Widok

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Kochane moje, ja się melduje :)
Ale jestem zwarta i gotowa (jesli mozna byc na to gotowym) :)
Dzis w koncu zakup łózeczka dokonany, w weekend mąż rozkłada i ubieramy :DDD A teraz sie męczy z komodą (a raczej komódką) - zawsze bedzie gdzie troche ubranek małego poukładac, a jak juz gdzies osiądziemy na dłuzej kupimy jakis porzadny mebel :)
Ahhhh... te tesciowe, chyba wszystkie mamy z nimi "słodko"...
Ana tak sie nameczyla przy przeprowadzce ze pewnie cos ruszylo.. albo dalej jest zabiegana i nie ma czasu :)
ale jak by co, kochana ja caly czas trzymam kciuki!!
Jak tam Kochane? widzę, że niedługo porody się posypią:D:D:D

Bombelkowa trzymam kciuki, olej teściową - ja z moja też prawie nie gadam wrrrrrrrrrr i dobrze mi z tym:D
basieniaczku witaj :) jak tak patrze na twoj suwaczek to ta mala tak szyyybko rosnie ze hej!! czas leci :)
a jak Ci sie uklada z tesciowa? czemu z nia nie gadasz??
Dziś znowu miałam usg :))
Dominatorek ma 17 mm, więc na dniach będziemy łapać :D:D
hej kobitki tak czytam i az mi lepiej ze nie tylko ja mam pod górkę z teściową czyli wszystko jest w normie:)
Oj Bombelkowa piekny pecherzyk i chyba cos bedzie:))))
dosyc dlugo Any nie bylo to chyba naprawde jest w "akcji" a ja z zatokami leze i kwicze i śnie o jakimś ibupromie...
wiecie co ja swoja musialam przystopowac :P bo jak mowie ze jestem w ciazy to sie ucieszyla i mowi ze bedzie miala sie kim zajmowac teraz.. ja ja od razu " ale ja jestem w domu i dzieckiem ma sie kto zajac, moze mama wpadac jasne, ale ja jestem jego mama i nie zostawie go tak od razu po urodzeniu"
dziewczyny tyle napisałam, a mi się post skasował ;(
piszę ponownie w skrócie:

jedno z przegięć mojej teściowej to, że podczas naszego wesele pojechała sobie do znajomego na kawę - wszyscy jej szukali, bo fotka z rodzicami miała być i się wydało, że opuściła salę

ale podobnych akcji jest więcej więc u mnie jest przegrana

Roli na zatoki w ciąży robiłam inhalacje z majerankiem i czapka na głowę, ale zapytam się jeszcze jutro mamy, bo dobra inhalacja jest z gotowanego ziemniaka
Basieniak twoja teściowa zrobiła cios poniżej pasa jak można wyjść z wesela swojego syna wrrrr :/
eh można i dziwi się wciąż, że ja jeszcze jestem zła o to hahahahaha

również nie dojechała na czas do domu mojego brata gdzie były zdjęcia robione, fotograf czekał na nią, a ona się spóźniła, bo musiała obiad zjeść - spóźniła się dużo do fryzjera gdzie moja mama je umawiała, bo oni spod Lublina, a ślub w Gdyni i fryzjerka do nas wydzwaniała, że nikogo nie ma na umówione godziny

no a świadek (kuzyn mojego męża) na zdjęcia podczas ubierania pana młodego w ogóle nie dojechał, bo musiał sobie kupić pasek w tesco - był na zakupach - mój brat (mój świadek) musiał go zastąpić i mi pomagała mama, a tak chciałam, aby fotki były z bratem

więc dziewczyny ja już gorzej trafić chyba nie mogłam - cieszę się, że chociaż mam zarąbistego męża, bo gdyby jeszcze on się okazał draniem po ślubie to chyba bym zwariowała hahaha
basienak ja pie.... :P hehe ostra rodzinka :D ale az mi sie geba usmiechnela z szoku :P
ja nie trafilam zle ale czasem sa dni ze mam ochote......... rozne sytuacje sa no ale......
ja złej teściowej to nie mam, ale mój mąż jest jedynakiem i wszystko na jego głowie;/ czasami się wkurzam jak swoją mamusie musi zawieść po pracy do domku po 22 choć ma nie po drodze i musi się wracać później do domu. ;/
Wiecie co dziewczyny szukam tej pracy, ale tak na prawdę to nie wiem co bym chciała robić. Skończyłam pedagogikę specjalną o kierunku terapia ruchowa z gimnastyką kompensacyjno- korekcyjną a do przedszkola wymagają wczesnoszkolną, przedszkolną lub wieku dziecięcego. Od marca idę na podyplomówkę na kierunek pedagogika przedszkolna. Stażu w urzędzie nie mają:( Wysyłam swoje CV na różne ogłoszenia ale jakoś nie jestem przekonana. Do tej pory pracowałam w dwóch firmach na produkcji gdzie została załatwiona mi ta praca i znałam tam choć jedną osobę. A teraz muszę iść gdzieś gdzie w ogóle nie będę nikogo znała i jeszcze ją znaleźć. Wiem trochę to dziecinne, powinnam dorosnąć bo w końcu chce założyć rodzinę :(
dagołek.. to jest polska, nienastawiaj sie na "szybka" prace i to zwlaszcza po pedagogice.. sama studjuje i mam duzo kolezanek juz po skonczonym kierunku i.... nic od 2 lat nie znalazly w zawodzie.... moze dopelnienie zrob z przedszkolnei i wczesno... ja tak zamierzam zrobic a jestem na opiekunczo wychowawczej i teoretycznie moge isc do domu dziecka np... ale jest tyle osob po tym kierunku ze nie ma miejsc pracy!! ;/

ej ja jutro koncze 13 tydzien woooowwww!!!!! nie wierze ze tak to leci!
No to Ana chyba urodziła co ?
obstawiam 60 % ze chyba tak... a 20 % ze sie mebluje i 20 % ze nie ma neta.... :)
Ana ja wrocisz z porodowki to daj znac koniecznie czy wszystko jest oki bo sie martwimy!!!!! ja trzymam kciuki jak by co caly czas!!!
Basieniak dzieki ,jutro zrobie ta inhalacje i czekam na przepis tej z ziemniaka, na dzien dzisiejszy wacham starta cebule i nhaluje sie sola fizjologiczna, mi tez sie wydaje ze Ana juz "po" i oby szczesliwie i latwo:) Lena a jak Twoja forma?
Hej dziewczyny! Ja dziś idę zobaczyć czy pęcherzyk pękł. Pobolewa mnie brzuch jak leżę.
Miłego dnia ;)
czesc Dziewczyny, mam pyt. czy ednokrynolog podczas wizyty na nfz da mi skierowanie na badania hormonow to czy zaplace cos za te badania,czy nie-skoro są na skierowanie od lekarza na nfz?

jutro ide do lek edno po raz pierwszy na nfz i nie wiem czy bede musiala placic za te badania,mimo,ze na skierowanie czy jednak sa one bezplatne skoro od specjalisty?

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry