Widok
Ale na głównej stronie platformy też nie można się zalogować, również pojawia się komunikat: "Konto użytkownika ........ nie zostało odnalezione lub zostało zablokowane z powodu wygaśnięcia uprawnień".Tyle kasy wydane na stworzenie strony a wiecznie są problemy..... No chyba, że zablokowali bo "mielą" wnioski...
W tym roku pierwszy raz startowaliśmy w rekrutacji...jak to jest? Dziecko dostaje się tylko do jednej placówki? (czy jak ma dużo punktów to nawet do wszystkich wybranych a rodzic decyduje) Jak wyglądają późniejsze "przetasowania", czy są jakieś listy rezerwowe? Jeśli dziecka nie ma na liście przyjętych tzn, że nie ma już szans na miejsce w danej placówce? Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam :)
System zlicza punkty i segreguje dzieci wg kryteriów wyboru. Jeśli dziecko nie dostało się do pierwszego, może zostać przydzielone do przedszkola drugiego lub trzeciego wyboru (gdy ma wystarczającą ilość punktów). W sytuacji gdy na jedno miejsce będzie przypadało kilku kandydatów o tej samej liczbie punktów- system wybierze losowo. Ostateczna lista przyjętych będzie znana 1 czerwca- po podpisaniu umów przez rodziców dzieci zakwalifikowanych. Dzieci, które się nie dostały, będą mogły wziąć udział w rekrutacji uzupełniającej 12 czerwca, do innych placówek.(w tym takich, których nie było do wyboru w głównej rekrutacji).
Na stronie przedszkola, do którego aplikowaliśmy pojaqwił się oficjalny komunikat:
uwaga rodzice!!!
przypominamy, że procedura odwoławcza
obowiązuje od podania do publicznej
wiadomości listy kandydatów przyjętych
i nieprzyjętych w rekrutacji na rok szkolny
2017/2018
czyli od 1 czerwca można składać odwołania
uwaga rodzice!!!
przypominamy, że procedura odwoławcza
obowiązuje od podania do publicznej
wiadomości listy kandydatów przyjętych
i nieprzyjętych w rekrutacji na rok szkolny
2017/2018
czyli od 1 czerwca można składać odwołania
hej, moje dziecko również się nie dostało do żadnej z 3 placówek do których aplikowaliśmy też mnie to podłamało bo sadziłam że uda się za pierwszym razem skoro podobno miasto musi znaleźć miejsce dla 3 latków. Ale zastanawia mnie jak wygląda rekrutacja uzupełniająca i co jeżeli też dziecko się nie dostanie. Pozdrawiam
moja się dostała :)
ale już miałam przygotowane: http://przedszkola.kilkulatki.pl/jak-napisac-odwolanie-od-decyzji-o-nieprzyjeciu-dziecka-do-przedszkola
ale już miałam przygotowane: http://przedszkola.kilkulatki.pl/jak-napisac-odwolanie-od-decyzji-o-nieprzyjeciu-dziecka-do-przedszkola