Widok
Restauracja Gosia w Kielnie
Czy ktos ma moze jakies zdjecia z tej restauracji albo moze mi podac wiecej informacji na temat tego lokalu.Rozpatruje czy nie miec tam wesela zalezy mi na wiadomosciach ile osob tam sie miesci jaka cena za osobe i takie tam wiecei.Jak z poprawinami?Prosze pomozcie hymmm ciekawe czy na sierpien 2008 beda miejsca jeszcze ;/ w ostatecznosci lipiec
Spróbuj wejśc na stronę www.filmart.pl tam masz fotki z różnych lokali w tym z Gosi. Osobiście sami wybraliśmy tą salę jest przestronna, jasna i ciepła, a co najważniejsze nowy lokal + dobra oferta menu. Cena proponowana za osobę to 120 zł ale to co oferują w tej cenie zupełnie wystarczy na poprawiny. Poprawiny to koszt ok 700 lub 800 zł . Dostajesz w prezencie pokój dla Młodej Pary i możesz poprosic także o pokoje dla gości przyjezdnych (masz dwa pomieszczenia, mieszczą ok 18 osób) My mamy wesele 28 czerwca 2008 (chcieliśmy 21) i tu Cię zaskoczę to był jedyny wolny termin w czerwcu 2008. Więc jak ci sie podoba sala to nie trać czasu.
Pytanko do sheepy....czy podpisywałaś jakąś umowę wynajmu lokalu?? My dostaliśmy tylko kwitek wpłaty zaliczki??
Odpisz proszę :)
Pytanko do sheepy....czy podpisywałaś jakąś umowę wynajmu lokalu?? My dostaliśmy tylko kwitek wpłaty zaliczki??
Odpisz proszę :)
dostaliśmy dokładnie to samo.... dzwoniłam nawet do pani i się pytałam kiedy podpiszemy umowę i pani(nie właścicielka ) powiedziała mi, że z właścicielką się umawiają młodzi np tydzień przed ślubem i omawia się wtedy wszystkie szczegóły, menu itp i wtedy podpisuje się umowę i wpłaca jakąśtam kasę. Ale szczerze ci powiem, że ja tam zamierzam się wybrac trochę wcześniej bo tak na ostatnią chwilę ustalac wszystko to się boję.
A no i ja mam też pytanie do ciebie o ten pokój dla młodych. On jest tak absolutnie w prezencie? bo jak myśmy rezerwowali to jeszcze nie mieli czegoś takiego był remontowany czy wykańczany i pani nam nie umiała odpowiedziec czy będzie czy nie, czy będzie się płacic za niego czy gratis i jestem ciekawa jak to teraz wygląda.
A no i ja mam też pytanie do ciebie o ten pokój dla młodych. On jest tak absolutnie w prezencie? bo jak myśmy rezerwowali to jeszcze nie mieli czegoś takiego był remontowany czy wykańczany i pani nam nie umiała odpowiedziec czy będzie czy nie, czy będzie się płacic za niego czy gratis i jestem ciekawa jak to teraz wygląda.
To mnie uspokoiłaś :) dokładnie to samo powiedziała mi dziewczyna...szefowa zaczyna przygotowania tydzień przed....wychodzi z założenia , ze aby się nie pomylić najpierw kończy jedno a potem zaczyna drugie wesele....może i dobrze bo będzie miała tylko jedną parę na głowie. Co do pokoju to nam mówiła że jest w cenie i nic za niego nie płacimy. Opłata jest tylko za pokoje dla gości ale to w przeliczeniu na osobę wychodzą nieduże pieniądze. Pokój jest nie duży ale barzdo przytulny...nie wyobrażaj sobie pokoju w hotelu ***** :) troszkę mu brakuje :) :) jak tam bedziesz to poroś napewno ci pokażą. Opinia co do jedzenia.....ci ludzie mają swoją wytwórnię wędlin i przetwórstwo mięsne więc o świerzość nie musimy się obawiać...dlatego do ustalenia ostatecznego menu wystarczy im tylko tydzień. Duże porcje i tak jak pisałam wystarczy ich do poprawin.
Jak coś to pytaj o ile będę mogła pomóc to pomogę :)
pozdrawiam
Jak coś to pytaj o ile będę mogła pomóc to pomogę :)
pozdrawiam
mi osobiscie ta sala nei podoba sie.Jeste taka strasznie...slodka i ...taka kurcze nie wiem jak to opisaxc..wiejska?:) To jest moja opinia dziewczyny nie badzcie zle :) Ale....slyszalam ze jedzonko maja rewelacyjne!!!!!Jest tego bardzo zuo i wszystko jest swieze..dlaczego?bo wlasciciel ma rzeznika u mnie na osiedlu kupuje u nieg mieska :) Isama wiem ze ma dobrej jakosci produkty...radzilabym wam dac tak keiaty - biale tulipany na stół z dodatkiem rozowych....no i biale balony, zeby te rozowe sciany troszku sie schowaly...
Niech skuje te paskudne stiuki ze ścian. Nijak te pseudopałacowe łuki, listwy, trójkąty i co tam jeszcze nawyklejano nie pasują do siebie nawzajem, nie mówiąc już o pasowaniu do krzeseł i podłogi (można je nazwać "rustykalnymi", jak zwał, tak zwał, są okropne również same w sobie).
