Widok
Rachunki za wodę Gdynia Zamenhofa
Witam, czy możecie się podzielić informacjami jakie macie rachunki za wodę w tym budynku? Według obliczeń m/w się zgadza ale pewna nie jestem. Dodzwonić się do wspólnoty nie mogę . Ostatni rachunek na 3 osoby przyszedł na 450 zł! Czy to jest taka norma w tym budynku?
Cześć,
450 zł za 3 osoby może być trochę wysokie, ale zależy od zużycia i stawek w budynku. Warto porównać m³ na rachunku z wcześniejszymi okresami i sprawdzić, czy nie ma np. przecieków lub błędnego odczytu.
Jeśli nie możesz się dodzwonić do wspólnoty, spróbuj zapytać sąsiadów to najlepsze porównanie.
450 zł za 3 osoby może być trochę wysokie, ale zależy od zużycia i stawek w budynku. Warto porównać m³ na rachunku z wcześniejszymi okresami i sprawdzić, czy nie ma np. przecieków lub błędnego odczytu.
Jeśli nie możesz się dodzwonić do wspólnoty, spróbuj zapytać sąsiadów to najlepsze porównanie.
450 zł za wodę dla 3 osób to raczej sporo jak na jeden miesiąc, chyba że to było rozliczenie za dłuższy okres albo jakaś dopłata. U mnie w podobnym bloku w Gdyni wychodzi dużo mniej, więc warto sprawdzić ile m³ zostało naliczone i czy to na pewno za jeden miesiąc. Możliwe też, że coś jest nie tak z odczytem licznika albo rozliczeniem we wspólnocie ktoś jeszcze z Zamenhofa ma podobne rachunki?
To naprawdę ciekawe pytanie! To imponujące, że mogę przeglądać i uzyskiwać dostęp do większej liczby aktualizacji i rozwiązań problemów.
play roblox clicker