Widok

Randka =)

Co wypada robić na pierwszej randce z facetem - mam na myśli pocałunek. Na powitanie podać sobie ręce, i np. na pożegnanie kumplowski całus w policzek ? Czy tak wypada ?
O czym rozmawiać ? Jakie tematy neutralne ???
Hobby, zainteresowania. Chyba nie mówić od razu całego swego życiorysu ;-) Ani swoich problemów.
I jak w knajpce / restauracji jesteśmy - to jak z płaceniem ???
Mi się wydaje - że każdy płaci za siebie.
Pozdrawiam =)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zbudowaliśmy drewutnię :)
Używając dwukrotnie łomu z czasów wojny.
Ale po co ja o tym pisze na tym wątku????
I po co w ogóle???
Hobo, dzięki za super fotkę ;)))
Właśnie wróciłem z randki. Generalnie udana, choć przyszłości nie wróży, ale dziewczyna była zadowolona z otrzymanych instrukcji :)))
the highest truth is the highest joy
a pigwa pięknie pachnie i smakuje tez nie gorzej, u mnie owocki zostały płyn w tajemniczych okolicznościach przyrody był zniknał.. zalac jeszcze raz może można.. 'może można'- dziwnie to wygląda:)
pamiętam, że w krakowie zdjęcie zrobiłem

image

Uploaded with ImageShack.us

jeszcze el producente dobrze to dżwiękowo zilustruje. sorki za skróty myślowe, ale mnie wszystko pasuje idealnie

http://www.youtube.com/watch?v=VSfA8N1vZIA
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Widziałam nawet Pipę na zdjeciu w jakimś 'poczytynym' czasopiśmie w loo u znajomych.. kiedyś myślałam,że 'Lu' to ktoś;) zaraz obejrzę cd Mumio bo dobre było:)
"a to prawda, że siostra kasi to pipa?"
No podobno rura straszna.
Wszak oto odczuwam poniekąd obawę,
Że zaraz zwariuję albo też niebawem.
chrzanić patrycjusza. Księcia. Otrujcie księcia.
kasia? kasi nie zarejestrowałam, ale może byłam zajęta polewaniem.
pieprzyć mózgojeba. idę rozwikłać wraz z komendantem vimesem zagadkę trucia patrycjusza i poprawic sobie nastrój niepodległościowym ruchem golemów :)
ostatnio płynnie przeszłam od akcji w książce do snu, w którym biegałam z kapitanem marchewą i resztą straży po ankh w poszukiwaniu przestępców.
a to prawda, że siostra kasi to pipa?

a wracając do wykładu, to jest mi szalenie przykro, że nikt nie zrozumiał tabelki :(

http://www.youtube.com/watch?v=1ataaLlHWms
przeważnie nie używam dużych liter. to nie lekceważenie kogokolwiek. to nawet nie bunt. to po prostu lenistwo
Jak to o czym gada. O tym samym w kółko. Książę Jakmutam wziął ślub z Papieżem, a Kasia została świętą.
ja dziś trenuję randkę z telewizorem i nalewką z pigwowca.
wspaniała atmosfera :)
nie wiem tylko, co to pudło do mnie gada.
ale z pigwówką przypadłyśmy sobie do gustu niezmiernie.
to musi być miłość od pierwszego wejrzenia :)
okurde, okurde!
A może by tak przećwiczyć randkę z chamem i pijakiem, w trakcie której pojawia się dziewczyna tegoż i robi dziką awanturę na cały lokal?

Chętnie bym się odstresowała.
I jeszcze nigdy nie połamałam na kimś parasolki, a ta burzowa aura nie potrwa długo.
To jak będzie?
ja tez się mogę umówić przećwiczymy randkę z chamem i pijakiem bo i taka może Ci się trafić a zawsze to lepiej mieć już doświadczenie:),będzie to ta 2-ga randka gdzie Ty płacisz,
rozumiem. wstydliwość zwyciężyła. Może innym razem. Chciałbym dodać, że ćwiczenie czyni mistrza, więc życzę dużo udanych spotkań ;)
Nie, dzięki za fatygę - koleżanka mnie podszkoli, podpowie ;-)
Pozdrawiam ;-)
Myślę, że tyle aby moc się podzielić swoim doświadczeniem ;)) Zapraszam na priva: juloo@poczta.onet.pl Chętnie pomogę, nie koniecznie uzewnętrzniając się publicznie na forum ;))
Dziękuję Kalina :)
Juloo - a pytam z ciekawości ile masz lat ?
A ja tam bym się umówił z Tobą na taką ćwiczebną randkę ;) Sam bym trochę potrenował, bo już trochę zapomniałem jak to jest rozmawiać z kobietą przy kulturalnej lampce wina w miłym otoczeniu...
Joanna to nie jest rozmowa kwalifikacyjna o pracę.To jest randka. Dam Ci jedną radę, bądź naturalna i nie zaprzątaj sobie głowy planami,daj się ponieść chwili. Z łóżkiem oczywiście trochę poczekaj. Poznaj osobę i poczuj ją. A co do płacenia,ja jestem za tym,że jeżeli mężczyzna chce płacić to jak najbardziej. Niedopuszczalna jest natomiast sytuacja,gdybyś Ty miała płacić za niego.
Ja już dawno temu pisałem.
Sztuka uwodzenia pomiedzy rasami kobiet i mężczyzn zaczyna się tuż na granicy wzroku. Kto tego nie rozumie nigdy nie będzie szczęśłiwy.
Zresztą...
Uwodzenie to złe słowo.
Kojarzy mi się z rogami byka.
"Niektóre rzeczy są dokładnie tym, czym są, i niczym innym."

Charles Bukowski.

Inne tematy z forum Hydepark

Grajdołki (155 odpowiedzi)

A gdyby kiedyś mieć taki strzał, ażeby wąska grupa znawców tematu nie mogła uwierzyć w...

do góry