Widok

Rozładunek kontenerów-hamburg-ktoś coś wie???

pojawiła się firma QBA z Sandomierskiej i werbuje do portu w hamburgu.ktoś już z nimi jeździł bo ogloszenie już raz było na trojmiasto.pl.dajcie znać.pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
H.. nie biznesmen jestes zerujesz na krzywdzie i niewiedzy ludzi, taki biznes to i idiota potrafi prowadzic!!!! Nie sztuka jest dorabiac sie na cudzych plecach. Zarob kase oferujac godziwe regularnie wyplacane wynagrodzenie!!! a ludzie zaczna cie szanowac (choc na to to juz chyba liczyc nie mozesz!!!)
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
radecki cwaniaku oddawaj mi kase a nie jeszcze dwa mahnungen tobie wysle i bd placil mi za mojego adwokata i specjalnie wezme najdroszego zebys sie d*pku nie wyplacil do konca zycia
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
piszesz"robie za co mi placa" majac takie podejscie do sprawy kompromitujesz sie kompletnie tlumaczac sie w ten sposob.tak mozna wytlumaczyc sobie kazde nawet najpodlejsze zachowanie. miej zasady chlopie.zastanow sie troche...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
a ja tam nie narzekam,szef płaci jak trzeba,robota lekka,tylko musicie robić tak ja ja...tyłek trochę boli,ale korzyści są...był zakaz wyjazdów do Polski a ja byłm dwa razy,hehe...chodzicie po zaliczki a ja dostaję od ręki...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
"Zakaz wyjazdów do Polski"

WTF? O.O
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jutro piatek wszyscy ida razem na balety zapraszam chetnych (goblin verboten) wpisowe sztuka a ty antek daj nam sianio
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
dyktafon, ciebie nikt nie zatrudni:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
ludzie blagam ja lubie pracowac za darmo zalatwcie mi ta prace
wszystkim "użytkownikom" pracy u Antka,życzę wesołych i spokojnych świąt...
dawać kondony do roboty,kontenery czekają:P
No właśnie kondony do roboty...U Fiuka nic nie zarobicie radze się przejśc do firm obok jak ja i dostaniecie lepsza stawkę i wypłaty są na czas ja jeszcze od fiuka nie dostałem całości... Wojtas przestan lizac d*pe... Brakuję mi tu jeszcze na forum kolegi "KLATY" on pewnie by miał najwiecej do powiedzenia...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
no jutro jest nowy nabór idiotów w Gdańsku... Może za kasą się przejadę z chłopakami!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0
Czy jest gdzieś robota żeby nie było takich tłustych knutów ,którzy by wykorzystać tylko potrafili człowieka??.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
mieszkam w Niemczech i wiem kolego jak Polacy sie tu prowadza to wstyt opisywac pija alkochol bija sie mieszkania kture wynajmuja pozostawiaja zasyfione brudasy pszynoszacy wstyd nam tacy wogule nie powini tu byc polska telewizia powinna robic reportaze i pokazac polakom jak polacy zachowuja sie w pracy poza polska ja sluze pomoca
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 8
Widze ze ladne tutaj jajca sie dzieja ale ja nie moge zlego slowa powiedziec bo pracuje u tego pana i jakos nie mialem problemow no moze raz dal wyplate na raty ale druga czesc tak czy tak daje w next weekend a poza tym nie ma tak zeby nie wyplacil spozni sie ale wyplaci
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 13
co juz nikt nie pisze bo wszyscy pojechali do domu?!ciekawe czy mieliscie za co jechac?! knut was wydymał na kase i teraz płaczecie... ha ha
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3
COŚ W TYM PRAWDY JEST A Z TEJ UMOWY TRZEBA SIE ROZLICZYĆ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja dostałem koło 400
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
To ja ci powiem kolego ze jak czytam twojej wypowiedzi i innych to ktorzy sa za ta praca w porcie to smiac mi sie chce.Jak zadowala cie 700E na miesiac to jestes kotem.Ja za takie siano bym z kanapy nie wstal bo do pracy za granice sie jedzie zeby zarobic a nie zapie....ać za grosze i odmawiac sobie jak napisales "alkohol i inne uzywki"!Dla mnie jestes zwykłą fają która nie ma miejsca w kraju i z musu pracuje w porcie bo niczego innego nie umiesz pajacu!
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
~lagermajster to ty Piotrek czy może Bajtuś ???
do góry