Widok
najpierw lepiej napisać odwołanie od decyzji, którą się otrzymało. wcale nie jest tak, że nic to nie da.
Reklamacje najczęściej z czapy odrzucają bo robi to kierownik sklepu. Odwołania powodują, że but idzie do rzeczoznawcy. I już kilka razy udało mi sie odzyskać pieniądze.
Ciężko dać wzór takiego odwołania bo nie wiemy co jest w uzasadnieniu decyzji a raczej do tego trzeba się odnieść.
Reklamacje najczęściej z czapy odrzucają bo robi to kierownik sklepu. Odwołania powodują, że but idzie do rzeczoznawcy. I już kilka razy udało mi sie odzyskać pieniądze.
Ciężko dać wzór takiego odwołania bo nie wiemy co jest w uzasadnieniu decyzji a raczej do tego trzeba się odnieść.
A najlepiej to udać się wcześniej do własnego rzeczoznawcy i z taką opinią reklamować. Ja tak zrobiłam, jak miałam problem z reklamacją w CCC, poszłam do rzeczoznawcy przed napisaniem odwołania, kumpela poleciła mi rzeczoznawców Maj, skorzystałam i nie żałuję. Sprawę załatwiłam szybciej niż gdybym musiała czekać, aż oni wyślą do swojego rzeczoznawcy.