Widok

Reklamy/Ogloszenia na forum

Reklamy/ogłoszenia:

* zabrania się zakładania tematów reklamujących własną działalność gospodarczą;
* zabrania się notorycznego dodawania tematów dotyczących oferty sprzedaży oraz kupna przez osoby fizyczne;
* zabrania się sztucznego podbijania w listingu własnych tematów ogłoszeniowych.

Ponieważ są to najczęściej pojawiające się przypadki łamiania regulaminu tematy które nie będą spełniać wyżej wymienionych punktów będą blokowane.

popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2
ogłoszenia zawsze były i będą,
chociaż czasem mnie to denerwuje to jednak korzystam z tego,
wolałabym żeby admin zrobił opcję edytowania własnego postu (bo czasami się człowiek pomyli i wychodzi na analfabetę) zamiast ingerencji w wątki typu kupię sprzedam,
Emilia 14.11.2009
Szymon 05.01.2011

DZIĘKI SZATAŃSKIEJ PYSZE JEDNYCH NIE SŁUCHAM, DRUGICH NIE SŁYSZĘ
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Salambo masz świętą rację,edycja swojego postu to jest to co powinno być.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nic się nie zmieniło w kwestii reklam usługodawców. Ciągle wpadają mi w oko posty wyprodukowane przez dziewczyny z mojej branży.

To jak to będzie w końcu?

A może ustalcie admini i szefowie jakis cennik czy coś ;-).
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pani Justyno,
Reklamowanie się w wątkach w których użytkowniczki proszą o polecenie tego typu usług nie jest zabronione. Nie wolno natomiast usługodawcom zakładać NOWYCH TEMATÓW w których się reklamują a tego typu tematów (w momencie w którym piszę tego posta) na pierwszych paru stronach Wesela ani Rodziny nie widzę.

ps. cały czas przekopuję się również przez stare tematy i staram się wyłapywać wątki reklamowe które były dodane wcześniej.

Pozdrawiam
Na pierwszych stronach to oczywiście nie ma zapewne założonych wątków przez usługodawców z tego względu, że w dniu dzisiejszym np. dziewczyny na Weselniku rozpisały się na ładnych pare stron. Nie będę szukać wątków, o których myślę, bo nie o to chodzi, żeby nawzajem na siebie "kablować", ale z mojej branży ostatnio pojawiły się (tzn. tyle ja zauważyłam) 3 różne wątki rozpoczęte przez usługodawczynie.

Pozdrawiam
Ok, na szybko przejrzałam i nie widzę ;-).

niebawem nie będzie można tu pisać o tym że się jest w ciąży bo też zostanie zablokowane....bzdura.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
żeby to jeszcze faktycznie forumkom przeszkadzało....

a to wychodzi na to, ze usługodawcy nie lubią konkurencji a regulamin jest tylko pretekstem do eliminowania jej...

sad but true

typowe prowincjonalne podejście do biznesu...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jeśli to było do mnie :-), to chciałam napisac, że ja lubię konkurencję :-). Chodziło mi o zasady, które albo obowiązują wszystkich albo nikogo, nic poza tym. Konkurencja jest siłą napędowa biznesu, ale to wiesz Chaberku.
Fotografia:

I cała reszta:

popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
bez sensu wiekszosc tematow to sprzedam wiec zbyt na to byl łatwiej tu sprzedac niz w ogloszeniach admin do bani z tym ;p
fakt,wyglada na to,ze to bardziej adminowi przeszkadza niz nam:P
czy wy nie rozumiecie że tu jest właściciel tego interesu ??!!!!!!!! i że on dyktuje warunki !! wy jesteście tylko gośćmi - i albo respektujecie regulamin, albo spadacie!!! przecież możecie założyć własne forum - jakie chcecie
No ale jeżeli nagle wszyscy przeniosą się na inne forum to Admin zostanie bez pracy :D

"A gdyby tak świat leżał u Twych stóp...?"

''Nie odkładać marzeń, bo nie zmieszczą się na półce"
mazia86 nie równa się wszyscy
A czy nie można by założyć osobnego wątku wynajmie sal?
Myślę że wiele zależy od wyczucia administratora oraz od tego by usługodawcy nie uprawiali zbyt nachalnego bombardowania forumowiczów.Rozwiązanie nie łatwe ale w praktyce chyba najbardziej osiągalne. Po prostu nie można za bardzo męczyć ludzi wierząc że Mr.admin jest człowiekiem o twardym zgryzie lecz cierpliwej duszy;)
a ja proponuję dla admina przeglądnąć forum poznańskie i podzielić to wszystko na działy jak coś się znajdzie nie w tym dziale co trzeba to kasujemy.Każdy z użytkowników wie co chce przeglądać i wchodzi na odpowiedni dział
Proponuję także zakazania pisania oszczerstw i negatywnych opinii przez osoby nie zalogowane.Pozdrawiam
image

Mi też się wydaje, że bardziej to przeszkadza Adminowi niż nam. Co w tym złego, że wystawia się ciuszki po dzieciach za symboliczną kwotę i albo za pampki. Moim zdaniem Admin powinien zająć się usuwaniem postów osób, które obrażają innych.
I to co napisała Salambo czy nie można byłoby wprowadzić edycji swojej wypowiedzi???
Marcelinka 28.11.2009, Dominik 20.11.2005
Moje dzieci są dla mnie sensem życia, są całym światem :)
Dziwie sie, ze pan Admin tak sie skupił na watkach typu sprzedam/ kupie/ oferuje itp. (przydaja sie forumowiczom) a zezwala na posty związane z handlem LEKAMI na recepte (co jest przeciez zabronione!). A tu co jakiś czas post z informacja- sprzedam duphaston, jakies opakowanie tabletek antykoncepcyjnych itp

Wg mnie powinien się skupić na rzeczach NIELEGALYCH....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
do góry