Widok

ROCZNICA

witam drogie panie
niedlugo mam 4 rocznice z moja dziewczyna i chcialem przygotowac dla nas cos specjalnego, gdzies ja zabrac, cos fajnego zobaczyc lub zrobic.
problemem jest brak pomyslow, a ze ten dzien jest juz tuż tuż to jestem lekko zdesperowany.
co byscie chcialy zrobic w taki dzien?
prosze o pomoc;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
he... Dawno nie jadłam kaszanki;p apetytu mi narobiłeś:P

A co do pomysłu na rocznicę... Ja chciałabym zostać zabrana na spacer w jakieś w miarę dzikie miejsce - może wydmy w Świbnie, a potem na kolację w jakieś miejsce, które lubię.

Inny pomysł - wyprawa na kilka godzin do Świata Sauny w Aquaparku. Lubię takie wypady - przez kilka godzin można wchodzić i wychodzić z saun, posiedzieć w whirpoolu, pójść do baru na coś do picia... Jednak polecać to mogę ja, wiem, że uwielbiam saunę, nie każdy ro lubi.

Pewnie frajdą dla mnie było by także zabranie mnie do wesołego miasteczka, na najbardziej szalone zjeżdżalnie:P
W wesołym miasteczku ostatnio byłam jako dziecko, czyli dawno temu. Nie wiem, czy teraz odważyłabym się pokręcić na karuzeli, może na jakiejś mniejszej :) Pomysł super :D
Wiele kobiet marzy o rycerzu w lśniącej zbroi. Ale większość musi zadowolić się giermkiem
w dziurawych skarpetkach.
oświadcz sie jej:) 4 lata to kupa czasu!! :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
A co damon na to wszystko? Piszecie a zainteresowany się nie odzywa.

Inne tematy z forum Kobieta

Kto ma problem z sasiadami??? (295 odpowiedzi)

Dzień Dobry :) Zacznę od tego, że mieszkam w bloku 4 piętrowym i obok mnie mieszka stary dziad z...

Domowe sposoby na trądzik różowaty (5 odpowiedzi)

Od jakiegoś czasu męcze się z czerwoną twarzą, czy są jakieś metody które mogą trochę zmniejszyc...

Nerwica (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich, pisze na tym forum ponieważ nie mam już siły, a mam nadzieję że ktoś też ma to...

do góry