane listem poleconym!
A może wrzuciła tylko do 2-3 skrzynek a potem powie że nikt nie głosował i policzy głosy mieszakńców na tak.
Uważam to za nieuczciwe ze strony Spółdzielni!
Nie ma mozliwości sprawdzenia kto otrzymał takie karty i kto został poinformowany. Nie widziałam żadnej informacji o referendum w tablicach ogłoszeń, a przeciez po to są!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
To że nie lubisz zwierząt to Twój problem, mi nie przeszkadza starsza Pani czy Pan z pieskiem,
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
wieczyste uzytkowanie nie podatek od gruntu, to duża róznica
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Zaspa

Leszczyńskich (10 odpowiedzi)

Położenie osiedla gwarantuje dostęp do pełnej osiedlowej infrastruktury i szerokiego wachlarza...

przeprowadzka !!?? (41 odpowiedzi)

Sprzedaliśmy dom, kupiliśmy drugi. Musimy się przeprowadzić... Czy zamawiać firmę...

Sea Salt (20 odpowiedzi)

Sea Salt powstanie przy al. Jana Pawła II. Najbliższe otoczenie inwestycji zapewnia dostęp do...

do góry