Widok

Rajstopy czy Pończochy?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kobitki ;) bo do Was się zwracam, zarówno mężatki, jak i przyszłe mężatki, co założyłyście/zakładacie pod suknię ślubną, rajstopy czy pończochy? I w jakim kolorze?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam zmieniające i zmieniających stan cywilny w tym roku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Maciej????? :))

Aguszka :)
Z autopsji twierdzę, że jednak nie tylko z pasem. A te z szeroką koronką to są akurat samonośne, o ile mi wiadomo.

ja milam na swoim slubie ubrane nie ponczochy nie rajstopy ale zwykle podkolanowki, bralam slub w sierpniu i bylo bardzo goraca, oczywiscie w kolorze naturalnym a nie zadnym bialym i tak nie widac, a w ogole to nie mialam bialej sukni. NIE PRZEJMUJCIE SIE TAK CHODZI O WASZA WYGODE!!!!!!!!!
Jako facet przyznaję - tylko pończoszki z pasem potrafią kusić mężczyzn:-) A najlepiej takie z szeroką koronką i lekko połyskujące :-))) Dla mojej przyszłej Żonki w tej kwestii nie będzie dylematu ;-)
Belle,
Jakiej firmy byly Twoje niezsuwające się pończochy?
ja znam kilku facetów, którzy sa juz po slubie i jednoglosnie mowia, ze ponczochy z pasem sa o wiele lepsze (czyt. lepszy efekt) niz te samonosne....jakos faceci nie lubuja w takich ponczoszkach, wiec jak juz pisalam wyzej ja kupilam ze wzgledu na mojego ukochanego i noc poslubna, pas i biale ponczoszki ;))
pozdrówki ;))

image
Pas absolutnie nie utrudnia korzystania z toalety-nie miałam z tym problemu.A co do lata,miałam ślub w drugiej połowie lipca,było bardzo ciepło ale nie wyobrażam sobie całodziennych spacerów i całonocnych tańców bez rajstop! Wierzcie mi,stopy by tego nie wytrzymały!
ślub w drugiej połowie lipca, ale znając naszą piękną polską aurę, to nie dałbym sobie ręki obciąć, że będzie ciepło ;)
Przyszly mezu, a kiedy ten slub? Bo jak w lecie to po co sie bawic w ponczochy, rajstopy? A tak sprawa ulatwiona, problemu nie ma.
pas do pończoch nie ułatwi Wam korzystania z toalety (co i tak w sukni będzie dość utrudnione). pomyślcie o tym. Irma
gula napisał(a):

> Fakt, pończochy samonośne świetnie się trzymają ale ja
> dodatkowo założyłam pas-i to już nie ze względu na komfort
> "trzymania" pończoszek ale ze względu na... noc poślubną....
> Mężowi bardzo się podobało... :)Polecam!
Wyślij mi na maila info, gdzie kupiłaś dobry pas - bo ja ciągle szukam :
sbj@tlen.pl
Zdecydowanie jestem za pończochami z paskiem do pończoch ..... w kolorze sukienki :)

:)
gula
podzielam twoje zdanie , na facetach robi to wrazenie .

*** nieczynne *****
Fakt, pończochy samonośne świetnie się trzymają ale ja dodatkowo założyłam pas-i to już nie ze względu na komfort "trzymania" pończoszek ale ze względu na... noc poślubną.... Mężowi bardzo się podobało... :)Polecam!
Specjalnie kupiłam na sylwestra, żeby wypróbować i trzymają się idealnie nic się nie zsuwa, bardzo wygodne, nie uciskają ani nic.

A czy te ponczoszki samonosne faktycznie trzymaja sie na nogach? Czy nie zsuwają sie? Czy lepiej dokupic pas? Pytam bo nigdy nie nosilam...

Ja zdecydowanie jestem za białymi ponczoszkami :)

ja bede miec cieliste ponczochy
Ja myślałam o cielistych pończochach samonośnych.... ale jak bdzie to sie okaze. Jakoś biale mnie nie przekonują i kojarzą mi się tak jakoś komunijnie ;-)
do góry