Widok

Randka =)

Co wypada robić na pierwszej randce z facetem - mam na myśli pocałunek. Na powitanie podać sobie ręce, i np. na pożegnanie kumplowski całus w policzek ? Czy tak wypada ?
O czym rozmawiać ? Jakie tematy neutralne ???
Hobby, zainteresowania. Chyba nie mówić od razu całego swego życiorysu ;-) Ani swoich problemów.
I jak w knajpce / restauracji jesteśmy - to jak z płaceniem ???
Mi się wydaje - że każdy płaci za siebie.
Pozdrawiam =)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
To nie jest żadna prowokacja - ja naprawdę nie wiem co robić, jak się zachowywać :)
bez sensu facet nalega, że zapłaci i ty się zgadzasz, ale zastrzegasz, że następnym razem się zrewanżujesz i wtedy on jest zadowolony, gdyż na horyzoncie pojawia się perspektywa drugiej randki, a gadać za dużo nie należy, jako że pierwsza randka, na której dziewczyna za dużo mówi jest zwykle randką ostatnią, no chyba że mówi pięknie i ciekawie, co stremowanym dziewczynom zdarza się nad wyraz rzadko, a w ogóle to się niczym nie przejmuj, bo on ma teraz podobne dylematy, mam nadzieję, że pomogłem, uffff
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dziękuję serdecznie :)
:D
świetne. mistrzowski wykład :)
Podpowiedzcie jeszcze ;o)
nie, bo czasy się zmieniają. a my stare pryki jesteśmy. już tylko kapcie i telewizor nam zostały ;)

dziwna rzecz. chciałem zalinkować "the times they are a changing" dylana i nie mogę znaleźć tego na yt. są same covery. jedno nazwisko znam i szanuję. spróbujmy zatem

http://www.youtube.com/watch?v=Zk0VTl-cQTY
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Mów za siebie hobo.
Najważniejsze jak facet żegna cię przed domem i nawija o laskę sprawdź, żeby nie trzymał łapy na domofonie.
Manson - nie rozumiem ;-)
Nie rozumiem Twego zdania.
Nawija o jaką laskę ??? I czemu nie ma trzymać łapy na domofonie ??
O laskę do podpierania się, co tu k**** rozumieć???
:D no to teraz się tłumacz ;)
ja słyszałem opowieść, jak dziewczynie z ust śmierdziało i postanowiła wcale się nie odzywać. ale raz się zapomniała:
- jak masz na imię?
-ania...
-pierdnęlaś?
- nie!!!
- znów pierdnęłaś
Wykład wykładem Ciema.
Ale praktyka ważniejsza.
No nie mów, że nie.

;)

ps. i tak wiem, że nie odpiszesz.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Nic już z tego nie rozumiem :)
Dobranoc.
I nigdy nie zrozumiesz.
Dobra i noc.
Ale dlaczego tacy jesteście ?
Człowiek prosi o poradę..........echhhhhh szkoda mi czasu tracic na ciągnięcie tego tematu. Pozdrawiam ;/
Ja już dawno temu pisałem.
Sztuka uwodzenia pomiedzy rasami kobiet i mężczyzn zaczyna się tuż na granicy wzroku. Kto tego nie rozumie nigdy nie będzie szczęśłiwy.
Zresztą...
Uwodzenie to złe słowo.
Kojarzy mi się z rogami byka.

Charles Bukowski.
Joanna to nie jest rozmowa kwalifikacyjna o pracę.To jest randka. Dam Ci jedną radę, bądź naturalna i nie zaprzątaj sobie głowy planami,daj się ponieść chwili. Z łóżkiem oczywiście trochę poczekaj. Poznaj osobę i poczuj ją. A co do płacenia,ja jestem za tym,że jeżeli mężczyzna chce płacić to jak najbardziej. Niedopuszczalna jest natomiast sytuacja,gdybyś Ty miała płacić za niego.
A ja tam bym się umówił z Tobą na taką ćwiczebną randkę ;) Sam bym trochę potrenował, bo już trochę zapomniałem jak to jest rozmawiać z kobietą przy kulturalnej lampce wina w miłym otoczeniu...
the highest truth is the highest joy
Dziękuję Kalina :)
Juloo - a pytam z ciekawości ile masz lat ?
Myślę, że tyle aby moc się podzielić swoim doświadczeniem ;)) Zapraszam na priva: juloo@poczta.onet.pl Chętnie pomogę, nie koniecznie uzewnętrzniając się publicznie na forum ;))
Nie, dzięki za fatygę - koleżanka mnie podszkoli, podpowie ;-)
Pozdrawiam ;-)
rozumiem. wstydliwość zwyciężyła. Może innym razem. Chciałbym dodać, że ćwiczenie czyni mistrza, więc życzę dużo udanych spotkań ;)
ja tez się mogę umówić przećwiczymy randkę z chamem i pijakiem bo i taka może Ci się trafić a zawsze to lepiej mieć już doświadczenie:),będzie to ta 2-ga randka gdzie Ty płacisz,
okurde, okurde!
A może by tak przećwiczyć randkę z chamem i pijakiem, w trakcie której pojawia się dziewczyna tegoż i robi dziką awanturę na cały lokal?

