Widok
RYBKA+KAPELUSZ DO SPRZEDANIA!!!
Hej Dziewczyny!
Sprzedaję suknię ślubną wraz z kapeluszem, może któraś z Was będzie zainteresowana?
Suknia została uszyta w salonie Lisa Ferrera, model 5105, kolor ekri, tren podpinany, rozmiar 38, 170 cm + obcas, stan bdb. Materiał: satyna w kolorze ekri, koronka w kolorze ekri sprowadzana z Francji, kwiatki wyszywane koralikami Swarovskiego (pięknie błyszczą). Została uszyta tylko jedna taka suknia i nie można jej już dostać w tym kolorze oraz koronce (można to sprawdzić w salonie).
W cenie sukni jest również kapelusz (dopasowany materiałem do koronki sukni), halka oraz szal w kolorze ekri.
Cena do negocjacji.
Niestety w tygodniu jestem poza trójmiastem i nie mam dostępu do sieci. W przypadku jakichkolwiek pytań, podaję nr. tel. 607 743 991.
Pozdrawiam.
Sprzedaję suknię ślubną wraz z kapeluszem, może któraś z Was będzie zainteresowana?
Suknia została uszyta w salonie Lisa Ferrera, model 5105, kolor ekri, tren podpinany, rozmiar 38, 170 cm + obcas, stan bdb. Materiał: satyna w kolorze ekri, koronka w kolorze ekri sprowadzana z Francji, kwiatki wyszywane koralikami Swarovskiego (pięknie błyszczą). Została uszyta tylko jedna taka suknia i nie można jej już dostać w tym kolorze oraz koronce (można to sprawdzić w salonie).
W cenie sukni jest również kapelusz (dopasowany materiałem do koronki sukni), halka oraz szal w kolorze ekri.
Cena do negocjacji.
Niestety w tygodniu jestem poza trójmiastem i nie mam dostępu do sieci. W przypadku jakichkolwiek pytań, podaję nr. tel. 607 743 991.
Pozdrawiam.
Witaj Mar,
Bardzo piękna suknia!!! Niestety nie w moim rozmiarze :(
Ale zwróciłam też uwagę na Twoje zdjęcia- kto je robił? Mamy ślub w sierpniu i nadal szukamy fotografa, niestety mieszkamy za granicą i polegamy tylko na necie, a Twoje ją super! Proszę napisz jakieś namiary bo już czas załatwić tą sprawę. No i buty też miałaś śliczne- ciekawe jakiej firmy i gdzie kupione.
Z góry dziękuję!!!!
Bardzo piękna suknia!!! Niestety nie w moim rozmiarze :(
Ale zwróciłam też uwagę na Twoje zdjęcia- kto je robił? Mamy ślub w sierpniu i nadal szukamy fotografa, niestety mieszkamy za granicą i polegamy tylko na necie, a Twoje ją super! Proszę napisz jakieś namiary bo już czas załatwić tą sprawę. No i buty też miałaś śliczne- ciekawe jakiej firmy i gdzie kupione.
Z góry dziękuję!!!!
Zdjecia robione przez Black&White, a buty kupione w sklepie Prima Moda. Wszystkie buty maja rewelacyjne-moim zdaniem. Powiem rowniez, ze duzo dziewczyn odradzalo mi buty z odkrytymi palcami, bo podepcza mi palce i takie tam... Przez cala noc ani razu nic takiego mi sie nie przydarzylo, decyzji nie zaluje i stwierdzam, ze to akurata zalezy od tego, jak sie tanczy.
Jesli chcesz to moge Ci rowniez polecic swietnego kamerzyste oraz dj-a.
Pozdrawiam goraco!
Jesli chcesz to moge Ci rowniez polecic swietnego kamerzyste oraz dj-a.
Pozdrawiam goraco!
Kamerzysta: 503 796 209 Szymon
Dj: www.prezentermuzyczny.pl
Obaj maja wiele niespodzianek przewidzianych nie tylko dla gosci, ale rowniez dla pary mlodej (zarowno w czasie wesela, jak i po) oraz kilka prezentow - a wszystko na najwyzszym poziomie! Do konca zycia bede polecac tylko ich i nikogo innego.
Pozdrowionka
Dj: www.prezentermuzyczny.pl
Obaj maja wiele niespodzianek przewidzianych nie tylko dla gosci, ale rowniez dla pary mlodej (zarowno w czasie wesela, jak i po) oraz kilka prezentow - a wszystko na najwyzszym poziomie! Do konca zycia bede polecac tylko ich i nikogo innego.
Pozdrowionka
dzięki za odpowiedz, byłam nieomalże pewna że to Black & White, ale musiałam to sprawdzić. Niestety w dniu mnaszego ślubu mają już zarezwerowany termin i pozostaje nam jedynie zrobienie pleneru w innym terminie- szkoda zle pewnie nie będziemy żałować. Tylko nie wiem, co ze zdjęciami na uroczystości i weselu? Czy zdać się na to co kto z rodzinki napstryka? Uzgodniliśmy wspólnie, że z kamerzysty zrezygnujemy (nie lubię patrzeć na siebie w telewizji :))) Natomist dj mamy już, również polegił go nam ktoś na tym forum, a jak będzie to zobaczymy, spotkamy się dopiero w lipcu.
Proszę napisz mi jeszcze gdzie jest sklep Prima Moda bo nie kojarzę.
