Widok

Restauracja Gosia- Kielno

Wesele bez ogłoszeń Temat dostępny też na forum:

Dziewczyny pomóżcie mi prosze :) Czy w restauracji Gosia jest wystarczająco miejsca na tańce przy ok 100 gości będe miała?? am tam wstępnie arezerwowany termin i jestem jak najbardziej na tak po tym jak przeczytałam Wasze opinie,ale martwie się,że tam nie ma parkietu na tańce :((
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jesli ta sala na dole to spokojnie da rade....miałem tam wesela na 140 i było w miare ok

pozdrawiam
Tzn w miare?? Czyli jednak coś nie pasowało??

Bardzo dziękuje za odpowiedź :)
nie wsio było ok....wiec na 100 osob napewno bedzie ok

pozdrawiam
No to super :) Mam nadzieje,że u mnie też tak będzie :) hehe... Ja się do Pana odezwe 29.12 :) albo stawie się osobiście a jak w najgorzym wypadku mi nie wyjdzie to zadzw :)

Także do zobaczenia i życze Wesołych Świąt :)
Przepraszam miało być najgorszym
miałam okazje spiewac i moge Cie uspokoic ze 100 spokojnie sie zmiesci. Ostatnie wesele było cos na ok 130 ludzi i tez było ok takze nie martw sie:)
Bardzo dziękuje :) Super to już moge być całkowicie spokojna o swoje wesele :)

Wszystkim bardzo dziękuje :)
nie polecam tej restauracji byłem z trzy razy na obiedzie i się zawiodłem żarcie wiele ma do życzenia !!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
podczas wesel jedzenie jest wyśmienite nie wiem jak podczas obiadów na codzień może są inne kucharki ale podczas wesel jest smacznie i dużo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
wojtek to wiesz co se mozesz..... jakos na temat jedzenia nikt nie ma zastrzezen ... wiec przyczep sie do innej rzeczy,... gosia jest gora jesli chodzi o jedzenie- jest dobre !!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gosia podobno w żarełku jest dobra:-)My mocno rozważamy to miejsce:-)
Jedzonko w Gosi jest przepyszne i aż z nadmiarem podają więc raczej nikt głodny nie wychodzi, jak najbardziej polecam
imageimage
Zgadzam sie z WOJTKIEM, na weselu nie byłam ale moje dwie wizyty w restauracji GOSIA na obiedzie okazały stratą kasy. Posiłek nie doprawiony /oszczędzają czy też nie potrafią doprawiać potraw/, nie do pomyślenia jest też aby podać obiad letni a nawet chłodny. OCHYDA! NIE POLECAM w tygodniu wypadu na obiad.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
JEDZONKO SUPER DUZO SWIERZE I SMACZNE
napewno nie jestes poje**ny i tyle heheh Gosia jest zarąbista

wypowiedź zmoderowana (admin137, 2011-06-13 09:09:01)

hej mialem wesele w gosi w pazdzierniku REWELACJA obsluga super jedzenie wysmielite swietna organizacja ze strony peronelu jak i samych wlascicieli restauracij!a parkiet wystarczy ja mialem liczbe 86 gosci i miejsca jeszcze na parkiecie zostalo.naprawde warto polecam!
miałam w gosi slub tego roku i bardzo polecam moji goscie wyszli tacy zadowoleni jedzenie i obsługie maja pierwsza klasa!!!!!!! POLECAM

Inne tematy z forum Wesele

ile planujecie wydać na ślub i wesele? (216 odpowiedzi)

znalazłam na forum podobny wątek, jednak tam dziewczyny wypisywały tylko kwoty, a nie o to mi...

bielizna ślubna - gdzie kupić? (36 odpowiedzi)

Dziewczyny tak jak w tytule, gdzie najlepiej w trójmieście dobrać bieliznę ślubną? macie może...

dobry...i nie drogi dentysta (51 odpowiedzi)

Hejka szukam dentysty dobrego ale żebym nie straciła majątku !!! mam sporo ubytków i pochłonie mi...

do góry