Chętnie bym się odstresowała.
I jeszcze nigdy nie połamałam na kimś parasolki, a ta burzowa aura nie potrwa długo.
To jak będzie?
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
ja dziś trenuję randkę z telewizorem i nalewką z pigwowca.
wspaniała atmosfera :)
nie wiem tylko, co to pudło do mnie gada.
ale z pigwówką przypadłyśmy sobie do gustu niezmiernie.
to musi być miłość od pierwszego wejrzenia :)
Jak to o czym gada. O tym samym w kółko. Książę Jakmutam wziął ślub z Papieżem, a Kasia została świętą.
a to prawda, że siostra kasi to pipa?

a wracając do wykładu, to jest mi szalenie przykro, że nikt nie zrozumiał tabelki :(

http://www.youtube.com/watch?v=1ataaLlHWms
kasia? kasi nie zarejestrowałam, ale może byłam zajęta polewaniem.
pieprzyć mózgojeba. idę rozwikłać wraz z komendantem vimesem zagadkę trucia patrycjusza i poprawic sobie nastrój niepodległościowym ruchem golemów :)
ostatnio płynnie przeszłam od akcji w książce do snu, w którym biegałam z kapitanem marchewą i resztą straży po ankh w poszukiwaniu przestępców.
chrzanić patrycjusza. Księcia. Otrujcie księcia.
"a to prawda, że siostra kasi to pipa?"
No podobno rura straszna.
Widziałam nawet Pipę na zdjeciu w jakimś 'poczytynym' czasopiśmie w loo u znajomych.. kiedyś myślałam,że 'Lu' to ktoś;) zaraz obejrzę cd Mumio bo dobre było:)
pamiętam, że w krakowie zdjęcie zrobiłem

image

Uploaded with ImageShack.us

jeszcze el producente dobrze to dżwiękowo zilustruje. sorki za skróty myślowe, ale mnie wszystko pasuje idealnie

http://www.youtube.com/watch?v=VSfA8N1vZIA
a pigwa pięknie pachnie i smakuje tez nie gorzej, u mnie owocki zostały płyn w tajemniczych okolicznościach przyrody był zniknał.. zalac jeszcze raz może można.. 'może można'- dziwnie to wygląda:)
Hobo, dzięki za super fotkę ;)))
Właśnie wróciłem z randki. Generalnie udana, choć przyszłości nie wróży, ale dziewczyna była zadowolona z otrzymanych instrukcji :)))
Zbudowaliśmy drewutnię :)
Używając dwukrotnie łomu z czasów wojny.
Ale po co ja o tym pisze na tym wątku????
I po co w ogóle???
Juloo - ze mną na pewno nie byłeś na randce - akurat z domu dziś nie wychodziłam cały dzień :)
To pewnie inną instruowałeś ;)
Oczywiście, że nie z Tobą :-) Namiaru nie zostawiłaś na siebie i publicznie odcięłaś się od otrzymywania jakichkolwiek instrukcji od obcych mężczyzn ;)) Stwierdziłaś, że rady koleżanki Ci wystarczą ..
Więc podzieliłem się swoim doświadczeniem z inną odważną, młodą dziewczyną
Sorry, ale nie znam Ciebie ;-)
Pozdrawiam :)

las pełen skarbów

ja, ja... guten Morgen :)
cześć joan poznamy się ?
dalej też jest nie źle http://www.youtube.com/watch?v=ywkHilp39fg&feature=related :) dzięki Hobo:)
Nie !
Nie ! - to było do nicka - sss.

