Widok

Remonty dróg - bumelanctwo na jedną zmianę.

Motoryzacja Temat dostępny też na forum:
Przyzwyczaiłem się do widoku, kilku robotników opierających się o łopatę. Ostatnio jednak jechałem nocą obok Baltic Areny - jak się okazało praca wre tam o każdej porze.

Moje pytanie jest następujące - skoro da się prowadzić inwestycje w systemie 3-zmianowym, to czemu tak się nie dzieje w inwestycjach drogowych?! To co się wyprawiało i wyprawia np. na Łostowickiej, remontowanej przez x lat i wciąż nie zrobionej woła o pomstę do nieba. Czemu nikt się nie puknie w łep i zamiast robić jeden odcinek przez 3 lata, nie zatrudni się ludzi na 3 zmiany i nie zrobi w rok?!

Przez miasto ostatnio w ogóle nie da się jeździć. Ktoś może powiedzieć; to nie jeździj samochodem. Żeby dojechać i wrócić z Ujeściska do Gdyni, w komunikacji miejskiej spędzałbym 4 godziny dziennie. W aucie "tylko" 2. W dużej mierze jest to wina inwestycji ciągnących się latami. Czy ktoś mógłby pójść po rozum do głowy?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
na arenie pracuja juz dawno w nocy bo sa 4 miesiace do tylu i 4,5 mln plnow w plecy.... ci od zadaszenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Na drogach Trójmiasta

[Gdzie?] Uzywane auto w miare uczciwie? (31 odpowiedzi)

Szukam uczciwego salonu w Trójmieście, gdzie mozna kupic uzywane auto i zostawic w rozliczeniu...

Myjnia bezdotykowa - możliwość mycia ręcznego (4 odpowiedzi)

Dzień dobry! Gdzie w Gdańsku można na spokojnie umyć auto ręcznie (na dwa wiadra) na myjni...

Wypożyczalnia samochodów (10 odpowiedzi)

Witam, gdzie jest najlepiej wypożyczyć samochód na dłuższy okres czasu? Najlepiej tak żeby od...

do góry