Widok

Rajstopy czy Pończochy?

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Kobitki ;) bo do Was się zwracam, zarówno mężatki, jak i przyszłe mężatki, co założyłyście/zakładacie pod suknię ślubną, rajstopy czy pończochy? I w jakim kolorze?
Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam zmieniające i zmieniających stan cywilny w tym roku :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
no oczywiście,że pończochy-dla mnie wogóle nie ma innej opcji:)

Ja też miałam oczywiście pończochy-w kolorze sukni-czyli białe :). No i obowiązkowo pas
zdecydowanie pończochy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Właśnie, a propos pończoch czy też rajstop, czegokolwiek - czy panny młode zakładaja niekiedy w kolorze naturalnym? Bo ja tak strasznie nie cierpię białych rajstop, że na samą myśl o pokazaniu się w nich tracę humor. No, bywa! Co sądzicie o cieniutkich cielistych?

[url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
Hejka,
ja tez nie moge patrzec na biale ponczochy ani rajstopy, kojaza mi sie ze szpitalem okresu przedwojennego (cholera wie skad takie wizje;-)). W kazdym razie tez zamierzam miec cieliste ponczoszki, pewnie z domieszka lycry- lubie taki delikatny polysk.
Pozdrawiam!
ja bede miec cieliste ponczochy
ja milam na swoim slubie ubrane nie ponczochy nie rajstopy ale zwykle podkolanowki, bralam slub w sierpniu i bylo bardzo goraca, oczywiscie w kolorze naturalnym a nie zadnym bialym i tak nie widac, a w ogole to nie mialam bialej sukni. NIE PRZEJMUJCIE SIE TAK CHODZI O WASZA WYGODE!!!!!!!!!
No dobrze niech będzie - witaj kochanie!!!
Niech i ja wypowiem się na ten temat.
Tak chciałam założyć cieliste rajstopki bez palców i nie widziałam w tym nic złego. Po prostu mam złe doświadczenie z pończochami, ale trzeba próbować - bo można znaleźć czasem coś fajnego.

BTW - do wszystkich kobitek jak macie namiary na dobre białe ponczoszki samonośne lub w komplecie z pasem do pońcfzoch, który siedzi naswoim miejscu - to dajcie znać

Pozdrowionka
papa
A ja się zastanawiam- chcę pończochy ale nie wiem czy białe czy nie, bo w sumie biały pogrubia, ale chyba ślubne powinny być białe- sama nie wiem

Pgrubia!!! Kobieto! W tym założę się, że gdyby twój przyszły mąż to usłyszał to by padł ze śmiechu! Przecież jeżeli bierzecie ślub, to jaka byś nie była on uważa, że jesteś piękna!!! A poza tym - to przecież będzie pod suknią. Moim zdaniem białe lub ecru pończoszki niesamonośne na pasie!!!
oj a mi się jednak wydzje, że takie całkiem białe to nie .... pooglądajcie zdjęcia jak panna młoda pokazuje podwiązkę, a tam taka łydka hooops w białej pończoszce. Do białych rajstop trzeba mieć jednak super zgrabne i szczuple nóżki!!
delikatne, cieliste (lub lekko opalone) pończochy samonośne - uwaga! bez połysku :) (kilka par na zmiane :) nic innego w grę nie wchodzi :)
samonosne biale z polyskiem ;-)
poczochy samonosne jak najbardziej ,kolor zalezy od koloru sukienki i bucikow . Hej z ukrycia czemu sie nie zalogujesz???? tylko nie pisz ze wtedy juz nie bedziesz z ukrycia :):)

image
image
image
babeczki.....wlasnie sie zastanawiam biale czy cieliste?? musze dodac ze nogi nie mam szczuple,ja cale nie jestem szczupla :DDD chyba jednak zdecyduje sie na biale bo rozporek z tylu w sukni bede miala i cieliste beda psuly caly efekt...

image

"największym szczęściem jest kochac i byc kochanym"
troszkkę z ukrycia poczar..tuję.. :)
jesli chodzi o mnie to chyba tez ponczochy. w sumie nigdy ich nie nosilam, wiec to bedzie mala perwersja z mojej strony, ale co tam- raz sie zyje i bierze slub. Kolor- bialy:)
hej, ja wlasnie kupilam sobie biale pończoszki i kupiłam pas, efekt.....fajowy ;)) raz w zyciu moge ubrac sobie biale ponczochy....wiec zdecydowalam sie na kolor bialy......i noga wcale grubo nie wyglada ;))
image
:) już nie z ukrycia - oświadczam uroczyście że siedzę na swoim nicku, żeby nie było niedomówień - KTOS MI DZISIAJ SIEDZIAŁ NA KOMPIE!!!!!! ja cały dzień randkowałam !!!! Maaaamo!!!!! osz ty ;)

