Widok

Restauracja Godding w Sopocie przy lesie

Wesele Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:
Hej dziewczyny - chyba znalazlam knajpe najwspanialsza na swiecie :) Licza sie jednak wasze opinie - jak tam wyglada weselicho???? Ceny nie sa niskie tak wiec ciekawi mnie czy proponowane menu jest ok, czy smaczne i wogole, jak wyglada serwis itd, czekam na jakiekolwiek info PLIZZZ to moja ostatnia szansa, bo dzis mam podpisywac umowe :/ dzieki, licze na WAS :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja ma tam wesele 31 maja.
My się zdecydowalismy na to miejsce przede wszystkim ze względu na dobrą kuchnię - wszyscy zachwalaja. A jeśli ceny mają być gwarancją dobrego smaku to nie powinno byc problemów :)
W takim razie bede czekac na Twoja relacje na pocztaku czerwca :) ja jade dzis placic zaliczke i coz - niech bedzie co ma byc :)
dziewczyny , będzie dobrze:) pisałam Wam już :)))

po czym?
a tak wogole to fajny lokal.
Jak tam maja z terminami? Mozna jeszcze wybierac, czy juz kiepsko? chodzi mi o przyszla jesien.
Zreszta do nich napisze...
Ichilec podisałaś umowę? Które menu wybraliście? I ile chcieli zaliczki? Pozdrawiam!

maxaga , juz po ślubie - i całe szczęście :)

tak Dorotko, podpisalismy wczoraj umowe, na menu szczegolowe umowilismy sie po nowym roku, jednak wybieramy wariant 150zl/pl - z tym ze ze wszystkich 5 opcji menu zrobilismy sobie jedno i przekazemy mu nasza opcje na kolejnym spotkaniu :) Za ok 70 osob zaplacilismy 2000, niemniej jednak p.Jarek generalnie bierze 30% zaliczki (reszte placisz do 7 dni PO imprezie - uwazam to za fair play - zawsze za bibke mozesz zaplacic z kasy, ktora dostaniesz od gosci ;) ). Ogolnie jestem pod dobrym wrazeniem.

Jesli chodzi o wolne terminy w Goddingu to od maja do pazdziernika wszystkie soboty sa zajete, za wyjatkiem 30 sierpnia, nie wiem jednak jak wyglada sprawa piatkow gdyby kogos one interesowaly....
Witam Cie Ichilec! a skad wiesz że 30 sierpnia jest wolny? Bo ja szukam wlasnie na ten termin! To jest na 100% pewne? Pozdrawiam i dzieki za info!

Witam

Też szukam miejsca na wesele i urzeklo mnie Godding. Jest naturalnie ale i elegancko, dokładnie czegos takiego szukam, ale dopiero na sezon 2009 :)

Mam pytanie ile max osób może sie tam zmieścić? Czy ponad 70?

pozdrawiam

I życzę cudnego czasu...
Jak podpisywalam umowe p. Jarek mi powiedzial, ze dzien wczesniej jedna para przeniosla swoj termin z 30.VIII na wrzesien i ze ten sierpien to jego ostatni wolny termin - tak wiec - dzwon szybciutko, bo chyba warto :)

Jesli chodzi o komfortowe rozstawienie stolow to na chwile obecna Godding przyjmuje 72 osoby, niemniej jednak do wiosny bedzie rozbudowany wiec z pewnoscia w 2009 bedziesz juz tam mogla zrobic wesele na wieksza ilosc gosci. Wiem rowniez od wlsciciela ze od mraca otwiera druga knajpe Godding w Chwaszczynie a ta w Sopocie w przyszlosci bedzie miala jeszcze pokoje goscinne, wiec - zmierza wciaz ku lepszemu. Powodzenia :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
na chwile obecna max 72 osoby, ale gosciu planuje rozbudowe lokalu i do lata tego roku wszystko bedzie wygladac inaczej
mialo byc do lata przyszlego roku oczywiscie :)
Też interesuje sie tym lokalem, ale mam pewną drobną uwagę do menu. Po prostu wydaje mi sie że jest mało jedzenia, szczególnie w części obiadowej, no i minimalna ilość soków i napojów. W sumie wole mniej wyszukane potrawy, ale w wypadku tej restauracji boję sie że mogłoby sie tak zdarzyć że w pewnym momencie będzie pusto na stole. Pisze to z obawy a nie z powodu zniechęcenia kogokolwiek. Ichilec byłabym wdzięczna gdybyś przesłałam mi Waszą opcję menu.

Witam, w czerwcu tego roku robiłam w Goddingu gigantyczne wesele. Było naprawdę fenomenalnie. Pyszne jedzenie i baaaaardzo dużo, przemiła obsługa, ze wszystkim można się było dogadać - miałam własnych dekoratorów i mnóstwo nietypowych zachcianek - wszystko udało się zrealizować.
Polecam najgoręcej.
Urok miejsca jest niepowtarzalny, a do tego w samym centrum trojmiasta
Tweeti, a który miałaś zestaw menu? Kurcze trudno sie zdecydować na jakiś lokal...

Niestety nie mialam konkretnego zestawu. Gosci bylo ponad 250 i menu bylo w formie grillowej i szwedzkich stołów. Nie bylo klasycznego menu :( ale wszystko bylo przesmaczne:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Czy poza gastronomią korzystacie jeszcze z jakiś usług w tej restauracji?

Czesc dziewczyny!

My mamy zaklepany termin na 8 sierpnia 2008, to jest piatek.
Jarek jest rzeczywiscie zarabisty, konkretny, facet z gustem, i zna sie na tym co robi, knajpa moze i tania nie jest ale okolica wystroj, nastroj i menu zrekompensuja mysle wydatki.