Widok
Drogie Forumowiczki. Wszystko przebiegło znakomicie:))
Fryzjerka pani Ela spisała sie na medal fryzurka trzymała sie do niedzieli wieczór, Elena również, makijaż wszystkim się podobał:))
W kościele nie obeszło sie bez kilku weseołych wpadek ;) ( ale nie z mojej strony;) ), Po których dopiero to ochłonęłam w Livalu aż po pierwszym tańcu.
Poźniej już tylko czekała nas szampańska zabawa przy muzyce puszczanej przez DJ Krzyśka, który spisał sie na medal.
Fryzjerka pani Ela spisała sie na medal fryzurka trzymała sie do niedzieli wieczór, Elena również, makijaż wszystkim się podobał:))
W kościele nie obeszło sie bez kilku weseołych wpadek ;) ( ale nie z mojej strony;) ), Po których dopiero to ochłonęłam w Livalu aż po pierwszym tańcu.
Poźniej już tylko czekała nas szampańska zabawa przy muzyce puszczanej przez DJ Krzyśka, który spisał sie na medal.
Co do Livala to nie mam żadnych zastrzeżeń! Koszty "nagle " nie wzrosły, wódki nie brakowało na stołach, jedzenie przepyszne:), pokój ładny:), ciasta znakomite:) cóż więcej mogę dodać, jesteśmy zadowoleni:))
Po weselu jedzonko było już spakowane, było tego trochę, wódeczka, która została (nawet ta napoczęta) na drugi dzień też była przygotowana do zabraania, wina , soki i napoje wszystko było zwiezione i nawet zapakowane do auta przez obsługę hotelową :)
Po weselu jedzonko było już spakowane, było tego trochę, wódeczka, która została (nawet ta napoczęta) na drugi dzień też była przygotowana do zabraania, wina , soki i napoje wszystko było zwiezione i nawet zapakowane do auta przez obsługę hotelową :)
wygladaliscie superkowo:) i tyle szczzescia na twarzach:) oby kazdy dzien Waszego wspolnego zycia byl radosny, bo wspolnie spedzony:)
Wszystkiego Najpiekniejszego:)
Mam nadzieje,ze nadal tu bedziesz zagladac, jako mloda mezatka i doradzisz nam w roznych kwestjach zwiazanych z weselem i slubem:)
nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić
Wszystkiego Najpiekniejszego:)
Mam nadzieje,ze nadal tu bedziesz zagladac, jako mloda mezatka i doradzisz nam w roznych kwestjach zwiazanych z weselem i slubem:)
nauczyło się serce, serca bicia...juz tak chce wiecznie bić
Dziękuję za życzenia i komplementy:)
Dziewczęta, suknia jest na sprzedaż (marka Agora) wystawiłam ją na Weselniku, w zakładce Sprzedam suknie.
Będzie można od poniedzialku przyjechać do mnie i przymierzyć:)
A jeżeli chodzi o nową, to tak są w salonach ostatnio widziałam ją w gdańskiej Mariettcie (czy jakoś tak), 2500 zł ...
Ja proponuje mój egzemplarz za 920zł:)
Pozdrawiam
Emi81
Dziewczęta, suknia jest na sprzedaż (marka Agora) wystawiłam ją na Weselniku, w zakładce Sprzedam suknie.
Będzie można od poniedzialku przyjechać do mnie i przymierzyć:)
A jeżeli chodzi o nową, to tak są w salonach ostatnio widziałam ją w gdańskiej Mariettcie (czy jakoś tak), 2500 zł ...
Ja proponuje mój egzemplarz za 920zł:)
Pozdrawiam
Emi81
Mierzylam ten model w mariecie w Gdansku , tylko byl na mnie za maly , inaczej bym sie zdecydowala , bo sa znizki na wszystkie sukienki ze sklepu o 500zl. Niestety wyszlo, ze potrzebuje rozm.42 ( no chyba czas wziasc sie za odchudzanko , bo jeszcze wpadne w kompleksy)- a dla Was duuuuuuuuuzo szczescia.