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
imageimageimage

[img][url=http://www.TickerFactory.com/]
image
[/url]
[/img]
Ja myślałam o cielistych pończochach samonośnych.... ale jak bdzie to sie okaze. Jakoś biale mnie nie przekonują i kojarzą mi się tak jakoś komunijnie ;-)
Ja zdecydowanie jestem za białymi ponczoszkami :)

image
A czy te ponczoszki samonosne faktycznie trzymaja sie na nogach? Czy nie zsuwają sie? Czy lepiej dokupic pas? Pytam bo nigdy nie nosilam...

image
Specjalnie kupiłam na sylwestra, żeby wypróbować i trzymają się idealnie nic się nie zsuwa, bardzo wygodne, nie uciskają ani nic.

Fakt, pończochy samonośne świetnie się trzymają ale ja dodatkowo założyłam pas-i to już nie ze względu na komfort "trzymania" pończoszek ale ze względu na... noc poślubną.... Mężowi bardzo się podobało... :)Polecam!
gula
podzielam twoje zdanie , na facetach robi to wrazenie .

*** nieczynne *****
:)
gula napisał(a):

> Fakt, pończochy samonośne świetnie się trzymają ale ja
> dodatkowo założyłam pas-i to już nie ze względu na komfort
> "trzymania" pończoszek ale ze względu na... noc poślubną....
> Mężowi bardzo się podobało... :)Polecam!
Wyślij mi na maila info, gdzie kupiłaś dobry pas - bo ja ciągle szukam :
sbj@tlen.pl
Belle,
Jakiej firmy byly Twoje niezsuwające się pończochy?
Zdecydowanie jestem za pończochami z paskiem do pończoch ..... w kolorze sukienki :)

pas do pończoch nie ułatwi Wam korzystania z toalety (co i tak w sukni będzie dość utrudnione). pomyślcie o tym. Irma
Przyszly mezu, a kiedy ten slub? Bo jak w lecie to po co sie bawic w ponczochy, rajstopy? A tak sprawa ulatwiona, problemu nie ma.
ślub w drugiej połowie lipca, ale znając naszą piękną polską aurę, to nie dałbym sobie ręki obciąć, że będzie ciepło ;)
Pas absolutnie nie utrudnia korzystania z toalety-nie miałam z tym problemu.A co do lata,miałam ślub w drugiej połowie lipca,było bardzo ciepło ale nie wyobrażam sobie całodziennych spacerów i całonocnych tańców bez rajstop! Wierzcie mi,stopy by tego nie wytrzymały!
ja znam kilku facetów, którzy sa juz po slubie i jednoglosnie mowia, ze ponczochy z pasem sa o wiele lepsze (czyt. lepszy efekt) niz te samonosne....jakos faceci nie lubuja w takich ponczoszkach, wiec jak juz pisalam wyzej ja kupilam ze wzgledu na mojego ukochanego i noc poslubna, pas i biale ponczoszki ;))
pozdrówki ;))

image
image
Jako facet przyznaję - tylko pończoszki z pasem potrafią kusić mężczyzn:-) A najlepiej takie z szeroką koronką i lekko połyskujące :-))) Dla mojej przyszłej Żonki w tej kwestii nie będzie dylematu ;-)
Z autopsji twierdzę, że jednak nie tylko z pasem. A te z szeroką koronką to są akurat samonośne, o ile mi wiadomo.

image
Maciej????? :))

Aguszka :)

Inne tematy z forum Wesele

Co zamiast ciężkiego dymu na pierwszy taniec? (3 odpowiedzi)

Nie chcemy ciężkiego dymu przy pierwszym tańcu. Co innego można zorganizować, żeby dodać trochę...

Czy slub cywilny to wogole slub??? (209 odpowiedzi)

Przeciez tam nikt nic nikomu nie slubuje!

Dj Waldzior (7 odpowiedzi)

Witam, Czy ktoś zamawiał na wesele Dj waldziora? Jakie opinie? Wiem, ze kiedys był jednym z...

do góry