A tak w ogóle - zadałam pytanie, czekałam na kulturalne porady, wypowiedzi - kilka takich było, ale reszta, szkoda gadać - nie będę dłużej w tym temacie wypowiadać się, bo niektórzy sobie jaja robią !!!!!!!!!! Nie pozdrawiam !
no jak oni mogą :)
Joanna, a Ty nigdy na randce nie byłaś, że zadajesz takie dziwne pytania?
Ayia10 - a czemu uważasz , ze moje pytania są dziwne ???
Nie, nie byłam. Ale chcę się przygotować na ten pierwszy raz - pierwszą randkę. Co w tym dziwnego - jest forum to pytam, powinniśmy sobie pomagać, a nie tylko wrrrr i wrrrrrr !!!!!!!
A swoją drogą to znam takie szkaradne kobiety - brzydkie, mega tłuste, no potwory, i koszmarne z twarzy, a mają mężów - dzieci, i wcale to nie są zamożne rodziny. Tymczasem ja jestem ładna - (mówią mi - Asia masz egzotyczną urodę) , jestem puszysta (nie tłusta), brunetka.
Nie chce mi sie dalej ciągnąć tego tematu :/
Szkoda, bo zaczęło się robić ciekawie ...
Joanna...tak sobie napisałam, bo z góry nie da się niczego przewidzieć. Najlepiej więc wcale się nie przygotowywać , tylko być spontanicznym. A jak sie potoczy ta randka, nie tylko od Ciebie zależy.
I najlepiej podać sobie ręce na cześć, bez żadnych tam całusków.
Joanna, nie bój się spojrzeć człowiekowi prosto w oczy. Nieustraszoność to podstawa. Tak jak mówiła Ayia10 bądź sobą, bądź spontaniczna, nie bój się. I tak wszystko wydarzy się tak jak ma się wydarzyć. Nie miej żadnych oczekiwań, nadziei, wyobrażeń. Korzystaj z doświadczenia osób, które chcą się z Tobą nim podzielić wirtualnie, albo bezpośrednio-osobiście. Życzę powodzenia i służę pomocą.
no. doświadczenie wzięło górę. stary szkot jednym punktem zgasił młokosa uczesanego w stylu emo. bardzo się cieszę. proszę się nie przejmować moją uwagą i kontynuować dyskusję, nie chciałem zakładać nowego wątku
Joanna - Wrzeszcz

2011-05-02 17:11

46.134.85.*
Re: Randka =)

nowe

Ayia10 - a czemu uważasz , ze moje pytania są dziwne ???
Nie, nie byłam. Ale chcę się przygotować na ten pierwszy raz - pierwszą randkę. Co w tym dziwnego - jest forum to pytam, powinniśmy sobie pomagać, a nie tylko wrrrr i wrrrrrr !!!!!!!
A swoją drogą to znam takie szkaradne kobiety - brzydkie, mega tłuste, no potwory, i koszmarne z twarzy, a mają mężów - dzieci, i wcale to nie są zamożne rodziny. Tymczasem ja jestem ładna - (mówią mi - Asia masz egzotyczną urodę) , jestem puszysta (nie tłusta), brunetka.
Nie chce mi sie dalej ciągnąć tego tematu :/

No no..... Zapachniało megafrustracją. Jak napisał hobo zaczyna się robić ciekawie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
Nie wolno warrrrrczeć. Warrrrrczenie jest złe.
A grrrrrryść?

Charles Bukowski.
W życiu! Ani drrrapać.
Na forum załatwiamy sprawy w sposób cywilizowany. Zacnymi słowy, słodkimi głosami przy wtórze szemrzącego strumyka kierujemy nieświadome ofiary prosto w przepaść.

Inne tematy z forum Hydepark

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (729 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

Jak sobie radzić z zadaniami, które wymagają błyskawicznych tłumaczeń? (3 odpowiedzi)

Zdarzyło mi się, że w pracy musiałem szybko zrozumieć teksty w innym języku, a nie miałem czasu...

Trójmiasto do bani (385 odpowiedzi)

Mieszkałem w Warszawie, Mieszkałem w Krakowie, teraz przyszedł czas na trójmiasto i tylko...

do góry