Widok

Restauracja Gosia w Kielnie

Wesele Temat dostępny też na forum:
Czy ktos ma moze jakies zdjecia z tej restauracji albo moze mi podac wiecej informacji na temat tego lokalu.Rozpatruje czy nie miec tam wesela zalezy mi na wiadomosciach ile osob tam sie miesci jaka cena za osobe i takie tam wiecei.Jak z poprawinami?Prosze pomozcie hymmm ciekawe czy na sierpien 2008 beda miejsca jeszcze ;/ w ostatecznosci lipiec

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
witam... twój komentaż jest nie zgodny z żeczewistoscia... ciekawe czy twój dom jest w połowie tak ładny jak restauracja to pewnie dwa pokoje w bloku i co ty mozesz na ten temat powidzieć.. ty nawet nie masz rolety gararzowej... pozdrowienia udaj sie jako sponsor..
http://www.restauracjagosia.pl/wn_trze.html
strona internetowa gosi
I nie Pani, a Pana :)

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

Zapraszam! My mieliśmy tam wesele 11.10.2008 i udało się wyśmienicie :)

http://forum.trojmiasto.pl/Nasz-slub-sie-odbyl-t64586.html?hl=kielno#hl

"Piszę do ciebie mały gryps, wiedz że broniłem poczty w Gdańsku, tak, dzisiaj rozstrzelają nas..." Horytnica.

witam. mam również wesele w Gosi za niecałe pół roku.
dlatego własnie pisze z zapytaniem jak wrażenia już "po Weselu"?
jeśli chodzi o jedzenie to czy wystarczająco jest na poprawiny?
czy jest dużo ciast?
czy jest cos co wzbudziło Pani wątpliwosci?

pozdrawiam
Proszę o interwencję moderatora - wywalenie tej chamskiej oferty. Autorowi się chyba wątki pomyliły :(

Co za wszelką cenę w każdym temacie?

Witam, ja w Gosi byłam na weselu i osobiście, a 15 listopada mam tam ślub...
Są tam dwie sale w zależnosci na ile osób chcesz robić wesele, na parterze jest duza sala z możliwością powiększenia, więc wejdzie tam spokojnie 150 osób. Jest jeszcze druga sala mniejsza na piętrze i tam pomieści sie tam 60 osób spokojnie.
My płacimy 130 zł od osoby dorosłej, a 65 zł za dziecko do 12 roku życia i 800 zł za poprawiny, w cenie masz zagwarantowany pokój dla nowożeńców, ładny, nie za duży, ale przytulny, jedyne czego nie masz w cenie to: alkohol, napoje i owoce, a tak to masz wszystko inne. Mozesz dodatkowo za dodatkową opłata mieć dzika, udziec lub szynke.
Niewiem, przeczytałam wszystkie tu zamieszczone opinie i mi osobiście tam się podoba, dodatkowo przy wystrojach jakie są tam zrobione to jest bardzo ładnie (oczywiście wystrój masz w cenie).
I jeszcze jedna kwestia z umowami, jak rezerwujesz termin to płacisz zadatek 500 zł i dostawiesz mały kwitek KP, a na tydzień przed ślubem dzwonisz do nich i umawiasz się z szefową na poniedziałek przed ślubem, spisujecie główną umowę, gdzie masz wymionione ile osób co i jak i w tedy płacisz połowę kwoty, a do tygodnia po ślubie drugą połowę.
Mam nadzieję, że będzie to wyczerpująca wypowiedz i życzę wszystkim szczęścia w związku małżeńskim.
zgadzam sie z Toba w zupelnosci pozatym zawsze sciany mozna przystroic balonami czy czyms i nie widac
szczerze to jest dosyc dosyc z tym ze bym chciala zeby na oboz byl bialy na srodku czerony tiul po stole posypane platki roz i duzo swiec wsumie to tej scenerni by pasowalo:]

hej na sierpien 2008 sa wolne miejsca bo byłam ostatnio i Pani powiedziała ze na czerwiec juz nie ma wolnych ale na sierpien jak najbardziej powiedziała ze na 2008 bedzie chyba 130 za osobe ale warto jedzenie pyszne i ja tylko chce miec gosie nic innego.Kolor scian moze odzuca na pierwszy rzut oka ale czy to takie wazne wazna jest zabawa i ludziska na weselu a nie kolor scian:P
Nie dosyć, że powaliłyście mnie urodą tej sali weselnej, to jeszcze wrzucacie mnie do jednej beczki z tym niedowartościowanym "byznesmenem" weselnym... Ratunku!
hehe może to zaraźliwe ;)

alw zajezdza tu jankiem muzykantem :)

No pewnie... Byłam na świetnym weselu w remizie strażackiej, na innym pod namiotami w czasie strasznej ulewy (chodziliśmy w kaloszach, zabawa najlepsza w moim życiu), jedno udane wesele w naszej rodzinie odbyło się w tanim przydrożnym barze - własności jakiegoś dalekiego krewnego - i też było super. Ale właścicielom tej "Gosi" się dziwię... Przecież za darmo tego nie "udekorowali".
popieram :)
Ja się tym różem nie zachwycam, ale jak się odpowiednio dobierze dekoracje to wygląda bardzo fajnie. I nawet nie tak różowo jak na zdjęciach. Poza tym goście mają się dobrze bawic, a nie ściany oglądac!!!! Z resztą jeszcze się nie trafiło takie wesele żeby wszystkim się wszystko podobało! Ja tam zamierzam się dobrze bawic niezależnie od koloru ścian :)))

Niech skuje te paskudne stiuki ze ścian. Nijak te pseudopałacowe łuki, listwy, trójkąty i co tam jeszcze nawyklejano nie pasują do siebie nawzajem, nie mówiąc już o pasowaniu do krzeseł i podłogi (można je nazwać "rustykalnymi", jak zwał, tak zwał, są okropne również same w sobie).

Kolor ścian zwalił mnie z nóg... Nawet jeśli w rzeczywistości jest jaśniejszy, to i tak jest to jakiś koszmar... Co jest za miejscem dla zespołu? Roleta garażowa? Czy naprawdę tak żal tych kilku tysięcy wydanych na architekta wnętrz?
wiesz dori z tymi scianami to ne jest zly pomysl :) jak bede widziala sie z wlascicielem to pogadamz nim :) powiem mu zeby zmienil ten kolor np. na ekrii, o wiele ladniej by bylo:) moze uda mi sie cos zdzialac :)

Moja rada.....nie ufaj temu co piszą...najlepiej zrób sobie rekonesans po lokalach... tyle jest opini, zdań ile ludzi. kazdy z nas ma jakiś ideała i na cos innego zwraca uwagę. To czy to ta sala czy inna......gwarantuję Ci że się czuję.....Miłego zwiedzania.
co do ścian to masz rację selenka, w świetle na żywo nie są tak ostre. Może do 2008 zmienią kolor....bu hahahahahahah :)
do góry