Widok

Restauracja Gdynia na obiad weselny na 30 osob

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Witam, czy mogłabym prosić o pomoc osoby które korzystały z formy obiadu weselnego w restauracji i mogą polecić dobry lokal w okolicach Gdyni
dziękuje
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
hotel kuracyjny w Gdyni, villa aqua w Sopocie
Rodizio, górna kameralna sala
http://www.slubnemarzenie.com.pl
Kartki i zaproszenia okolicznościowe dla dzieci i dorosłych
min. na Chrzest, I Komunię, urodziny, rocznice.
Zaproszenia, zawiadomienia, zawieszki, winietki itd. na ślub
Ślubne dekoracje kościołów i sal weselnych
Zobacz "W ogrodach" w Gdyni na Władysława 4-tego. Robiłem tam raz zdjęcia na obiedzie i było tak jak być powinno. Fajnym miejscem też jest Barakuda.
Zapraszam do Hotelu Lival*** w Gdańsku Brzeznie. Hotel połozony jest 5 metrów od plazy. Wszystkie pokoje z widokiem na morze. Wysmienita kuchnia. Menu od 120zl/os. Sala idealna na 30-50osob. Posiadamy jeszcze kilka wolnych terminów na rok 2010.

Kontakt: marketing@hotel-lival.pl
restauracja coco w Gdyni. www.coco.net.pl
Nie wiem jak z obiadami weselnymi, jednak jeśli chodzi o ilośc osób to dobrym wyjsciem mógłaby być też LA VITA na Władysława IV. Jedzenie mają przepyszne! Moja mama organizowała tam swoje urodziny właśnie na 25 osób i z tego co pamiętam to obsługa była szybka i sprawna, wszystko wyszło bezkłopotowo. Jednak minusem jest wystrój, który nie jest tak szykowny jak np w Villi Aqua.
jezeli jesteście w miarę młodzi to mysle ze Coco w Gdyni (mozna np wziac tylko taras), Boolvar (tez w Gemini), albo Barbados?
image
http://www.wesele.svoboda.com.pl
tel: 0 501 230 139
wesele@svoboda.com.pl

Inne tematy z forum Wesele

Piling do ciała który zdziała cuda-jaki polecacie? (26 odpowiedzi)

Chciałabym wygłacic skóte na rekach mam lekko zrogowaciały naskórek zawsze pomagało słonce lub...

sukienki wieczorowe (58 odpowiedzi)

dziewczyny, wiecie gdzie można dostać ładne sukienki wieczorowe?? proste i eleganckie, dla matki...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry