Widok
no czerwcowa, skontaktuj się z grześkiem ;) przymierz i sama zobacz te rękawiczki!!! są ładne i ładnie wyglądają, czasem pasują, czasem nie, nie wiem jaką masz kieckę ;) czasem w rekawiczkach jest po prostu za gorąco ...
na mnie rękawiczki bez palców po prostu nie pasują - mam za wielkie (albo za długie) dłonie :) he hehe
na mnie rękawiczki bez palców po prostu nie pasują - mam za wielkie (albo za długie) dłonie :) he hehe
[img][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]
[/img]

[/url]
[/img]
wiesz co, skoro już masz rękawiczki (a nawet dwie pary - to stanowczo powinnaś je włożyć ;-) np do kościoła ;) /o ile łapki ci się nie ugotują, bo miejmy nadzieje 4 czerwca będzie upał/ a potem możesz je zdjąć :) :)
ja się zastanawiałam nad zakupem, ale jeśli nie jestem przekonana co do pewnych rzeczy, czy je włożę czy nie, to ich nie kupuję... najlepszym przykładem mojej niekonsekwencji jest stroik do włosów, który mam w szufladzie i też nei wiem czy założe :)
ja się zastanawiałam nad zakupem, ale jeśli nie jestem przekonana co do pewnych rzeczy, czy je włożę czy nie, to ich nie kupuję... najlepszym przykładem mojej niekonsekwencji jest stroik do włosów, który mam w szufladzie i też nei wiem czy założe :)
[img][url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]
[/img]

[/url]
[/img]
a mi sie podobaja rękawiczki i dlugi i krótkie:)Ja sobie marzyłam o krótkich z palcami tylko jakos nie wiem co w kościele z nimi zrobić? Bo mi sie wydaje ze do mojej sukienusi to takie krótkie by pasowały i jeszcze marzy mi sie taka różowo-ecri parasoleczka:)wiecie taka jak ze starych filmów:)-która tez jest troche nie praktyczna.No ale jeszcze zobacze.
Pozdrowionka
Pozdrowionka
...wiecie co wydaje mi się ze to co pasuje w duzej mierze zalezy od nas :) rekawiczki wygladają łądnie i jezeli ci pasują do sukienki to powinnaś je załozyć a jak bedzie ci wnich za ciepło to poprostu je zdejmiesz:) do mojej sukienki jakos nie pasuja a poza tym niestety mam mało zgrabne dłonie ...paluszki powybijane (wynik uprawiania sportu) i niestety nie ładnie wyglądały w rękawiczkach.....
Przy okazji podziele się z wami moim wczorajszym przezyciem, byłam na przymiarce sukni i czekałam na moją kolej .obok siedziała jakaś panna młoda z przyjaciólkami i mamą i głośno komentowały wszystkie suklnie w salonie ...hmmm na temat swojej ( taftowej ) usłyszałam że te GNIECIUCHY TO NIE BARDZO PASUJĄ NA ŚLUB:(:(:( WRRRRRR .... Z mamą normalnie szczeny nam opadły ............takze dziewczyny kierujmy się swoimi pomysłami ,oczywiście sa pewne granice , nie zapominajmy ze to ślub:):)

Przy okazji podziele się z wami moim wczorajszym przezyciem, byłam na przymiarce sukni i czekałam na moją kolej .obok siedziała jakaś panna młoda z przyjaciólkami i mamą i głośno komentowały wszystkie suklnie w salonie ...hmmm na temat swojej ( taftowej ) usłyszałam że te GNIECIUCHY TO NIE BARDZO PASUJĄ NA ŚLUB:(:(:( WRRRRRR .... Z mamą normalnie szczeny nam opadły ............takze dziewczyny kierujmy się swoimi pomysłami ,oczywiście sa pewne granice , nie zapominajmy ze to ślub:):)

to i ja niech dodam swoje 5 groszy;-)
Mi sie marzyly dlugie rekawiczki za lokiec- ale zawsze z palcami (te bez jakos mi nie podeszly, mam takowa pare wieczorowych w domciu i nie umiem sie przekonac, choc sa niewatpliwie praktyczniejsze)
Potem chcialam zrezygnowac- bo wszyscy przestrzegali mnie ze to utrudnia zycie i niepraktyczne.
Ale ostatnio doszlam do wniosku, ze one naprawde BARDZO mi sie podobaja, a ze kieca bedzie z gorsetem i odkrytymi ramionami, to jednak sie na nie zdecyduje!
W razie co sciagne podczas ceremonii i juz nie zaloze ;-) choc moze nie bedzie tak zle
Mi sie marzyly dlugie rekawiczki za lokiec- ale zawsze z palcami (te bez jakos mi nie podeszly, mam takowa pare wieczorowych w domciu i nie umiem sie przekonac, choc sa niewatpliwie praktyczniejsze)
Potem chcialam zrezygnowac- bo wszyscy przestrzegali mnie ze to utrudnia zycie i niepraktyczne.
Ale ostatnio doszlam do wniosku, ze one naprawde BARDZO mi sie podobaja, a ze kieca bedzie z gorsetem i odkrytymi ramionami, to jednak sie na nie zdecyduje!
W razie co sciagne podczas ceremonii i juz nie zaloze ;-) choc moze nie bedzie tak zle
Mam do sprzedania rękaiewczki ślubne ( nowe po 26zł) jak i inne dodatki do sukien Zapraszam do przymiarek zawszę mogę piodjechać z wybranymi modelami tak aby idealnie przyszła Panna młoda dopasowała sobie dodatki do sukni.
Rękawiczki można zobaczyć na stronie www.lanetti.com.pl
A prosżę dać znać na sklep@lanetti.com.pl
Zapraszam nic nie szkodzi umówić się ...
Rękawiczki można zobaczyć na stronie www.lanetti.com.pl
A prosżę dać znać na sklep@lanetti.com.pl
Zapraszam nic nie szkodzi umówić się ...