Widok

Randka =)

Co wypada robić na pierwszej randce z facetem - mam na myśli pocałunek. Na powitanie podać sobie ręce, i np. na pożegnanie kumplowski całus w policzek ? Czy tak wypada ?
O czym rozmawiać ? Jakie tematy neutralne ???
Hobby, zainteresowania. Chyba nie mówić od razu całego swego życiorysu ;-) Ani swoich problemów.
I jak w knajpce / restauracji jesteśmy - to jak z płaceniem ???
Mi się wydaje - że każdy płaci za siebie.
Pozdrawiam =)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie jest żadna prowokacja - ja naprawdę nie wiem co robić, jak się zachowywać :)
bez sensu facet nalega, że zapłaci i ty się zgadzasz, ale zastrzegasz, że następnym razem się zrewanżujesz i wtedy on jest zadowolony, gdyż na horyzoncie pojawia się perspektywa drugiej randki, a gadać za dużo nie należy, jako że pierwsza randka, na której dziewczyna za dużo mówi jest zwykle randką ostatnią, no chyba że mówi pięknie i ciekawie, co stremowanym dziewczynom zdarza się nad wyraz rzadko, a w ogóle to się niczym nie przejmuj, bo on ma teraz podobne dylematy, mam nadzieję, że pomogłem, uffff
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję serdecznie :)
:D
świetne. mistrzowski wykład :)
Podpowiedzcie jeszcze ;o)
nie, bo czasy się zmieniają. a my stare pryki jesteśmy. już tylko kapcie i telewizor nam zostały ;)

dziwna rzecz. chciałem zalinkować "the times they are a changing" dylana i nie mogę znaleźć tego na yt. są same covery. jedno nazwisko znam i szanuję. spróbujmy zatem

http://www.youtube.com/watch?v=Zk0VTl-cQTY
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Mów za siebie hobo.
Najważniejsze jak facet żegna cię przed domem i nawija o laskę sprawdź, żeby nie trzymał łapy na domofonie.
Manson - nie rozumiem ;-)
Nie rozumiem Twego zdania.
Nawija o jaką laskę ??? I czemu nie ma trzymać łapy na domofonie ??
O laskę do podpierania się, co tu k**** rozumieć???
:D no to teraz się tłumacz ;)
ja słyszałem opowieść, jak dziewczynie z ust śmierdziało i postanowiła wcale się nie odzywać. ale raz się zapomniała:
- jak masz na imię?
-ania...
-pierdnęlaś?
- nie!!!
- znów pierdnęłaś
Wykład wykładem Ciema.
Ale praktyka ważniejsza.
No nie mów, że nie.

;)

ps. i tak wiem, że nie odpiszesz.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Nic już z tego nie rozumiem :)
Dobranoc.
I nigdy nie zrozumiesz.
Dobra i noc.
Ale dlaczego tacy jesteście ?
Człowiek prosi o poradę..........echhhhhh szkoda mi czasu tracic na ciągnięcie tego tematu. Pozdrawiam ;/
Ja już dawno temu pisałem.
Sztuka uwodzenia pomiedzy rasami kobiet i mężczyzn zaczyna się tuż na granicy wzroku. Kto tego nie rozumie nigdy nie będzie szczęśłiwy.
Zresztą...
Uwodzenie to złe słowo.
Kojarzy mi się z rogami byka.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Joanna to nie jest rozmowa kwalifikacyjna o pracę.To jest randka. Dam Ci jedną radę, bądź naturalna i nie zaprzątaj sobie głowy planami,daj się ponieść chwili. Z łóżkiem oczywiście trochę poczekaj. Poznaj osobę i poczuj ją. A co do płacenia,ja jestem za tym,że jeżeli mężczyzna chce płacić to jak najbardziej. Niedopuszczalna jest natomiast sytuacja,gdybyś Ty miała płacić za niego.
A ja tam bym się umówił z Tobą na taką ćwiczebną randkę ;) Sam bym trochę potrenował, bo już trochę zapomniałem jak to jest rozmawiać z kobietą przy kulturalnej lampce wina w miłym otoczeniu...
the highest truth is the highest joy
Dziękuję Kalina :)
Juloo - a pytam z ciekawości ile masz lat ?
Myślę, że tyle aby moc się podzielić swoim doświadczeniem ;)) Zapraszam na priva: juloo@poczta.onet.pl Chętnie pomogę, nie koniecznie uzewnętrzniając się publicznie na forum ;))
the highest truth is the highest joy

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

Wiersz o Gdyni (9 odpowiedzi)

Pilnie poszukuję wiersza dotyczącego miasta Gdynia? Jeśli ktoś zna jakiś to bardzo prosze o...

do góry