Widok

Redłowo i okolice..

Redłowo Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Chetnie poznam jakis ludzi z Redłowa bądź okolic... codzienne przebywanie w domu mi nie służy, wiec warto byłoby mieć z kim wyskoczyć.. gdziekolwiek w sumie byle wyjsc z domu :) przedział wiekowy ? hah 18-25 ? wazne by miec z kim pogadać, mieszkam tu od niedawna i nie wierze ze w okolicy nie ma ani jednej pełnoletniej osoby? żadnych studentów.. ? xD

piszcie tu lub na maila nevermind84@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
aloooooo :)
Hej. Jestem z okolic Redłowa. Ile macie lat? Jaka płeć? Czym się interesujecie? Może znajdą się jakieś wspólne zainteresowania ;D. OD niedawna mieszkam w Gdyni, nikogo tutaj nie znam ;p. Przyda się ktoś na pogaduchy ;D. Pozdrawiam ;))))
hej :)

to witam w klubie, bo jestem w podobnej sytuacji. napisz maila albo podaj to jakos pogadamy nevermind84@wp.pl :)
O, ja mieszkam w Gdyni raczej w jej okolicach od dziecka więc moge wam pokazać co i jak ;)
Sie ma! Pozdrawiam z Herberta 7/Lanoty 7!
Michał

A zainteresowania to nasz port w Gdyni (niestety lekko przydrogi, ale piękny :-) )
Pogórze Herberta? Nie ogarniam.
Co z Pogórzem? Jakie Pogórze? W redłowskim podforum jesteśmy przecież :-)
serio? kurde, nie wiedziałam...
hm... ale zakręcona rozmowa :-)
Szukaj na Zielonym. To stosunkowo młode osiedle i jest trochę fajnych młodych "ludziów":)
Niech wszyscy, którzy źle mi życzą, pocałują mnie w d*pę.
sama mieszkam na zielonym osiedlu i nie miałam okazji od ponad dwóch miesięcy nikogo poznać... -.-

Inne tematy z forum Poznajmy się

Zanim zostanę zjedzona... (100 odpowiedzi)

Proszę nie zrozumieć mnie źle tylko spróbować postawić się w mojej sytuacji. Mam 35 lat, bardzo...

Czy kobieta (40+),samotna matka może jeszcze znaleźć przyjaciela,partnera? (204 odpowiedzi)

Zastanawaim się czy to jeszcze mozliwe,aby kobieta po czterdziestce,będąca samotną matką mogłaby...

Znajomi (11 odpowiedzi)

Cześć, zastanawiam się dlaczego ludzie zamieszczają tutaj ogłoszenia o tym że chcą kogoś poznać....

do góry