Widok

Randka =)

Co wypada robić na pierwszej randce z facetem - mam na myśli pocałunek. Na powitanie podać sobie ręce, i np. na pożegnanie kumplowski całus w policzek ? Czy tak wypada ?
O czym rozmawiać ? Jakie tematy neutralne ???
Hobby, zainteresowania. Chyba nie mówić od razu całego swego życiorysu ;-) Ani swoich problemów.
I jak w knajpce / restauracji jesteśmy - to jak z płaceniem ???
Mi się wydaje - że każdy płaci za siebie.
Pozdrawiam =)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
W życiu! Ani drrrapać.
Na forum załatwiamy sprawy w sposób cywilizowany. Zacnymi słowy, słodkimi głosami przy wtórze szemrzącego strumyka kierujemy nieświadome ofiary prosto w przepaść.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
A grrrrrryść?
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.
Nie wolno warrrrrczeć. Warrrrrczenie jest złe.
Joanna - Wrzeszcz

2011-05-02 17:11

46.134.85.*
Re: Randka =)

nowe

Ayia10 - a czemu uważasz , ze moje pytania są dziwne ???
Nie, nie byłam. Ale chcę się przygotować na ten pierwszy raz - pierwszą randkę. Co w tym dziwnego - jest forum to pytam, powinniśmy sobie pomagać, a nie tylko wrrrr i wrrrrrr !!!!!!!
A swoją drogą to znam takie szkaradne kobiety - brzydkie, mega tłuste, no potwory, i koszmarne z twarzy, a mają mężów - dzieci, i wcale to nie są zamożne rodziny. Tymczasem ja jestem ładna - (mówią mi - Asia masz egzotyczną urodę) , jestem puszysta (nie tłusta), brunetka.
Nie chce mi sie dalej ciągnąć tego tematu :/

No no..... Zapachniało megafrustracją. Jak napisał hobo zaczyna się robić ciekawie.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
no. doświadczenie wzięło górę. stary szkot jednym punktem zgasił młokosa uczesanego w stylu emo. bardzo się cieszę. proszę się nie przejmować moją uwagą i kontynuować dyskusję, nie chciałem zakładać nowego wątku
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Joanna, nie bój się spojrzeć człowiekowi prosto w oczy. Nieustraszoność to podstawa. Tak jak mówiła Ayia10 bądź sobą, bądź spontaniczna, nie bój się. I tak wszystko wydarzy się tak jak ma się wydarzyć. Nie miej żadnych oczekiwań, nadziei, wyobrażeń. Korzystaj z doświadczenia osób, które chcą się z Tobą nim podzielić wirtualnie, albo bezpośrednio-osobiście. Życzę powodzenia i służę pomocą.
the highest truth is the highest joy
I najlepiej podać sobie ręce na cześć, bez żadnych tam całusków.
Joanna...tak sobie napisałam, bo z góry nie da się niczego przewidzieć. Najlepiej więc wcale się nie przygotowywać , tylko być spontanicznym. A jak sie potoczy ta randka, nie tylko od Ciebie zależy.
Szkoda, bo zaczęło się robić ciekawie ...
Ayia10 - a czemu uważasz , ze moje pytania są dziwne ???
Nie, nie byłam. Ale chcę się przygotować na ten pierwszy raz - pierwszą randkę. Co w tym dziwnego - jest forum to pytam, powinniśmy sobie pomagać, a nie tylko wrrrr i wrrrrrr !!!!!!!
A swoją drogą to znam takie szkaradne kobiety - brzydkie, mega tłuste, no potwory, i koszmarne z twarzy, a mają mężów - dzieci, i wcale to nie są zamożne rodziny. Tymczasem ja jestem ładna - (mówią mi - Asia masz egzotyczną urodę) , jestem puszysta (nie tłusta), brunetka.
Nie chce mi sie dalej ciągnąć tego tematu :/
Joanna, a Ty nigdy na randce nie byłaś, że zadajesz takie dziwne pytania?
no jak oni mogą :)
Nie ! - to było do nicka - sss.

A tak w ogóle - zadałam pytanie, czekałam na kulturalne porady, wypowiedzi - kilka takich było, ale reszta, szkoda gadać - nie będę dłużej w tym temacie wypowiadać się, bo niektórzy sobie jaja robią !!!!!!!!!! Nie pozdrawiam !
Nie !
dalej też jest nie źle http://www.youtube.com/watch?v=ywkHilp39fg&feature=related :) dzięki Hobo:)
cześć joan poznamy się ?

las pełen skarbów

ja, ja... guten Morgen :)
Sorry, ale nie znam Ciebie ;-)
Pozdrawiam :)
Oczywiście, że nie z Tobą :-) Namiaru nie zostawiłaś na siebie i publicznie odcięłaś się od otrzymywania jakichkolwiek instrukcji od obcych mężczyzn ;)) Stwierdziłaś, że rady koleżanki Ci wystarczą ..
Więc podzieliłem się swoim doświadczeniem z inną odważną, młodą dziewczyną
the highest truth is the highest joy
Juloo - ze mną na pewno nie byłeś na randce - akurat z domu dziś nie wychodziłam cały dzień :)
To pewnie inną instruowałeś ;)

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (126 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

Klimatyzacja w biurze (57 odpowiedzi)

Pracuję w biurze z dziewczynami. Teraz gdy się zrobiło ciepło, mają włączoną cały dzień...

do góry