Widok

RESTAURACJA w dawnym ogrodniczym (VIS-a-VIS Fred)

Hej, ktoś coś więcej wie o restauracji naprzeciw FREDa, tam , gdzie kiedyś ogrodniczy był. Dla mnie szacun za odwagę, głośno, gwarno, zaraz autohandel , ale może z fantazją to zrobione będzie, no i jedzenie żeby smaczne było ! Kiedy planowane otwarcie ? Niezależenie od tego życzę POWODZENIA, brakuje takiego lokalu w Bojanie, Kebab i pizzeria to nie to.... Pamiętajcie o dobrej kawie z ciastkiem i koniecznie jakieś promocje dla mam z wózkami zróbcie.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dokładnie tak. Do Bojana przeprowadza się coraz więcej osób z miasta, którym brakuje fajnej rozrywki. A jeśli będzie fajnie „na miejscu” to po co płacić 80 zł za taryfę żeby gdzieś wyjsć z domu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

Mieszkańcy bawią się w mieście- tak. Ale trzeba sobie zadać pytanie dlaczego. W bojanie brak miejsca na wieczorną rozrywkę i weekendowe spotkania rodzinne. Teraz idzie lato, może warto pomyśleć o ogródku piwnym w którym będzie można obejrzeć np. Rozgrywki sportowe, może organizacja jakiś wieczorów filmowych na świeżym powietrzu tez by sie przyjęła.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Życzę z całego serca powodzenia. Trzymam kciuki żeby sie udało stworzyć fajne miejsce które będzie chętnie odwiedzane
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nestor już z zewnątrz straszy PRLem, w ogóle się nie chce wchodzić więc żadna to konkurencja. Jeżeli nowa restauracja będzie zrobiona w dobrym guście i z dobrym jedzeniem to ma duże szanse na powodzenie. Konkurencji nie ma. Kalina, Dworki, Magnat to sale bankietowe zlokalizowane w bocznych uliczkach
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

konkurencja zwiększa popyt
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Z tego co wiem to Nestor jest otwarty codziennie.
A na FB są info kiedy w weekendy mają zamknięte-rezerwacja sali.
I też mają plac zabaw itp.
A jeśli już, do przedmówców . Czy to będzie kebab, pizzeria, bar, restauracja ,bistro, pub jakby to nazwać to zawsze jest konkurencja.
Powodzenia
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

W koncu ktos logiczny
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dworki, Magnat iKalina to domy weselne, nie wejdziesz tam ot tak żeby coś zjeść , Nestor to raczej miejsce na małą impreze (stypa, chrzciny, komunia) - tez nic z biegu raczej tam nie znajdziesz, pizzeria i kebeb - oczywiście tak ale tam to raczej młodzi ludzie stołują się na co dzień, a ja wolałbym schabowego dobrą zupkę, zrazy itd....
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Kalina Magnat Dworki to sale weselne, nie mozna tam cos zjesc dobrego na codzien. A nestor to restauracja otwarta tylko w weekend.Wiec mysle ze nowa restauracja może sie utrzymać w Bojanie, atmosfera,dobra lokalizacja,pyszne i tanie jedzenie.przepis na sukces.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dobra nie chce mi sie tlumaczyc ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nestor, Dworki, Kalina, Magnat
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sporo restauracji hmm no jakos nie widze ich caly czas mylicie z domem weselnym pizzeria albo kebabem ???? Gdzie sa te typowe knajpy ??
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Oby nie trzeba było wzywać p Magdy Gessler. Ale życzę powodzenia, fakt jest sporo restauracji . Pomysł dobry, oby się udał sukcesem na stałe!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

Marzenie które drogo będzie kosztować. A ludzie tylko obiecuja a potem marudza....Takie jest Bojano!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Jeżeli będzie dobre jedzenie i fajna atmosfera to może się utrzymać nawet w Bojanie . W Chwaszczynie jest super pizzeria Goracy Piec i jakoś właściciel który dba o klienta daje rade . We wsiach ościennych tez jest dużo fajnych barów i restauracji . Wiec czemu nie u nas . Życze powodzenia i na pewno zajrzymy
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Mylisz ed dworki z knajpa niestety
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jak to wszystko pięknie brzmi.SUPER JEDZENIE,miła atmosfera itd...Ale gdzie w Bojanie????
Ludzie opamiętajcie się.Rozejrzyjcie się dookoła. Tyle restauracji i Pub był,I co?Myślicie że wy będziecie lepsi...Ludzie,tutaj wszyscy nocuje a bawią się w mieście.Po pracy siedzę w domach i to jest ich pasja..
Macie wielkie nadzieje ale to z braku rozeznania.Wystarczy policzyć jadłodajnie w Bojanie i już się włosy jeża. No chyba że będzie "za darmo albo promocja".Niestety z tego się nie da wyżyć. Na prawdę życzę powodzenia bo idea jest ok.Ale na początek to kubeł zimnej wody się przyda.
Ps.KAlina już na sprzedaż. Pyszne jedzenie i ladna sala .....i co z tego. Dworki również. ?
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ale fajna zabawa lepsza jak gra w ‘’Panstwa i Miasta’’, z chęcią bym pograł , lecz proszę mi wybaczyć obowiązki wzywają.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

OK. Smakosz,jesteś autorytetem kulinarnym , wymień wszystkie potrawy pochodzenia zwierzęcego a ja wskaże te ludzkie
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3

Dzieki za wyjasnienie to bardzo pouczajace w nastepnym odcinku obsluga widelca
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry