Widok
Koraliczek - jestem:-) ale my na razie nie mamy intensywnych staran..wlasciwie to nie ma ich wcale..jak sie uda to bedzie super..ale jak nie to tez nie bede rozpaczala bo wiem,ze jeszcze do konca nie mam wszystkiego uregulowane..
mam dzisiaj 40dc..ale,ze mam bardzo nieregularne to nie wiem kiedy moge spodziewać się @..choc pewnie przyjdzie..bo dostalam pryszczy kilka:/
mam dzisiaj 40dc..ale,ze mam bardzo nieregularne to nie wiem kiedy moge spodziewać się @..choc pewnie przyjdzie..bo dostalam pryszczy kilka:/
Cześć dziewczyny, dziś byłam na usg jajniki się oczyszczają zostały już tylko jakieś drobne pęcherzyki i już mam nie brać anty. Zapytałam się lekarza o te plamienia to powiedział że to możne być od antykoncepcji. Tylko, że już to nie są plamienia tylko mi normalnie krew leci a mam 19 dc :( do okresu jeszcze 10 dni, nawet nie wiem czy będę wiedziała kiedy zacznie mi się okres, nie wiem co mam robić, chciałam jeszcze zaobserwować ten cykl czy będą plamienia ale już sama nie wiem ;/ nigdy w życiu nie miałam problemów z okresem i plamieniami. :(
ja też jestem i się ładnie staram :) test dopiero za tydzień więc póki co cieszę się dobrym humorem:)
dagolek może faktycznie tak w Twoim przypadku wygląda odstawienie anty, ja po odstawieniu tabl miałam @ co 22 dni przez 2-3 cykle...
ale jeśli się niepokoisz to może wybierz się jeszcze do innego lekarza..
ja za clo płaciłam w zeszłym miesiącu 25zł(więcej do tej apteki nie pójdę) nw tym mcu 14.99, ale dostinex też poszedł w górę o 10zł za tabletkę i glucophage mam na 100%, więc za ostatnią receptę zamiast 120 zł zapłaciłam ponad 160:( no cóż, nic na te ceny nie poradzimy..
dagolek może faktycznie tak w Twoim przypadku wygląda odstawienie anty, ja po odstawieniu tabl miałam @ co 22 dni przez 2-3 cykle...
ale jeśli się niepokoisz to może wybierz się jeszcze do innego lekarza..
ja za clo płaciłam w zeszłym miesiącu 25zł(więcej do tej apteki nie pójdę) nw tym mcu 14.99, ale dostinex też poszedł w górę o 10zł za tabletkę i glucophage mam na 100%, więc za ostatnią receptę zamiast 120 zł zapłaciłam ponad 160:( no cóż, nic na te ceny nie poradzimy..
Bombelkowa mi przepisał ginekolog-endokrynolog bo mimo tego, że cukier mam w normie to miałam za wysoką insulinę po obciążeniu. Biore 2 tabl 850 dziennie.. ja nie schudłam po nim.. przez pierwsze tygodnie mnie strasznie mdliło i miałam problemy żołądkowe, nie mogłam nic jeść tylko słodkiego mi się chciało, a jak czułam mięso to miałam odruch wymiotny.. teraz już nie mam takich problemów.. ale szkoda, że nie działa na moją wagę.. z tego co wiem ten lek też przepisują dietetycy właśnie na odchudzanie.
Hej dziewczyny!
mam do was pytanie robiłam wyniki, nie bardzo podoba mi się mocz;/ Wyszło, że mam bakterie i liczne fosforany bezpostaciowe. Czy któraś z was też tak miała??
Poza tym robiłam wyniki na TSH i ft 4. Ft4 mam w normie, ale TSH już nie!! Proszę o radę. Idę w czwartek do lekarza i jestem juz trochę zestresowana.
mam do was pytanie robiłam wyniki, nie bardzo podoba mi się mocz;/ Wyszło, że mam bakterie i liczne fosforany bezpostaciowe. Czy któraś z was też tak miała??
Poza tym robiłam wyniki na TSH i ft 4. Ft4 mam w normie, ale TSH już nie!! Proszę o radę. Idę w czwartek do lekarza i jestem juz trochę zestresowana.
No kochane troche mnie nie bylo, odpoczywalam sobie majac ferie:)
Serdeczne gratulacje dla kolejnej szczesliwej mamusi, Lena rozkoszuj sie bobaskiem:)
Widze ze nasze staraczki dzialaja i alleluja i do przodu:) dalej trzymam kciuki:)
Ja od jutra ide na tydzien na zwolnienie lekarskie ze wzgledu na bole i plamienia ale mam takie wyrzuty sumienia ze bede siedziec w domu ze psychicznie sie gorzej przez to czuje:(
pozdrawiam wieczorowa pora:)
Serdeczne gratulacje dla kolejnej szczesliwej mamusi, Lena rozkoszuj sie bobaskiem:)
Widze ze nasze staraczki dzialaja i alleluja i do przodu:) dalej trzymam kciuki:)
Ja od jutra ide na tydzien na zwolnienie lekarskie ze wzgledu na bole i plamienia ale mam takie wyrzuty sumienia ze bede siedziec w domu ze psychicznie sie gorzej przez to czuje:(
pozdrawiam wieczorowa pora:)