Widok

Restauracja Biały Kruk

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej. Czy ktoś był/słyszał coś odnośnie nowej restauracji Biały Kruk w Starogardzie Gdańskim? Czy jedzenie jest dobre, czy jest jego odpowiednia ilość? Jak z parkietem do tańczenia?
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Hej, Ja byłem w Białym kruku i jestem bardzo zadowolony z tej restauracji. jedzenia było dużo i bardzo dobre. :))
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
pewnie że tak. jak narazie jedna z najlepszych jak nie najlepsza restauracja w starogardzie. a jedzenie i ilość jedzenia w najlepszym pożądku. piekna sala i parkiet do tańca. a nie długo jeszcze dół będzie czynny wiec i dróga sala będzie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
potwierdzam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
odwiedziłam restauracje przypadkowo na pokazie mebli
jesli chodzi o miejsce na wesele to polecam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0
Bardzo przyjemny lokal :) ostatnio byłam na Dancingu w sali klubowej
fajne towarzystwo odwiedza to miejsce i ceny przystepne
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0
Jedzenie było pyszne obsługa miła a wystrój przepiękny. To wszystko sprawiło że nasze wesele było najpiękniejszym dniem naszego życia.Serdecznie polecamy ten lokal przyszłym parą młodym!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
przemiła obsługa
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
byłam na urodzinach przyjaciółki i muszę przyznać że miejsce naprawdę warte polecenia... kuchnia obsługa wystrój - Rewelacja!
Ugoszczeni zostaliśmy na dolnej sali - idealnej na kameralne spotkania :)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wspaniały obiad weselny, najwyższa nota za najwyższy poziom, smak, kulturę, wystrój, czystość, załogę restauracji i świetną organizację ze strony Pani Iwonki !!!!!! dziękujemy !!!!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Najlepsze jedzenie ever ! będziemy tu zaglądać znacznie częsciej ! ; ))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
aktualna opinia : jedzenie super,P. Iwona odpowiednia osoba na takie stanowisko. Wszystko wytłumaczy i doradzi. Mamy zamówioną u nich sale na wesele na przyszly rok :D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ja w Kruku byłam dwa razy na niedzielnym obiedzie.
Za pierwszy razem: poprawnie, ale bez szału.
Wnętrze wg mnie jest ciemne, mało przytulne, obługa kelnerska przeciętna, czas oczekiwania bardzo długi.

Za drugim razem: porażka. Zamówiony rosól odesłaliśmy do kuchni- do tego stopnia był niesmaczny.. dostaliśmy w zamian krem z brokulów, którego też nie dało się jeść- był tak słony.

Za każdym razem podczas naszego obiadu były organizowane przyjęcia, uroczyste kolacje, więc może na organizowanych imprezach wszystko wygląda inaczej. Ja w każdym razie się zraziłam i nigdy więcej tam nie pójdę. W okolicach STG i w samym mieście jest kilka przepięknych miejsc w których można zorganizować wesele.
Przyjemne ciepłe wnętrza idealnie nadają się na towarzyskie przyjęcia a dopełnia to miła obsługa i kuchnia na wysokim poziomie:) Zorganizowaliśmy już tu nasze wesele oraz chrzest naszej małej Asi :))) bardzo jesteśmy zadowoleni

Inne tematy z forum Wesele

Biżuteria ślubna - gdzie kupić? (59 odpowiedzi)

Możecie może polecić miejsce na zakup biżuterii ślubnej, chodzi o srebro?

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry