Widok
Ja kiedys mialam mniej wiecej imiona dla bejbikow ale teraz jaks pustka zupelna, zero tworczosci w tym kierunku:( ale pewnie z czasem cos sie spodoba:)
Bombelkowa a co robicie z sypialnia? kolorki, zmiana mebli?
Ja osobiscie nienawidze remontow i az mnie odrzuca na mysl ze za jakis czas bedziemy robic generalny remont domku, fuuuj:(((
Bombelkowa a co robicie z sypialnia? kolorki, zmiana mebli?
Ja osobiscie nienawidze remontow i az mnie odrzuca na mysl ze za jakis czas bedziemy robic generalny remont domku, fuuuj:(((
Koralik slonka i spokoju na imieniki i nie denerwuj sie- wiem..altwo sie mowi..sama sie denerwowalam jak siostra pojechala do szpitala..cala w nerwach..miejsca sobie nie umialam znalezc..nie sadzilam,ze tak bede sie tym przejmowala..
wiem,ze niektore w ogole nie maja teg objawu-biegania do toalety..
pytam z czystej ciekawosci:-)
42dc...to 1 marca czekam..choc pewnie @ przyjdzie..kilka pryszczy-zwiastun krawych dni:/ :(
wiem,ze niektore w ogole nie maja teg objawu-biegania do toalety..
pytam z czystej ciekawosci:-)
42dc...to 1 marca czekam..choc pewnie @ przyjdzie..kilka pryszczy-zwiastun krawych dni:/ :(
stokrotka wlasnie ja pryszcze mialam i na @ i jak wyszly w listopadzie to tez myslalam ze przyjdzie.. ale nie przyszly....
ja siedze spokojnie i czekam na jakiegos smsa... poki co poszla spac bo nie spala pol nocym, korzysta poki nie ma skurczy :) oby lekko poszlo :)
stokrotka Tobie termin juz mina @ nie? wiesz kiedy byla owulacja?
ja siedze spokojnie i czekam na jakiegos smsa... poki co poszla spac bo nie spala pol nocym, korzysta poki nie ma skurczy :) oby lekko poszlo :)
stokrotka Tobie termin juz mina @ nie? wiesz kiedy byla owulacja?
Asiunia, ja Cie rozumiem. Jeżeli jest taka Twoja decyzja ja ją szanuje... nie zamierzam pisać, że sie poddajesz itp... każdy zna swoje możliwości, jeżeli Cie to męczy i czujesz, że masz dosyć to odpoczywaj... może enrergia wróci z czasem... Póki żyj pełnią z mężem i cieszcie się sobą :) odkop swoje libido sprzed staranek :D
a tak w ogóle na libido jak byś chciała teraz przeczytałam, świeży ananas raz dziennie :D
Buziaki i trzymam kciuki za Wasze szczęście niezależnie w jakim znaczeniu tego słowa
a tak w ogóle na libido jak byś chciała teraz przeczytałam, świeży ananas raz dziennie :D
Buziaki i trzymam kciuki za Wasze szczęście niezależnie w jakim znaczeniu tego słowa