Widok

Re: CLOSTILBEGYT A CIAŻA część 5.

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Witam kobitki w nowym watku:)
Specjalna dedykacja dla Bombelkowej:)))))))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
dziewczyny jakie plany na weekend?
ja samotna jestem do niedzieli bo maz dzis wyjezdza i w niedziele rano bedzie, takze nie gotuje, nie sprzatam tylko gnije w lozku z tesknoty:((
plany na weekend.. hmm.. dzis popoludniem ginek, wieczorem sie rozmarze po usg... moze wejdziemy do baru na cole :P
jutro jade do szpitala do mojej chrzesnicy :D
a w niedziele.... sama nie wiem co z niedzialą... jak bedzie taka pogoda to d*pa a nie niedziela...
A ja zostaje na weekend w łożku, przeziębienie chyba za bardzo się do mnie przyzwyczaiło. Katar mnie męczy, że spać w nocy nie mogę przez zatkany nos.
Umówiłam się właśnie na wizytę u endokrynologa na przyszły czwartek, mam nadzieję, że ta niedoczynność tarczycy nie zaszkodzi mojemu maluszkowi:/
Aszi super:) mąż pewnie jest dumny, że będzie miał synka:)
Ja dziś odebrałam wyniki TSH mam 1,43 wydaje mi się że to trochę za mało bo powinnam mieć koło 2 ale zobaczymy co powie endo może trzeba będzie zmniejszyć dawkę euthyroxu.
Aszi zapytaj się endo o jodit czy możesz brać bo wiem że w ciąży jest wskazany ale nie wiem czy przy niedoczynności można go brać poczytaj sobie jeszcze w necie .
Mąż się cieszy, ale z dziewczynki też by się bardzo cieszył:) czytałam troszke na necie o tej niedoczynności, ale wszystkiego dowiem się w czwartek:)
A co do dziecka to stwierdziliśmy, że będzie równowaga- moi rodzice mają już wnuczkę, tesciowie też mają wnuczkę( siostra męża urodziła w zeszłym roku), więc teraz fajnie jakby był chłopak:) No i jest:)
Koraliczku czekam na wieści- wróżę córe !!! :P

pozdrawiam Wszystkie staraczki i ciężaróweczki oczywiście :)
Ana jak coreczka sie chowa?
Dziewczyny..
Ja się wypisuje ze staranek..
Niestety złe wyniki.. 3 msc conajmniej przerwy ;(( Jestem zrozpaczona..

Znikam, powodzenia wam życzę!
Bombelkowa nie uciekaj z naszego forum, przecież możesz być tu z nami:)
A jakie wyniki masz złe, że 3 miesiące przerwy?? I co potem?
Bombelkowa co się stało?
Bombelkowa???
Koraliczku a ty gdzie się podziewasz?? czekam i czekam i się doczekać nie mogę:)
Roli... dziękuję za zaintersowanie :)niunia chowa się super- zdrowiutka, karmiona tylka cycem mamy :P
teraz smacznie śpi, ale pewnie zaraz się obudzi na jedzonko :)
chodzimy już na spacerki- dzis musiałyśmy sobie odpuścić bo padało i wiało... ogólnie maleńka jest przesłodka.

Koraliczek- co będzie???
Ana, to fajnie ze dzidzia zdrowo sie chowa:) Tak wlasnie spojrzalam na twoj suwaczek i zobaczylam ze mala juz ponad miesiac ma i pomyslalam sobie ze juz napewno fajny bobasek z niej:)
No wlasnie Koraliczek, przeczucia sie sprawdzily? Czekamy z niecierpliwoscia:)
uffffffffff jestem juz... wiecie co... wku... rzylam sie, Pani doktor ma zespol tureta i ciut niewyraznie pisze... nie chcieli mi recepty przyjac w aptekach.. objechalam cale miasto ale w koncu sie udalo... musialam wykupic bo moja lekarka idzie na urlop od poniedzialku a juz jej nie bylo w klinice o 19... na recepcie mialam antybiotyk i 2 leki na to zapalenie bo podobno nie zaciekawie to wyglada no i kontrola 5 marca a potem 23 marca...

dostałam nr do poloznej od szkoly rodzenia...
no i wysilek jakikolwiek zabroniony....... nawet basenu niet ;/ i joga tez niet...

a co do płci to na 55% byc moze ... synek :) ale tak sie zakryl i skrzyzowal nozki ze nie bylo nic widac.. tylko przez sekunde Pani doktor miała domysl ale mowi ze z tego moze byc tak samo dziewczynka jak i chlopczyk wiec... dalej nie wiemy :) bo tam pempowina tez troche zaslaniala... :P

ale zmeczona jestem uffff

Ana hej :) buziaki od e-cioci :D
Bomblu nie uciekaj.
Koraliczku no to widzę, że miałaś ciężki dzień. A kiedy następna wizyta u lekarza?
Widzę, że jeszcze do końca nie wiecie, ale przy następnej już będziesz wiedziała czy to córeczka czy chłopczyk:)Najważniejsze byście oboje byli zdrowi:)
Koraliczku to nastepnym razem dzidzia sie odsloni:)
Aszi kochana nastepna wizyta z usg 23 marca ale wczesniej mam prenatalne, a na kontrole z posiewem z moczu i wymazem z pochwy mam isc 5 marca...
prenatalne mialam miec 8 marca ale musze przesunac na 15 bo moja P.doktor mowi ze jednak tydzien za wczensie mnie tam zapisali...
kupilam sobie mustele na rozstepy.. moze mi znikna troche te co juz mam... musz ekupic tez cos na ujedrnienie ciala i celulit bo chyba mi sie cos robi!!! ;((((((

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

biznes - jaki ?? (21 odpowiedzi)

Witam wszystkich na forum i bardzo proszę o pomoc. Postanowiłam otworzyć swój własny niewielki...

Znacie Dr Karinę Kulikowską-Ciecieląg (21 odpowiedzi)

jak w temacie :) jakie macie doświadczenia, opinie?

Jakie krzesło do biurka (10 odpowiedzi)

Jakie krzesło polecacie dla starszaka, który niebawem wybiera się do szkoły, więc więcej czasu...

do góry