Widok

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Koraliczku my w czwartek mamy wizyte, na pewno już widać płeć maluszka, ale my twardo przy swoim- niespodzianka:)
A imiona, które mi się podobają to Karol dla chłopca i Natalia dla dzieczynki:)
A my mamy spór imionowy :P
Mąż chce Paulinkę a ja Dominikę. Co do chłopca jestesmy zgodni - Bartosz Tadeusz.

My mamy w piątek wizytę..
A w weekend remoncik sypialni :)

Uciekam spać. Dobrej nocy! do jutra!
to ja tez sie pochwale.. bedzie albo Dominik albo Julia
Ja kiedys mialam mniej wiecej imiona dla bejbikow ale teraz jaks pustka zupelna, zero tworczosci w tym kierunku:( ale pewnie z czasem cos sie spodoba:)

Bombelkowa a co robicie z sypialnia? kolorki, zmiana mebli?
Ja osobiscie nienawidze remontow i az mnie odrzuca na mysl ze za jakis czas bedziemy robic generalny remont domku, fuuuj:(((
Aszi podoba mi sie :D
bombelku :P musicie dojsc do ladu :D zrobcie losowanie :P
Zmieniamy tapetki i kładziemy panele.
W niedługiej przyszłości w planach jest jeszcze remont salonu (panele, stół jadalny) i przedpokoju (tapety, które obgryzł nasz piesek :P)

Ja lubię remonty :) Nie mogę się doczekać zrywania tapet :D
A co do losowania, pewnie tak się skonczy ;)
Bombelku z tymi tapetami to najwieksza frajda chyba bedzie:)))
Oj mnie też czeka remont w kwietniu, ale nie mogę się już go doczekać:)
Wasze imiona tez mi się podobają:) Uciekam spać- kolorwych wam życzę:)
Pobudka!
Ja już śniadanko wcinam i zaraz do roboty..
Jakoś mi się ostatnio nie chce.. Nuda straszna, 8h siedzenia i praktycznie nicnierobienia męczy..
witam ja tez wlasnie jem sniadanko:-)) i tez nuda:p

mam pyt. do ciezarnych,badz mlodych mam - czy mialyscie obajw ciazowy-czestego oddawania moczu? jesli tak to w ktorym tyg?
zastanawiam sie,czy mozna miec ten objaw nie wiedzac ze jest sie w ciazy - czy to nie za wczesnie?
około 6. tygodnia od zapłodnienia pojawia się częstsze oddawanie moczu.
stokrotka ja chdzilam siku bardzo czesto przed terminem miesiaczki jeszcze... bo juz zaczelam puchnac... a po terminie okresu to juz w ogole sisialam jak szalona....... wszystko przez nabrzmialosc tam w srodku
a niektore w ogole nie maja takiego objawu
kochane dzis bede miala piekny prezent imieninowy :) moja psiapsiola trafila na porodowke no i rodzi mi chrzesnice :) tzn wody jej odeszly ale skurczy brak i lezy pod kroplowką... rozwarcie na połtorej no i czekamy :) ale jestem poddenerwowana :D
No Koralik, to gratulacje :)

Nie denerwuj sie, bo Twojej dzidzi to zaszkodzi :)
Koralik slonka i spokoju na imieniki i nie denerwuj sie- wiem..altwo sie mowi..sama sie denerwowalam jak siostra pojechala do szpitala..cala w nerwach..miejsca sobie nie umialam znalezc..nie sadzilam,ze tak bede sie tym przejmowala..

wiem,ze niektore w ogole nie maja teg objawu-biegania do toalety..
pytam z czystej ciekawosci:-)

42dc...to 1 marca czekam..choc pewnie @ przyjdzie..kilka pryszczy-zwiastun krawych dni:/ :(
stokrotka wlasnie ja pryszcze mialam i na @ i jak wyszly w listopadzie to tez myslalam ze przyjdzie.. ale nie przyszly....
ja siedze spokojnie i czekam na jakiegos smsa... poki co poszla spac bo nie spala pol nocym, korzysta poki nie ma skurczy :) oby lekko poszlo :)
stokrotka Tobie termin juz mina @ nie? wiesz kiedy byla owulacja?
Dziewczyny, ja odpuszczam... 6 lat po ślubie, 2,5 roku starań. bez efektu, oprócz tego, że Libido 0 (słownie: zero).
Więc opuszczam szeregi Starających się(chyba,że mnie przekonacie i dacie receptę na powrót libido).
daję na luz.
POWODZENIA ...
wszystkim.
Asiunia, ja Cie rozumiem. Jeżeli jest taka Twoja decyzja ja ją szanuje... nie zamierzam pisać, że sie poddajesz itp... każdy zna swoje możliwości, jeżeli Cie to męczy i czujesz, że masz dosyć to odpoczywaj... może enrergia wróci z czasem... Póki żyj pełnią z mężem i cieszcie się sobą :) odkop swoje libido sprzed staranek :D
a tak w ogóle na libido jak byś chciała teraz przeczytałam, świeży ananas raz dziennie :D
Buziaki i trzymam kciuki za Wasze szczęście niezależnie w jakim znaczeniu tego słowa
Koraliczek to rzeczywiscie wyjatkowy prezent imieninowy:)

Stokrotko ja nie latalam jakos czesciej siusiu i teraz raczej tez nie ale przy pierwszej ciazy to co chwila takze nie wiem od czego to zalezy, kochana to chyba testowac bedziesz:)

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry