Widok

Rec 3

Rec 3 Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Rec 3.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

O matulu...

Potwierdza się, że im wyższy numerek przy tytule, tym gorzej... Film jest intrygujący tylko na samiutkim początku, pierwsze kilka minut- później kompletna klapa. Scenariusz pisał ktoś nie w pełni trzeźwy zapewne, dialogi są jeszcze gorsze- film przypomina przekiepską telenowelę wenezuelską. Horroru w tym nie ma (wpierw cisza, a później banalne wyskoczenie zombi z wrzaskiem to jedyna technika, jaką próbują "zaskoczyć" nas twórcy), publika dość szybko zaczęła się rechotać i komentować scenki, i słusznie. Szkoda pieniędzy na to dzieło, prędzej widz odczuje żenadę, niż sens wyjścia na to barachło do kina :)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

beznadzieja

o ile pierwsza i druga część były świetne, trzecia jest totalną porażką. To raczej tragi-farsa niż film grozy. Z techniką operatorską poprzednich części nie ma nic wspólnego. Naprawdę strata pieniędzy.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

PORAŻKA !

DNO, DNO, DNO !! Totalne dno !!Pierwszy raz w życiu wyszłam z kina w połowie filmu , po prostu nie dało się wysiedzieć. Kompletna żenada, nie ma to nic wspólnego z poprzednimi częściami REC-a , reżyser sobie chyba jaja zrobił... ludzie nie traćcie pieniędzy , kompletna masakra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

PORACHA !!!

Nie ma nic wspólnego z poprzednimi częściami odradzam ! Nie dość, że muzyka pojawia się wesoła w momentach grozy to są tak beznadziejne sceny, że ludzie na widowni się śmiali dosłownie !!!! KPINA !!!!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

DNO DNA

W pełni zgadzam się z przedmówcami, strata czasu i piniędzy, juz dawno nie widziałem takigo syfu.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

ŚWIETNY FILM !

nie słuchajcie ich opini tylko do kina dajecie ;pp !

naprawde bardzo mi sie podobał :)

pozcątek nudny ale poźniej świetna akcja ! :DD
i więcej wam nie zdrzadzam : D
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Po prostu kpina

Byłem na rec 1 i rec 2. Te dwa filmy to majstersztyki horroru, po prostu 10/10. Byłem przekonany, że podobnie będzie z rec 3. Powiem tak - nigdy się tak nie zawiodłem jak na tym filmie. Po pierwsze kompletnie nie miał nic wspólnego z 1 i 2, w żaden sposób do nich nie nawiązywał. Po drugie scenariusz to była jakaś błazenada, jakby go Rutowicz pisała. Po trzecie i najgorsze to wcale nie było straszne, nic a nic. Zawsze kiedy już myślałem że się wystraszę to albo nic strasznego się nie działo, albo puszczano jakąś beznadziejna muzykę. Moja ocena 0/10
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Najgorszy film jaki widzialem w zyciu!

Choc to nie do konca prawda bo slowo "widzialem" mozna odniesc do pierwszych 20 minut filmu. Wiecej nie wytrzymalem i wyszedlem z kina. Zdazylo mi sie to poerwszy raz.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Filmy

Rambo: Pierwsza krew (5 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rambo: Pierwsza krew . Przeczytaj o filmie.

Michael (6 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Michael . Przeczytaj o filmie.

Maryja. Matka Papieża (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Maryja. Matka Papieża . Przeczytaj o filmie.

do góry