Widok

Restauracja Gdynia na obiad weselny na 30 osob

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, czy mogłabym prosić o pomoc osoby które korzystały z formy obiadu weselnego w restauracji i mogą polecić dobry lokal w okolicach Gdyni
dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hotel kuracyjny w Gdyni, villa aqua w Sopocie
Rodizio, górna kameralna sala
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Zobacz "W ogrodach" w Gdyni na Władysława 4-tego. Robiłem tam raz zdjęcia na obiedzie i było tak jak być powinno. Fajnym miejscem też jest Barakuda.
Zapraszam do Hotelu Lival*** w Gdańsku Brzeznie. Hotel połozony jest 5 metrów od plazy. Wszystkie pokoje z widokiem na morze. Wysmienita kuchnia. Menu od 120zl/os. Sala idealna na 30-50osob. Posiadamy jeszcze kilka wolnych terminów na rok 2010.

Kontakt: marketing@hotel-lival.pl
restauracja coco w Gdyni. www.coco.net.pl
Nie wiem jak z obiadami weselnymi, jednak jeśli chodzi o ilośc osób to dobrym wyjsciem mógłaby być też LA VITA na Władysława IV. Jedzenie mają przepyszne! Moja mama organizowała tam swoje urodziny właśnie na 25 osób i z tego co pamiętam to obsługa była szybka i sprawna, wszystko wyszło bezkłopotowo. Jednak minusem jest wystrój, który nie jest tak szykowny jak np w Villi Aqua.
jezeli jesteście w miarę młodzi to mysle ze Coco w Gdyni (mozna np wziac tylko taras), Boolvar (tez w Gemini), albo Barbados?
image
http://www.wesele.svoboda.com.pl
tel: 0 501 230 139
wesele@svoboda.com.pl

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (217 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

do góry