Widok

RESTAURACJA w dawnym ogrodniczym (VIS-a-VIS Fred)

Hej, ktoś coś więcej wie o restauracji naprzeciw FREDa, tam , gdzie kiedyś ogrodniczy był. Dla mnie szacun za odwagę, głośno, gwarno, zaraz autohandel , ale może z fantazją to zrobione będzie, no i jedzenie żeby smaczne było ! Kiedy planowane otwarcie ? Niezależenie od tego życzę POWODZENIA, brakuje takiego lokalu w Bojanie, Kebab i pizzeria to nie to.... Pamiętajcie o dobrej kawie z ciastkiem i koniecznie jakieś promocje dla mam z wózkami zróbcie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Moze pomyślisz, nim napiszesz i swoje mądrości odnośnie pisowni Jest takie cudo jak edytor tekstu, słownik i telefon sam wrzuca wyrazy z małej, bądź dużej litery. Dotyczy to rownież końcówek i mi wisi czy kucharz będzie miał morska sól czy sul pełny słój czy sluj ryby z morza dla mnie mogą być z moza byle były smaczne
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

A fe jaka miernota.Telefon, edytor i brak mózgu. Ciekawy jestem czy ten kucharz też go nie ma.
A swoją drogą to szkoda tej restauracji jeżeli już na wstępie takie nieuki będą tam pracowały.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6

czytaj ze zrozumieniem, sam jesteś miernotą, życiowym nieudacznikiem i pewnie posiadasz papkę wypełniającą opakowanie na mózg. Dla Ciebie ważny jest wygląd kucharza, pewnie musi być wytatuowany, mieć brodę i jakiś ćwiek wbity gdzieś na twarzy. Taki, który położy dwie szparagi, liść jakiegoś zioła na pomazanym czymś talerzu, oczywiście wszystko okraszone jakąś filozofią.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

No to nazwa restauracji gotowa: "Dwie Szparagi"
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Bardzo nam przykro jak czytamy takie nieprawdziwe rzeczy na swój temat. Małżeństwem jesteśmy od 14 lat i nigdy w życiu nie pracowaliśmy w żadnej trójmiejskiej restauracji. Jeżeli nie jesteście Państwo pewni, kto otwiera tą restaurację to prosimy o powstrzymanie się od nieprawdziwych oskarżeń. Bardzo serdecznie dziękujemy osobą, które wierzą że w Bojanie można otworzyć restaurację i dobrze ludzi karmić. :) Dziękujemy za miłe słowa i wsparcie :)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Powtórzę to co napisałam po innym postem w tym wątku. Jest nam bardzo przykro jak czytamy takie nieprawdziwe informacje na nasz temat. Małżeństwem jesteśmy od 14 lat i nigdy nie pracowaliśmy w żadnej z trójmiejskich restauracji. Jeżeli nie jesteście Państwo pewni kto otwiera tą restaurację bardzo prosimy o nie rzucanie fałszywych oskarżeń pod naszym adresem. Bardzo dziękujemy osobą , które wierzą w powodzenie restauracji i które dobrze nam życzą.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

Fajnie żeby było domowe jedzenie typu schabowy ,devollaile , jakieś drinki ( albo mała karta z alkoholami ) żeby można było posiedzieć , fajnym rozwiązaniem byłoby też jakieś ciasto dnia czy coś w tym stylu. :)
Dużo jest pomysłów polecam.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Drodzy Właściciele nie zapomnijcie o daniach dla dzieci niech nie będą to nuggetsy tylko np. klopsiki z indyka w białym sosie z buraczkami, spaghetti, kotlecik z mizeria .Niestety często te dania to małe koszmarki w wygórowanej cenie. a takie danie powinno kosztowac ok 12zł. No i pyszne domowe ciasto by sie przydało z dobrą kawą bo jak ostatnio chciałyśmy pójść na kawę we trzy mamuśki została nam kawiarnia w supermarkecie w Osowej :/ pomysł który się sprawdza to tak jak w Ameryce kawa z dolewką na którą można liczyć od uśmiechniętego kelnera ( nie nabzdyczonego żre musi ci dolać kawy "za darmo"). Pozdrawiam i trzymam kciuki
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Karol, "schabowy, zrazy"... pomyśl o szkodliwości hodowli dla środowiska.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

:-))) Ameryka w Bojanie . I kawa pewnie za 2 zł. A kelner w wieku 20 / 25lat muskularny wysoki z zamiłowania ratownik, ale nie łysy.
Ludzie jak czytam te wasze wypociny co mają zrobić właściciele aby wam dogodzić to naprawdę życzę im by wytrwali do wiosny.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wszyscy by chcieli najlepiej za pół darmo i żeby to było najsmaczniejsze na świecie
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Czy coś wiadomo już kiedy otwarcie?

