Widok
Kochane moje, ja się melduje :)
Ale jestem zwarta i gotowa (jesli mozna byc na to gotowym) :)
Dzis w koncu zakup łózeczka dokonany, w weekend mąż rozkłada i ubieramy :DDD A teraz sie męczy z komodą (a raczej komódką) - zawsze bedzie gdzie troche ubranek małego poukładac, a jak juz gdzies osiądziemy na dłuzej kupimy jakis porzadny mebel :)
Ahhhh... te tesciowe, chyba wszystkie mamy z nimi "słodko"...
Ale jestem zwarta i gotowa (jesli mozna byc na to gotowym) :)
Dzis w koncu zakup łózeczka dokonany, w weekend mąż rozkłada i ubieramy :DDD A teraz sie męczy z komodą (a raczej komódką) - zawsze bedzie gdzie troche ubranek małego poukładac, a jak juz gdzies osiądziemy na dłuzej kupimy jakis porzadny mebel :)
Ahhhh... te tesciowe, chyba wszystkie mamy z nimi "słodko"...
piszę ponownie w skrócie:
jedno z przegięć mojej teściowej to, że podczas naszego wesele pojechała sobie do znajomego na kawę - wszyscy jej szukali, bo fotka z rodzicami miała być i się wydało, że opuściła salę
ale podobnych akcji jest więcej więc u mnie jest przegrana
Roli na zatoki w ciąży robiłam inhalacje z majerankiem i czapka na głowę, ale zapytam się jeszcze jutro mamy, bo dobra inhalacja jest z gotowanego ziemniaka
jedno z przegięć mojej teściowej to, że podczas naszego wesele pojechała sobie do znajomego na kawę - wszyscy jej szukali, bo fotka z rodzicami miała być i się wydało, że opuściła salę
ale podobnych akcji jest więcej więc u mnie jest przegrana
Roli na zatoki w ciąży robiłam inhalacje z majerankiem i czapka na głowę, ale zapytam się jeszcze jutro mamy, bo dobra inhalacja jest z gotowanego ziemniaka
eh można i dziwi się wciąż, że ja jeszcze jestem zła o to hahahahaha
również nie dojechała na czas do domu mojego brata gdzie były zdjęcia robione, fotograf czekał na nią, a ona się spóźniła, bo musiała obiad zjeść - spóźniła się dużo do fryzjera gdzie moja mama je umawiała, bo oni spod Lublina, a ślub w Gdyni i fryzjerka do nas wydzwaniała, że nikogo nie ma na umówione godziny
no a świadek (kuzyn mojego męża) na zdjęcia podczas ubierania pana młodego w ogóle nie dojechał, bo musiał sobie kupić pasek w tesco - był na zakupach - mój brat (mój świadek) musiał go zastąpić i mi pomagała mama, a tak chciałam, aby fotki były z bratem
więc dziewczyny ja już gorzej trafić chyba nie mogłam - cieszę się, że chociaż mam zarąbistego męża, bo gdyby jeszcze on się okazał draniem po ślubie to chyba bym zwariowała hahaha
również nie dojechała na czas do domu mojego brata gdzie były zdjęcia robione, fotograf czekał na nią, a ona się spóźniła, bo musiała obiad zjeść - spóźniła się dużo do fryzjera gdzie moja mama je umawiała, bo oni spod Lublina, a ślub w Gdyni i fryzjerka do nas wydzwaniała, że nikogo nie ma na umówione godziny
no a świadek (kuzyn mojego męża) na zdjęcia podczas ubierania pana młodego w ogóle nie dojechał, bo musiał sobie kupić pasek w tesco - był na zakupach - mój brat (mój świadek) musiał go zastąpić i mi pomagała mama, a tak chciałam, aby fotki były z bratem
więc dziewczyny ja już gorzej trafić chyba nie mogłam - cieszę się, że chociaż mam zarąbistego męża, bo gdyby jeszcze on się okazał draniem po ślubie to chyba bym zwariowała hahaha
Wiecie co dziewczyny szukam tej pracy, ale tak na prawdę to nie wiem co bym chciała robić. Skończyłam pedagogikę specjalną o kierunku terapia ruchowa z gimnastyką kompensacyjno- korekcyjną a do przedszkola wymagają wczesnoszkolną, przedszkolną lub wieku dziecięcego. Od marca idę na podyplomówkę na kierunek pedagogika przedszkolna. Stażu w urzędzie nie mają:( Wysyłam swoje CV na różne ogłoszenia ale jakoś nie jestem przekonana. Do tej pory pracowałam w dwóch firmach na produkcji gdzie została załatwiona mi ta praca i znałam tam choć jedną osobę. A teraz muszę iść gdzieś gdzie w ogóle nie będę nikogo znała i jeszcze ją znaleźć. Wiem trochę to dziecinne, powinnam dorosnąć bo w końcu chce założyć rodzinę :(
dagołek.. to jest polska, nienastawiaj sie na "szybka" prace i to zwlaszcza po pedagogice.. sama studjuje i mam duzo kolezanek juz po skonczonym kierunku i.... nic od 2 lat nie znalazly w zawodzie.... moze dopelnienie zrob z przedszkolnei i wczesno... ja tak zamierzam zrobic a jestem na opiekunczo wychowawczej i teoretycznie moge isc do domu dziecka np... ale jest tyle osob po tym kierunku ze nie ma miejsc pracy!! ;/
ej ja jutro koncze 13 tydzien woooowwww!!!!! nie wierze ze tak to leci!
ej ja jutro koncze 13 tydzien woooowwww!!!!! nie wierze ze tak to leci!
czesc Dziewczyny, mam pyt. czy ednokrynolog podczas wizyty na nfz da mi skierowanie na badania hormonow to czy zaplace cos za te badania,czy nie-skoro są na skierowanie od lekarza na nfz?
jutro ide do lek edno po raz pierwszy na nfz i nie wiem czy bede musiala placic za te badania,mimo,ze na skierowanie czy jednak sa one bezplatne skoro od specjalisty?
jutro ide do lek edno po raz pierwszy na nfz i nie wiem czy bede musiala placic za te badania,mimo,ze na skierowanie czy jednak sa one bezplatne skoro od specjalisty?