Widok
Randka =)
Co wypada robić na pierwszej randce z facetem - mam na myśli pocałunek. Na powitanie podać sobie ręce, i np. na pożegnanie kumplowski całus w policzek ? Czy tak wypada ?
O czym rozmawiać ? Jakie tematy neutralne ???
Hobby, zainteresowania. Chyba nie mówić od razu całego swego życiorysu ;-) Ani swoich problemów.
I jak w knajpce / restauracji jesteśmy - to jak z płaceniem ???
Mi się wydaje - że każdy płaci za siebie.
Pozdrawiam =)
O czym rozmawiać ? Jakie tematy neutralne ???
Hobby, zainteresowania. Chyba nie mówić od razu całego swego życiorysu ;-) Ani swoich problemów.
I jak w knajpce / restauracji jesteśmy - to jak z płaceniem ???
Mi się wydaje - że każdy płaci za siebie.
Pozdrawiam =)
bez sensu facet nalega, że zapłaci i ty się zgadzasz, ale zastrzegasz, że następnym razem się zrewanżujesz i wtedy on jest zadowolony, gdyż na horyzoncie pojawia się perspektywa drugiej randki, a gadać za dużo nie należy, jako że pierwsza randka, na której dziewczyna za dużo mówi jest zwykle randką ostatnią, no chyba że mówi pięknie i ciekawie, co stremowanym dziewczynom zdarza się nad wyraz rzadko, a w ogóle to się niczym nie przejmuj, bo on ma teraz podobne dylematy, mam nadzieję, że pomogłem, uffff
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
nie, bo czasy się zmieniają. a my stare pryki jesteśmy. już tylko kapcie i telewizor nam zostały ;)
dziwna rzecz. chciałem zalinkować "the times they are a changing" dylana i nie mogę znaleźć tego na yt. są same covery. jedno nazwisko znam i szanuję. spróbujmy zatem
http://www.youtube.com/watch?v=Zk0VTl-cQTY
dziwna rzecz. chciałem zalinkować "the times they are a changing" dylana i nie mogę znaleźć tego na yt. są same covery. jedno nazwisko znam i szanuję. spróbujmy zatem
http://www.youtube.com/watch?v=Zk0VTl-cQTY
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
:D no to teraz się tłumacz ;)
ja słyszałem opowieść, jak dziewczynie z ust śmierdziało i postanowiła wcale się nie odzywać. ale raz się zapomniała:
- jak masz na imię?
-ania...
-pierdnęlaś?
- nie!!!
- znów pierdnęłaś
ja słyszałem opowieść, jak dziewczynie z ust śmierdziało i postanowiła wcale się nie odzywać. ale raz się zapomniała:
- jak masz na imię?
-ania...
-pierdnęlaś?
- nie!!!
- znów pierdnęłaś
Ja już dawno temu pisałem.
Sztuka uwodzenia pomiedzy rasami kobiet i mężczyzn zaczyna się tuż na granicy wzroku. Kto tego nie rozumie nigdy nie będzie szczęśłiwy.
Zresztą...
Uwodzenie to złe słowo.
Kojarzy mi się z rogami byka.
Sztuka uwodzenia pomiedzy rasami kobiet i mężczyzn zaczyna się tuż na granicy wzroku. Kto tego nie rozumie nigdy nie będzie szczęśłiwy.
Zresztą...
Uwodzenie to złe słowo.
Kojarzy mi się z rogami byka.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."
Charles Bukowski.
Charles Bukowski.
Joanna to nie jest rozmowa kwalifikacyjna o pracę.To jest randka. Dam Ci jedną radę, bądź naturalna i nie zaprzątaj sobie głowy planami,daj się ponieść chwili. Z łóżkiem oczywiście trochę poczekaj. Poznaj osobę i poczuj ją. A co do płacenia,ja jestem za tym,że jeżeli mężczyzna chce płacić to jak najbardziej. Niedopuszczalna jest natomiast sytuacja,gdybyś Ty miała płacić za niego.