Kolor ścian zwalił mnie z nóg... Nawet jeśli w rzeczywistości jest jaśniejszy, to i tak jest to jakiś koszmar... Co jest za miejscem dla zespołu? Roleta garażowa? Czy naprawdę tak żal tych kilku tysięcy wydanych na architekta wnętrz?
Kolor ścian zwalił mnie z nóg... Nawet jeśli w rzeczywistości jest jaśniejszy, to i tak jest to jakiś koszmar... Co jest za miejscem dla zespołu? Roleta garażowa? Czy naprawdę tak żal tych kilku tysięcy wydanych na architekta wnętrz?
Ja się tym różem nie zachwycam, ale jak się odpowiednio dobierze dekoracje to wygląda bardzo fajnie. I nawet nie tak różowo jak na zdjęciach. Poza tym goście mają się dobrze bawic, a nie ściany oglądac!!!! Z resztą jeszcze się nie trafiło takie wesele żeby wszystkim się wszystko podobało! Ja tam zamierzam się dobrze bawic niezależnie od koloru ścian :)))
No pewnie... Byłam na świetnym weselu w remizie strażackiej, na innym pod namiotami w czasie strasznej ulewy (chodziliśmy w kaloszach, zabawa najlepsza w moim życiu), jedno udane wesele w naszej rodzinie odbyło się w tanim przydrożnym barze - własności jakiegoś dalekiego krewnego - i też było super. Ale właścicielom tej "Gosi" się dziwię... Przecież za darmo tego nie "udekorowali".
hej na sierpien 2008 sa wolne miejsca bo byłam ostatnio i Pani powiedziała ze na czerwiec juz nie ma wolnych ale na sierpien jak najbardziej powiedziała ze na 2008 bedzie chyba 130 za osobe ale warto jedzenie pyszne i ja tylko chce miec gosie nic innego.Kolor scian moze odzuca na pierwszy rzut oka ale czy to takie wazne wazna jest zabawa i ludziska na weselu a nie kolor scian:P
Witam, ja w Gosi byłam na weselu i osobiście, a 15 listopada mam tam ślub...
Są tam dwie sale w zależnosci na ile osób chcesz robić wesele, na parterze jest duza sala z możliwością powiększenia, więc wejdzie tam spokojnie 150 osób. Jest jeszcze druga sala mniejsza na piętrze i tam pomieści sie tam 60 osób spokojnie.
My płacimy 130 zł od osoby dorosłej, a 65 zł za dziecko do 12 roku życia i 800 zł za poprawiny, w cenie masz zagwarantowany pokój dla nowożeńców, ładny, nie za duży, ale przytulny, jedyne czego nie masz w cenie to: alkohol, napoje i owoce, a tak to masz wszystko inne. Mozesz dodatkowo za dodatkową opłata mieć dzika, udziec lub szynke.
Niewiem, przeczytałam wszystkie tu zamieszczone opinie i mi osobiście tam się podoba, dodatkowo przy wystrojach jakie są tam zrobione to jest bardzo ładnie (oczywiście wystrój masz w cenie).
I jeszcze jedna kwestia z umowami, jak rezerwujesz termin to płacisz zadatek 500 zł i dostawiesz mały kwitek KP, a na tydzień przed ślubem dzwonisz do nich i umawiasz się z szefową na poniedziałek przed ślubem, spisujecie główną umowę, gdzie masz wymionione ile osób co i jak i w tedy płacisz połowę kwoty, a do tygodnia po ślubie drugą połowę.
Mam nadzieję, że będzie to wyczerpująca wypowiedz i życzę wszystkim szczęścia w związku małżeńskim.
Są tam dwie sale w zależnosci na ile osób chcesz robić wesele, na parterze jest duza sala z możliwością powiększenia, więc wejdzie tam spokojnie 150 osób. Jest jeszcze druga sala mniejsza na piętrze i tam pomieści sie tam 60 osób spokojnie.
My płacimy 130 zł od osoby dorosłej, a 65 zł za dziecko do 12 roku życia i 800 zł za poprawiny, w cenie masz zagwarantowany pokój dla nowożeńców, ładny, nie za duży, ale przytulny, jedyne czego nie masz w cenie to: alkohol, napoje i owoce, a tak to masz wszystko inne. Mozesz dodatkowo za dodatkową opłata mieć dzika, udziec lub szynke.
Niewiem, przeczytałam wszystkie tu zamieszczone opinie i mi osobiście tam się podoba, dodatkowo przy wystrojach jakie są tam zrobione to jest bardzo ładnie (oczywiście wystrój masz w cenie).
I jeszcze jedna kwestia z umowami, jak rezerwujesz termin to płacisz zadatek 500 zł i dostawiesz mały kwitek KP, a na tydzień przed ślubem dzwonisz do nich i umawiasz się z szefową na poniedziałek przed ślubem, spisujecie główną umowę, gdzie masz wymionione ile osób co i jak i w tedy płacisz połowę kwoty, a do tygodnia po ślubie drugą połowę.
Mam nadzieję, że będzie to wyczerpująca wypowiedz i życzę wszystkim szczęścia w związku małżeńskim.