Widok

Remont mieszkania 38 m2

Witam

Od marca chcę rozpocząć remont mieszkania (cekolowanie, malowania, cyklinowanie, wymiana parapetów itp.) Proszę o polecenie firmy remontowej która u Państwa zrobiała dobrze szybko i w miare za rozsądne pieniądze podobny remont. Z góry dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jeżeli nadal jest Pan zainteresowany firmą remontową to mogę dać namiary na pana Roberta. www.hanool.eu
numer do pana Macieja : 513-449-424, ich strona to: www.pphufrondabis.pl. Pozdrawiam
Dzięki ale gdyby ktoś miał jeszcze jakieś propozycje to proszę o info.
polecam firmę z Rumi robili u mnie i u moich znajomych remont jestem bardzo zadowolona.panowie są bardzo solidni, robią wszystko od elektryki po podwieszane sufity , najważniejsze dla mnie można dogadać się z ceną i nie ma piwkowania co dla mnie liczy się najbardziej .

numer do pana Marcina :728 660 787

I adres strony z której ich znalazłam :

www.artech-service.pl

pozdrawiam Gosia
W pierwszym poście napisałem co chce remontować. Oczywiście nie wszystko wymieniłem ale lista pewnie była by za długa. Jezeli możesz to daj namiary na tą firmę. Nie ukrywam że chciałbym aby całość zamkneła się w dwóch tygodniach maxymalnie.
Witaj

Ja z czystym sumieniem mogę polecić firmę która u mnie remontowała mieszkanie, jak również u moich znajomych. A co dokładnie byś potrzebowała zremontować? Bo u mnie malowali pokój, robili zabudowę, i hydraulikę. Pozdrawiam
Porzednie posty czytałem lecz sporo firm reklamuje się sama a mnie zależy na opiniach ludzi którzy korzystali z ich usług.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Usługi i wykonawcy

Architekt wnętrz - szukam (22 odpowiedzi)

Poszukuję architekta wnętrz. Interesuje nas pomoc przy wystroju pokoju dziecięcego. Potrzebujemy...

ile kosztuje budowa domu? (144 odpowiedzi)

Ile trzeba przeznaczyć kasy - na działkę i budowę (materiały, ekipa)? Proszę o konkrety z Banina.

do góry