Widok

RYBKA+KAPELUSZ DO SPRZEDANIA!!!

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej Dziewczyny!
Sprzedaję suknię ślubną wraz z kapeluszem, może któraś z Was będzie zainteresowana?
Suknia została uszyta w salonie Lisa Ferrera, model 5105, kolor ekri, tren podpinany, rozmiar 38, 170 cm + obcas, stan bdb. Materiał: satyna w kolorze ekri, koronka w kolorze ekri sprowadzana z Francji, kwiatki wyszywane koralikami Swarovskiego (pięknie błyszczą). Została uszyta tylko jedna taka suknia i nie można jej już dostać w tym kolorze oraz koronce (można to sprawdzić w salonie).
W cenie sukni jest również kapelusz (dopasowany materiałem do koronki sukni), halka oraz szal w kolorze ekri.
Cena do negocjacji.
Niestety w tygodniu jestem poza trójmiastem i nie mam dostępu do sieci. W przypadku jakichkolwiek pytań, podaję nr. tel. 607 743 991.
Pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej ysa, faktycznie latwej sytuacji nie macie. Ale nie lam sie tak, przeciez nie ma rzeczy niemozliwych!!! Jezeli macie zamowionego dobrego kamerzyste to powinien Wam przeslac film (bez wzgledu na to, gdzie jestescie) po to, abyscie mieli probke jego tworczosci. Nie powinno to stanowic dla niego zadnego problemu, bo potem i tak sie rozliczycie w razie czego. Na waszym miejscu poprosilabym kilku kamerzystow jak i fotografow o przeslanie plytki, a oni wcale nie musza wiedziec o tym, ze nie sa jedynymi. A jak juz wybierzecie kogos to radzilabym kontaktowac sie z ta osoba regularnie w celu potwierdzenia rezerwacji terminu, bo niestety rozne sytuacje maja miejsce.
Jesli chodzi o zaproszenia, to najlepiej kupcie gotowce lub zamowcie w sieci z duzym wyprzedzeniem, np. www.decoratifstudio.pl - maja duzy wybor i drukuja wybrany przez Was tekst.
Sukienke tez jakas dostaniesz, a latem sa tu wyprzedaze w salonach i mozna dostac cos fajnego w duzo nizszej cenie.
Moim zdaniem najwiekszy problem, jaki Was czeka polegac bedzie na zaliczeniu nauk przedmalzenskich w kosciele ( o ile bierzecie koscielny ) i nad tym nalezaloby sie dobrze zastanowic. Reszta to naprawde pikus :))
Glowa do gory, pisz jakby co :)))
Pozdrowienia z Polski!!!
Czesc ysa,

my tez organizujemy nast Slub z daleka i wszystko zalatwiamy przez internet i Maila... Mamy juz sale (nie jestem calkiem pewna czy dobry wybor, ale juz wpacilismy zaliczke), fotografa, zespol, kamerzyste i kosciol. Co do kamerzysty, to dalismy sobie przyslac filmy od kamerzystow ale w koncu wybralismy takiego ktorego krotkie filmy ogladalismy na jego stronie. Przedstawilismy mu nasza wizje i bardzo fajnie nam dopowiedzial. Co do fotografa to b&w mialo termin zajety, wiec poogladalismy sobie w internecie prace innych fotografow i jeden z nich tez sie nam spodobal, wiec zarezerwowalismy termin. Wszedzie musimy wplacic zaliczki, bylismy na Swieta w Sopocie i niektore zaplacilismy resze bedziemy na konto przesylac. Mysle, ze dokonalismy dobrego wyboru. Wiem jak trudno jest zalatwiac te sprawy z daleka... Na Forum tez nie wszystkie opinie sa pomocne, bo kazdy jednak ma swoj gust!

Pozdrawiam i zycze tobie jeszcze przyjemnego zalatwiania
Dziękuję za namiary na zaproszenia Mar, obejrzałam stronę i bardzo mi się sopdobały myślę, że skorzystamy z ich oferty bo jest najładniejsza z tych dotychczas napotkanych, bedę musiał się dowiedzieć jak długi mają termin realizacji zamówienia. Pocieszyłaś mnie z tymi sukienkami.
Sprawdziłam sklepy Prima Moda i najbliższy jest w W-wie lub Łodźi :( zastanowię się poważnie jak przyjadę do kraju.
Dobrze słyszeć, że nie jesteśmy w tej trudnej sytuacji Sweety, my też mamy salę, fotografa ale chyba tego nie do końca, nad kamerzystą wciąż się zastanawiamy.
Będę pisała co u nas słuchać w miarę jak przygotowania będą postępowały, no i będę się również zgłaszała po rady bo często są tu na prawdę wrażliwe, pomocne i wartościowe osoby.
Pozdrowionka z zimnego kraju!!
To jest młoda dziewcztna , tylko ten kto jej robił te "zdjęcia" tak ją strasznie oszpecił.
Fatalny układ prawej ręki , to wygląda jak pająk na łodydze.Za panną młodą stoi trochę twarzy i ucho :) !!
I te fatalne bliki na twarzy (totalna amatorszczyzna) , kup dziecku byle jaki aparacik i niech nawala lampą błyskawą po twarzy.

Wszystkie te pseudo-zdjęcia są fatalne.
Robił je pewnie pewnie fotografik z białym szalikiem zawinientym wokół szyji.
Zero wyczucia świateł , zero wyczucia estetyki po prostu amatorskie fotki i profesjonalne naciąganie ludzi.
Pozdrawiam
...
to ja...
%%%
teraz powinno byc z przodu
podbijam do gory na prosbe mar :))

hop do gory :)

nie da rady chyba dzis :-(
o chyba weszlo :-)
:)

:-)
próba
coś się nie udaje :-(

spróbuję podbić :)
specjalnie dla mar - podbijam :)

ooo, chyba nie wyszło...

OJ DZIEWCZYNY, KOCHANE JESTESCIE, DZIEKUJE...............!!!!!!!!!!!!!!!
do góry