to zmusi Lechię i trenera, niejakiego Nowaka do jakiegoś większego wysiłku, mam nadzieję, że nie tyko fizycznego. może sir Nowak się strategiczniej wypowie. ale to mrzonki
tak nie lubię Lecha, że ucieszy mnie wygrana Arki, choć jestem lechistą. A ręka Robaka ewidentna, no ale jest Musiał ... szkoda że gra Sobieraj, bo Arka w "10" może mieć problem
Właśnie pisałem że zgody musiały dopisać skoro zebrali 10 tys.arczanie nigdy takiej ilości kibców nie mieli i mieć nie będą..no chyba że to klony albo makiety hahah
Jak to jest możliwe, że drużyna, ktora walczy o PP nie potrafi wymienić więcej niż 3 podania? Poziom jest przykry. W Arce nikt nie potrafi nawet wygrać pojedynku sam na sam. Kurde, bądźmy poważni.
Jedno jest pewne że w trójmieście będą puchary. Dziś osiągnie je Arka lub na koniec sezonu Lechia bo niżej niż 4 miejsce nie zajmie. Trzeba się cieszyć że będziemy mieć puchary.
Jako fanatyczny kibic Lechii Gdańsk życzę arce wygranej bo zostawiają serducho na boisku i niech puchar przyjedzie do Gdyni a mistrzostwo Polski do Gdańska
Gdyby ktos nie wiedzial co to za dyscyplina, ogladajac ten mecz w zyciu nie wpadlby na to, ze polega ona na strzelaniu goli. Robia wszystko aby nawet w bramke nie trafiac :)
Teraz na pewno więcej chłopaków z LG będzie chciało odbywać stosunek płciowy z klubem lub kibicami AG... przynajmniej tak głoszą deklaracje na murach. Z reszta działa to chyba w obie strony. Cieszę sie ze kibice obu trójmiejskich drużyn darzą sie taka sympatia.