Widok
Właśnie, a propos pończoch czy też rajstop, czegokolwiek - czy panny młode zakładaja niekiedy w kolorze naturalnym? Bo ja tak strasznie nie cierpię białych rajstop, że na samą myśl o pokazaniu się w nich tracę humor. No, bywa! Co sądzicie o cieniutkich cielistych?
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

[/url]
No dobrze niech będzie - witaj kochanie!!!
Niech i ja wypowiem się na ten temat.
Tak chciałam założyć cieliste rajstopki bez palców i nie widziałam w tym nic złego. Po prostu mam złe doświadczenie z pończochami, ale trzeba próbować - bo można znaleźć czasem coś fajnego.
BTW - do wszystkich kobitek jak macie namiary na dobre białe ponczoszki samonośne lub w komplecie z pasem do pońcfzoch, który siedzi naswoim miejscu - to dajcie znać
Pozdrowionka
papa
Niech i ja wypowiem się na ten temat.
Tak chciałam założyć cieliste rajstopki bez palców i nie widziałam w tym nic złego. Po prostu mam złe doświadczenie z pończochami, ale trzeba próbować - bo można znaleźć czasem coś fajnego.
BTW - do wszystkich kobitek jak macie namiary na dobre białe ponczoszki samonośne lub w komplecie z pasem do pońcfzoch, który siedzi naswoim miejscu - to dajcie znać
Pozdrowionka
papa
babeczki.....wlasnie sie zastanawiam biale czy cieliste?? musze dodac ze nogi nie mam szczuple,ja cale nie jestem szczupla :DDD chyba jednak zdecyduje sie na biale bo rozporek z tylu w sukni bede miala i cieliste beda psuly caly efekt...

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"
gula napisał(a):
> Fakt, pończochy samonośne świetnie się trzymają ale ja
> dodatkowo założyłam pas-i to już nie ze względu na komfort
> "trzymania" pończoszek ale ze względu na... noc poślubną....
> Mężowi bardzo się podobało... :)Polecam!
Wyślij mi na maila info, gdzie kupiłaś dobry pas - bo ja ciągle szukam :
sbj@tlen.pl
> Fakt, pończochy samonośne świetnie się trzymają ale ja
> dodatkowo założyłam pas-i to już nie ze względu na komfort
> "trzymania" pończoszek ale ze względu na... noc poślubną....
> Mężowi bardzo się podobało... :)Polecam!
Wyślij mi na maila info, gdzie kupiłaś dobry pas - bo ja ciągle szukam :
sbj@tlen.pl
ja znam kilku facetów, którzy sa juz po slubie i jednoglosnie mowia, ze ponczochy z pasem sa o wiele lepsze (czyt. lepszy efekt) niz te samonosne....jakos faceci nie lubuja w takich ponczoszkach, wiec jak juz pisalam wyzej ja kupilam ze wzgledu na mojego ukochanego i noc poslubna, pas i biale ponczoszki ;))
pozdrówki ;))
pozdrówki ;))