Widok

Reda, Rumia - dojazd

Witam, szukam domu w okolicach Trójmiasta i zastanawiam się nad Redą, Rumią i okolicami. Jak wygląda czasowo dojazd w godzinach szczytu do centrum Gdyni? Pół godziny wystarczy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie ma znaczenia czy to Rumia Reda czy inne obrzeże 3miasta, wszędzie nie ma łatwo z dojazdami. Jedyne co mogę powiedzieć że oba te miasta są ok, ale będzie gorzej bo z każdym dniem bloków przybywa a drogi wciąż te same i nawet nie ma planów na to by to zmienić. Ja rano jadę 3km 15-20min, ale już się przyzwyczaiłem. Kogo obchodzi komfort mieszkańców, najważniejsze że deweloper kasę inwestuje i buduje. Im więcej mieszkańców tym więcej podatków do miejskiej kasy. Komfort Twojej egzystencji i tak nikogo nie zainteresuje. Jeśli chcesz do Gdyni dojechać w pół godziny to tylko SKM-ką.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Z Rumi do Gdyni Głównej 17 min skm, krócej niż z wielu dzielnic Gdyni. Sopot 30 min, Gdańsk Główny ok 1h. Mieszkałam w Rumi 20 lat i chętnie bym tam wróciła, wszystko w zasadzie masz na miejscu :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

...gs, gops, przystanek PKS i zakład pogrzebowy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jasne, dziękuję za Wasze wypowiedzi.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Dom i mieszkanie

Inwestowanie w nieruchomości. (5 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam odłożoną pewną sumę pieniędzy i zastanawiam się nad inwestycją w...

Gecco Deweloper (11 odpowiedzi)

Jeżeli ktoś jest zainteresowany szczerą opinią polecam przejść się po mieszkańcach inwestycji na...

City House Karczemki (152 odpowiedzi)

Czy ktoś zna developera, z ich strony wynika, że budują głównie domy. Może ktoś słyszał o...

do góry