Widok
H.. nie biznesmen jestes zerujesz na krzywdzie i niewiedzy ludzi, taki biznes to i idiota potrafi prowadzic!!!! Nie sztuka jest dorabiac sie na cudzych plecach. Zarob kase oferujac godziwe regularnie wyplacane wynagrodzenie!!! a ludzie zaczna cie szanowac (choc na to to juz chyba liczyc nie mozesz!!!)
No właśnie kondony do roboty...U Fiuka nic nie zarobicie radze się przejśc do firm obok jak ja i dostaniecie lepsza stawkę i wypłaty są na czas ja jeszcze od fiuka nie dostałem całości... Wojtas przestan lizac d*pe... Brakuję mi tu jeszcze na forum kolegi "KLATY" on pewnie by miał najwiecej do powiedzenia...
mieszkam w Niemczech i wiem kolego jak Polacy sie tu prowadza to wstyt opisywac pija alkochol bija sie mieszkania kture wynajmuja pozostawiaja zasyfione brudasy pszynoszacy wstyd nam tacy wogule nie powini tu byc polska telewizia powinna robic reportaze i pokazac polakom jak polacy zachowuja sie w pracy poza polska ja sluze pomoca
To ja ci powiem kolego ze jak czytam twojej wypowiedzi i innych to ktorzy sa za ta praca w porcie to smiac mi sie chce.Jak zadowala cie 700E na miesiac to jestes kotem.Ja za takie siano bym z kanapy nie wstal bo do pracy za granice sie jedzie zeby zarobic a nie zapie....ać za grosze i odmawiac sobie jak napisales "alkohol i inne uzywki"!Dla mnie jestes zwykłą fają która nie ma miejsca w kraju i z musu pracuje w porcie bo niczego innego nie umiesz pajacu!