Życzę powodzenia, chętnie wstąpię na dobry obiad z dzieciakami. Proszę się nie przejmować hejtem, ludzie zazdroszczą i tyle.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mieszkamy w Bojanie kilka lat, z naszych rodzinnych spostrzeżeń w odniesieniu do miejsc, gdzie można coś zjeść blisko poza domem:
- generalnie smacznie gotuję, ale niekiedy nie mam na to czasu, więc z rodzinką najczęściej jedziemy do Chwaszczyna Gorący Piec - smacznie, każdy zadowolony i my i dzieci, fakt jaka cena taka jakość ;) właściciel ma wyczucie smaku i fajne pomysły
- Bazylia pizzeria odpada - myślę że każdy wie dlaczego .....
- Nestor - korzystaliśmy z usług podczas imprez zamkniętych - pyszne jedzenie, pięknie podane, również zamawialiśmy catering do domu, smacznie, świeżo, obsługa super tylko sama restauracja może nie zachęcać do odwiedzin, no nie wiem, może nie zbyt przytulnie, brak klimatu, albo po prostu zbyt pospolite menu, mam na myśli to, że my lubimy różne kuchnie: japońska, chińska, wietnamska, włoska, meksykańska i wtedy dokonujemy wyboru, właściwie nie jedliśmy nigdy w Nestorze obiadu, to tak trudno się wypowiedzieć
- Doner Kebab - sorki nie dla nas, pewnie młodzież, oby szybko, oby tanio, oby niezdrowo ;)
- Magnat - wesela ... więc odpada obiad rodzinny w niedzielę :) czy sobotę
- Kalina to samo
Ogólnie według mnie w naszym kochanym Bojanie jak są piękne upalne dni, wszyscy mamy domek mniejszy lub większy, jest spokój, zacisze, robimy sobie grilla do tego piwko, dzieci w ogródku, muzyczka w tle, na spokojnie siedzimy ile chcemy, kładziemy się spać jak przyjdzie czas, więc myślę, że jeśli powstaje nowa restauracja to nie po to, żeby się wyciszyć, wypocząć lub mile spędzić czas , tylko po to żeby ewentualnie smacznie zjeść, cena nie ma chyba znaczenia, bo jak kogoś nie stać to sam w domu pichci ;) ma być pyszne jedzenie. To może w dobie trendu zdrowego odżywiania (a ja to popieram) więcej świeżych sałatek, dań wegetariańskich, dań lekko strawnych, bo tak szczerze polską kuchnię mamy w domu, no my np. na schabowego z ziemniakami i kapustą nie pójdziemy ;) jest opcja w Kielnie i mega przesadzają z porcjami w dość rozsądnej cenie.
Jednak życzymy Państwu powodzenia i nie sugerujcie się złymi, bardzo negatywnymi opiniami, my sądzimy, że to sfrustrowana konkurencja, a to w każdej branży jest nagminne, więc lepiej nie odpisywać na złośliwe zaczepki. Może to też zazdrośni ludzie (mentalność Polaka, a szkoda i smutne to, że sobie nie kibicujemy, no chyba że w sportach). Trzeba ryzykować i realizować swoje marzenia. Z pewnością skosztujemy kuchni i zobaczymy co dalej :)
popieram tę opinię 20 nie zgadzam się z tą opinią 1

Rodzinko z Bojana przylaczamy sie. Bardzo trafny post. Zyczymy wlascicielom wytrwania i powodzenia.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czemu nie ma nigdzie strony www lub FB?

Byłam dzisiaj z siostrą na otwarciu, jak się okazuje. Przyjemny wystrój, miłe powitanie, dobra muzyka ale przede wszystkim bardzo smaczna ryba. Moja siostra, wielbicielka ryb, stwierdziła, że nie będzie musiała już jechać do Rewy gdy zawita ponownie w Polsce bo ta tutaj to "rekord świata"
Na mój gust trochę mało potraw wege, może choćby naleśniki ze szpinakiem, skoro macie je w ofercie na słodko ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nestor otwarty jest od wtorku do niedzieli

Grunt zeby kibel byl czysty!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jakbys wszedł, to byś się przekonał jak jest tam smacznie. Wygląd, to.kwestia gustu. Mnie do restauracji przyciaga dobre jedzenie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Bojano

Bojano / Stołówka / Szkoła Podstawowa w Bojanie / investo pan Stopikowski (8 odpowiedzi)

Witam, zwracam się do Państwa z zapytaniem czy ktoś z korzystających i zamawiających posiłki dla...

Szkoła w Bojanie (5 odpowiedzi)

Szkola nie wyrabia z ilością uczniów i dzieci mają zajęcia do 18 uważam, ze to jest chore o gmina...

do góry