Widok

Relacja z Oleńki

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam wszystkich serdecznie!!!
Na początku chciałabym podziękować za życzenia od forumowiczów,to bardzo miłe z Waszej strony;) W związku z tym,że pare osób pisało do mnie z prośbą żeby powiedzieć coś na temat "Oleńki" właśnie się do tego zabieram;)
Z czystym sumieniem mogę polecić ten lokal wszystkim którzy szukają miejsca na swoje wesele.Obsługa jest bardzo miła,pani Bożenka,która zajmuje sie stroną organizacyjną,jest przesympatyczną osobą którą można śmiało nazwać perfekcjonistką i profesjonalistką w tym co robi.Wg mnie na jej zdaniu można polegać w 100% Wszyscy w tym lokalu starają się pracować tak,aby wywrzeć na gościach jak najlepsze wrażenie.Pani Bożenki na weselu praktycznie nie widać a ma nad wszystkim pełną kontrolę.
Wśród 145 osób zaproszonych nie było nawet jednej,która nie zachwycałaby sie jedzeniem,jego rozmaitością i ilością.Wszystko było przepyszne.Gorąco polecam "stragan wiejski" organizowany w całości praktycznie przez kucharki pracujace w "Oleńce".
Nawet przy tylu gościach ani przy stołach,ani na parkiecie nie było ciasno.
Jeśli chodzi o minusy to wiem że na dolnej sali jest dość mały parkiet taneczny.Kolejna i ostatnią kwestią są pokoje,które nie są być może najwyższej jakości ale w końcu nie jedzie się tam spać;)
Gorąco wszystkich pozdrawiam i życzę powodzenia przy organizacji wszystkiego co dotyczy tego JEDYNEGO DNIA, a tym,którzy są już po gratuluję i życzę wszystkiego dobrego!!!!!

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Dzieki za maila;) i jeszcze raz wszystkiego naj na nowej drodze;)
kolejne pytanka poszly na maila;)
pozdrawiam
Ja również dziękuje za te relację. Ciesz się ze tez wybrałam Oleńkę, utwierdziłam się w przekonaniu ze dobrze zrobiłam.
Wszystkiego dobrego!!!
Pozdrawiam
Miejmy nadzieje, że do tego czasu Oleńka nadal bedzie cieszyła sie dobra opinia ;) albo jeszcze lepsza ;) {oby}

wielkie dzięki za relację..wiedziałam że tam są super wesela a Ty jeszcze to potwierdziałś...teraz tylko czekam na swój Ślub i wesele w Oleńce..
wszystkiego naj naj najlepszego na Nowej Drodze Życia...samych uśmiechów i radości...

A co to takiego ten " stragan wiejski " o którym wspominasz ?
My również się zastanawiamy co to jest ten stragan wiejski....
Nie słyszałam jeszcze o czymś takim na weselach ;)

stragan wiejski to oddzielny stuł z tzw. swojskimi potarwami smalec, ogórki kiszone, wędzona kiełbasa, bimber, szynka, kaszanka, bigos itp.
Ja byłem na takim weselu ale tam był prawdziwy wiejski stół bo to było na wsi rewelacja, zaś w restauarcji to tylko udaje wiejski stół.
Dzieki za wyjaśnienie ;)

Nie ma sprawy. Pozdrawiam
Wlepkę masz już nieaktualną, skoro po ślubie jesteś.
do góry