Pozdrawiam
Proszę napisz mi jeszcze gdzie jest sklep Prima Moda bo nie kojarzę.
Pozdrawiam
Na poczatek moze o kamerzyscie. Powiem tak: my zalatwialismy kamerzyste 2 tygodnie przed slubem i bylismy przekonani, ze kamery to my na pewno nie chcemy. Traf chcial, ze moj tato nie mogl byc obecny na moim slubie, a jedynym wyjsciem, zeby zrelacjonowac to, co sie dzialo byla kamera. Tak wiec udalo nam sie zalatwic najlepszego kamerzyste pod sloncem, a termin mial akurat wolny, bo slub bralismy 13 sierpnia. Caly czas utrzymujemy kontakt, a on chce w przyszlosci nakrecic film pt. Nasze dalsze losy :). Jest to mlody chlopak, ktory nakrecil m.in. film o Uniwersytecie Gdanskim, a o ktorym mowiono na Gdanskiej Trojce. Musze rowniez dodac, ze nie ceni sie tak jak inni.
Natomiast jesli chodzi o zdjecia, to Black&White pewnie poleca Wam kogos godnego zaufania - tak zrobili w przypadku mojej kuzynki. Poza tym, fajne zdjecia robi rowniez Foto21 z Gdyni www.foto21.pl - ale nie wiem jakie maja ceny.
Co do butow: www.primamoda.pl - mieli kiedys sklep w Gdansku, ale ku mojemu rozczarowaniu zostal on zlikwidowany. Na ich stronie znajdziesz reszte adresow. Teraz nie maja nic ciekawego, jesli chodzi o slubne buciki, proponuje poczekac, az wyjdzie kolekcja wiosenna i letnia - sprawdzaj to na ich stronie. Ja swoje buty kupilam w Warszawie w Centrum Arkadia (najwiekszy wybor)
W razie jakichkolwiek pytan, chetnie odpowiem.
A gdzie macie wesele?
Pozdrowionka
Natomiast jesli chodzi o zdjecia, to Black&White pewnie poleca Wam kogos godnego zaufania - tak zrobili w przypadku mojej kuzynki. Poza tym, fajne zdjecia robi rowniez Foto21 z Gdyni www.foto21.pl - ale nie wiem jakie maja ceny.
Co do butow: www.primamoda.pl - mieli kiedys sklep w Gdansku, ale ku mojemu rozczarowaniu zostal on zlikwidowany. Na ich stronie znajdziesz reszte adresow. Teraz nie maja nic ciekawego, jesli chodzi o slubne buciki, proponuje poczekac, az wyjdzie kolekcja wiosenna i letnia - sprawdzaj to na ich stronie. Ja swoje buty kupilam w Warszawie w Centrum Arkadia (najwiekszy wybor)
W razie jakichkolwiek pytan, chetnie odpowiem.
A gdzie macie wesele?
Pozdrowionka
Tak sie rozpisalam, ze nie napisalam najwazniejszego. Moim zdaniem, jesli nie zdecydujecie sie na kamerzyste to popelnicie najwiekszy blad z mozliwych. To samo w przypadku braku profesjonalnego fotografa podczas slubu. Emocje tego dnia sa tak WIELKIE, ze niestety nie pamieta sie zbyt wiele z tego, co sie dzialo. A to bedzie Wasza jedyna pamiatka tego dnia-taka na cale zycie!
Ja rowniez nie cierpie na siebie patrzec, ale przeciez tego dnia bedziesz wygladac olsniewajaco - dlaczego tego nie utrwalic?! :)))
Ja rowniez nie cierpie na siebie patrzec, ale przeciez tego dnia bedziesz wygladac olsniewajaco - dlaczego tego nie utrwalic?! :)))
Dziękuję za odpowiedz Mar, Wesele będzie w Faltomie, 12 sierpnia. Nie wiem do końca jak rozwiązać problem zdjęć, może faktycznie spytać Black & White o namiary na kogoś dobrego, najgorsze jest to, że nic nie możemy sprawdzić sami, tak najzwyczajniej pójść i obejrzeć, net jest świetny ale pozostaje pewna doza niepewności. Tak samo wygląda sprawa z kamerzystą, może byśmy nawet zmienili zdanie po spotkaniu z takim fachowcem jak ten o którym mówisz, obejrzawszy jakiś jego filmik, ale jest to nie możliwe :(( Przyjedziemy półtora miesiąca przed ślubem i zacznie się wir przygotowań. Nawet o sukience przestałm myśleć bo nic z tego myślenia nie wychodzi, jak przyjadę to coś kupię- najgorsze, że to nie ma być zwykłe coś, a coś nadzwyczajnego, takiego tylko dla mnie, wyjątkowego. Sama widzisz, że nie jesteśmy w łatwej sytuacji, ale cóż musimy sobie poradzić mimo to i na pewno się uda tylko czasem optymizm we mnie przygasa jak uświadomię sobie tem ogrom szczególików (makijaż?, fryzjer? zaproszenia? obrączki? itp. bo sama nie wiem co jeszcze), a wszystko niewiadome.
Napisz jak będziesz miała dla mnie jakieś wskazówki, będę ogromnie wdzięczna.
Pozdrawiam, ale się rozpisałam :))
Napisz jak będziesz miała dla mnie jakieś wskazówki, będę ogromnie wdzięczna.
Pozdrawiam, ale się rozpisałam :))