Widok

Relacja ARKA Gdynia - LECHIA Gdańsk

Opinie do relacji: ARKA Gdynia - LECHIA Gdańsk. (rugby)

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

jo piszecie o frekwencji a sami na necie siedzicie ja sam nie ukrywam ze nie chcialo mi sie ale jak bedzie cieplej to bede na wszystkich meczach :) !!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

.....

na boisku

Chodzi o pieniądze 1 reprezentacja miała jechać na zgrupowanie do Francji ale po ogłoszeniu programu Ministerstwa Sportu zabrakło pieniędzy.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

no tak, jak bedzie ciepło to wszyscy będą chodzić
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie że kamień łupany po w latach 80 cała Polska reprezentacja grała w I lidze francuskiej .

dzisiaj media takie są

zero zainteresowania sportem prawdziwą grą prawdziwą walką zaangażowaniem w wygrywanie, inaczej jakby jakiś kibic rozebrał się do naga i biegał po boisku wtedy by pisały wszystkie media nawet światowe i to jest patologia mediów ....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

z ta cala liga

to przesadziles
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

no ciesz ze lechia wkoncu wygra
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Na Arce najwieksza frekwencja na rugby od lat

niestety w Gdansku nie potrafia sie zachowac na derbach z Arka w porównaniu tych derbów w Gdyni
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziennikarzu i co by ten wyjazd zmienił . To w olsce trzeba zacząć szkolenie i naukę ale nie w tym środowisku.Ci sami goście od 40 lat gorzej niż w piłce do nie dawna

nic nie cieszy bardziej jak wygrana meczu derbowego

Lechia Gdańsk
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum Sport

Sport (3 odpowiedzi)

Looking to offload my Zdrowit gym membership! 9 months left at only 139 zł. Think of the gains...

Bieganie zimą (27 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

Rękawice do muay thai (5 odpowiedzi)

Hej forumowicze! ;D w przyszłym tygodniu idę na pierwsze zajęcia z muay thai i powiedzieli mi, że...

do góry